Ne kanseri yorumlarda gördüm kemoterapi ışın tedavisi görüyor mu göğüs kanseri ise atlatmasi. mumkun fakat nar greyfurt şeker tarzı şeyler tuketmeyecek çok hassas bir dönemde mümkün olduğunca sinirlenmemesi ve sakin olması gerekiyor tekrar tekrar Allah şifa versin
Ilık nakli aşamasında değilse kurtulur içini ferah tut ve her zaman beynini ve kalbini ferah tut bir dediği iki eksik. etme. evet senin ve ailen için zor günler fakat moralini hiç bozma sürekli moral ver yanında hep Gül'ün ki morali yüksek olsun geçmiş olsun bu günlerinde geçeceğini unutma sağlıklı bir ömür dilerim annene ve sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Allah anneni sana ve onu sevenlere bağışlasın ben 8.5 yıl önce annemi kaybettim ve tarifsiz bir şey bu acı
Allah anneciğini sana bağışlasın yâr ve yardımcın olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur 😔🙏
Allah acil şifalar versin Allah senin de yardımcın olsun
Allah annene şifa versin, sizi birbirinizden ayırmasın inşallah.
Rabbim şifa versin başından eksik etmesin kuzu inşallah iyileşir annen
Allah iyilik versin nesi var
Ne kanseri yorumlarda gördüm kemoterapi ışın tedavisi görüyor mu göğüs kanseri ise atlatmasi. mumkun fakat nar greyfurt şeker tarzı şeyler tuketmeyecek çok hassas bir dönemde mümkün olduğunca sinirlenmemesi ve sakin olması gerekiyor tekrar tekrar Allah şifa versin
Kan Kanseri Dedemde öldü bu hastalıktan kemoterapi görüyor
Ilık nakli aşamasında değilse kurtulur içini ferah tut ve her zaman beynini ve kalbini ferah tut bir dediği iki eksik. etme. evet senin ve ailen için zor günler fakat moralini hiç bozma sürekli moral ver yanında hep Gül'ün ki morali yüksek olsun geçmiş olsun bu günlerinde geçeceğini unutma sağlıklı bir ömür dilerim annene ve sana
allah sifasini versin koronami
Kanser
Rabbim şafi ismiyle şifa versin.
Geçmiş olsun duam seninle
ateist olmasam ederdim üzgünün ama ne hastası
Kanser
çok geçmiş olsun ne diyimki araştır kanser olduğu için devletin destek vermesi lazım
Geçmiş olsun
Allah sifa versin.
İyileşir inşallah
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım
Allah yardımcın olsun kardeşim geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin 🤲
Tüm dualarım sizinle. Rabbim şifa versin
Allah korusun