Diğer Sizi nasıl bulduğumu diyeyim mi? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Denk geldiğim kadarı ile artık 😂 #prensdenkyorumu Güncellemeler+1 yıl #prensdenkyorumu Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Sizi nasıl bulduğumu diyeyim mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nzsnn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl De.. 2 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Cevabımı biliyorsun bence fhfc Yorumla nzsnn +1 yıl Yooo Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo 😂 Yorumla
sweetdreams20 Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl De hele prens 2 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Arada polemiklere giriyorsun fjdh Yorumla sweetdreams20 +1 yıl Olmasa olmazım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂 Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl söyle kanki 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yani sen işte :D Yorumla
hesabımneredeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Di di kskdkd 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hesabın nerede kız dhdfx Yorumla hesabımneredeee +1 yıl İşte ben de onu soruyorum neredeee Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sende değil mi dgdx Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Değil ki soruyorum :d Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olsun kız zgxxzd Yorumla hesabımneredeee +1 yıl Olsun be amca ksndjdnfj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle mi denir kız dhdhc Yorumla
ᶜᵃʳᵖᵉժﻨεო Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl De bakeem 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pek görmüyorum ama pek polemiklere girmez gibisin :D Yorumla ᶜᵃʳᵖᵉժﻨεო +1 yıl İşim gereği giriyorum ya ama sevmediğim doğrudur 🙂🙏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
aleda33 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Eveeet 1 15 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Naptigin belli değil pembeli 😂 Yorumla aleda33 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum kız djfh Yorumla aleda33 +1 yıl Neyimi gordun de 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Görürüm ben 😂 Yorumla aleda33 +1 yıl 🤣 tamam tamam inandim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neye inandın pembeli 😂 Yorumla aleda33 +1 yıl Gormene mavili Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet gördüm seni ki 😂 Yorumla aleda33 +1 yıl Ahhaha hadi ordan 🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gördüm ki yorumluyorum pembeli bayan 😂 Yorumla aleda33 +1 yıl Peki oyle diyosaniz mavili prens bey 🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen nesin pembeli 😂😂😂 Yorumla aleda33 +1 yıl Ne gibi 😃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana mavili diyorsun ya hani :D Yorumla
Dantəs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Bul beni kaybolmuşum. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nerede kayboldun kız 😂 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Olur de 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana nickinle terssin pembeli 😂 Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diii 1 10 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seni yeni gördüm ama kendi halindesindir kız 😂 Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Dogru tahmin 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yapan benim pembeli 😂 Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Neyi yapan? Anlamadim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yorumu yapan ben olunca fjfh Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Saten sen yapman gerekmiyor muydu soruyu soran sensin ya hani? : ) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yani yapan ben olunca tahmin dogru olur pembeli 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Hizli kabarma cabuk sonersin mavili😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen yavaş mı kabariyosun pembeli :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl de 😀 1 12 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayransin bana pembeli :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka bir şey söyle zhdhdh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Mesela dhf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl buluyorsun beni Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorularıma geliyorsun konuşuruz seninle kız 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum 😅😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl snnlykn mtl olmmkda ne blym. ssss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl PUHAHAHAH Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranım çok 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım böyle ergen hayranlar çoğaldıkça ben hayranın olmaktan cikicam az kaldı EUDJDHDJDND Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O öyle yazmis demekki fhd Yorumla
2022loading Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Olur da sanmıyorum 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O niye kız 😂 Yorumla 2022loading +1 yıl Gördün mü? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeni gördüm sen? 😂 Yorumla 2022loading +1 yıl Dedim işte sanmiyorum diye zaten Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu nick niye kız dhcg Yorumla
Gamzeandre Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl De bakalım 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeni misin kız 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
De..
Cevabımı biliyorsun bence fhfc
Yooo
Yoo 😂
De hele prens
Arada polemiklere giriyorsun fjdh
Olmasa olmazım
Kız 😂😂
söyle kanki
Yani sen işte :D
Di di kskdkd
Hesabın nerede kız dhdfx
İşte ben de onu soruyorum neredeee
Sende değil mi dgdx
Değil ki soruyorum :d
Olsun kız zgxxzd
Olsun be amca ksndjdnfj
Öyle mi denir kız dhdhc
De bakeem
Pek görmüyorum ama pek polemiklere girmez gibisin :D
İşim gereği giriyorum ya ama sevmediğim doğrudur 🙂🙏
:))
Eveeet
Naptigin belli değil pembeli 😂
🤣🤣🤣
Olanı diyorum kız djfh
Neyimi gordun de 😂
Görürüm ben 😂
🤣 tamam tamam inandim
Neye inandın pembeli 😂
Gormene mavili
Evet gördüm seni ki 😂
Ahhaha hadi ordan 🤣
Gördüm ki yorumluyorum pembeli bayan 😂
Peki oyle diyosaniz mavili prens bey 🤣
Sen nesin pembeli 😂😂😂
Ne gibi 😃
Bana mavili diyorsun ya hani :D
Bul beni kaybolmuşum.
Nerede kayboldun kız 😂
Olur de
Bana nickinle terssin pembeli 😂
Diii
Seni yeni gördüm ama kendi halindesindir kız 😂
Dogru tahmin 😅
Yapan benim pembeli 😂
Neyi yapan? Anlamadim
Yorumu yapan ben olunca fjfh
Saten sen yapman gerekmiyor muydu soruyu soran sensin ya hani? : )
Yani yapan ben olunca tahmin dogru olur pembeli 😂
Kız 😂
Hizli kabarma cabuk sonersin mavili😅
Sen yavaş mı kabariyosun pembeli :D
De bakim 😂
Niye gizlisin kız 😂
de 😀
Hayransin bana pembeli :D
Başka bir şey söyle zhdhdh
Mesela dhf
nasıl buluyorsun beni
Sorularıma geliyorsun konuşuruz seninle kız 😂
🙄😒
Olanı diyorum 😅😁
snnlykn mtl olmmkda ne blym. ssss
PUHAHAHAH
Hayranım çok 😂😂😂
canım böyle ergen hayranlar çoğaldıkça ben hayranın olmaktan cikicam az kaldı EUDJDHDJDND
O öyle yazmis demekki fhd
Olur da sanmıyorum
O niye kız 😂
Gördün mü?
Yeni gördüm sen? 😂
Dedim işte sanmiyorum diye zaten
Bu nick niye kız dhcg
De bakalım
Yeni misin kız 😂