https://hizliresim.com/gjdR0N
https://hizliresim.com/onGlDo
https://hizliresim.com/aP9RkR
yakından? Spor yapalım sağlıklı kalalım 😄😉
https://hizliresim.com/onGlDo
https://hizliresim.com/aP9RkR
yakından? Spor yapalım sağlıklı kalalım 😄😉
Aynı kız hepsi değil mi basenleri çok büyük en az 92 göğüsleri güzelmiş ama yüzü de öyle ahım şahım değil soru saçma olmuş daha güzel kız gördük tabiki fit kız rahatlıkla gördük manken falan olanlardan da bahsetmiyorum spor salonunda bile görüyorum :D
Gerçekte diye sordum. Kendine bakan kız var mı diye sorsam saçma olurdu. Eee bunlar 92 ise 80 lik göğüs yok gibi bir şey
Ya o seksi diğer 2 si fit. Evlenene kadar dik tutunda başka bir şey istemiyoruz
Zaten bir 40 yıl sonra dizinize inecek 😛
Bunlar farklı kız mı ben hepsi aynı diye konuştum büyük basen hiçbirinde karın kası yok ve sadece ilk kızın göğsü güzel ayrıca 60 yaşında göğüsleri sarkmayan kadın gösteririm sana bu sadece bakımlı olmak sağlıklı yaşamakla alakalı bir şey illa ki çözümü var olmazsa da erken öldürürüm kendimi ahaha :D sen en iyisi kendi karın varsa eğer kız arkadaş çevren için konuş başkalarına da bu şekilde laf atma
Laf atmadımki şaka yaptım. 😟 sarksında gör gününü 😁 emzirceksin nasıl olsa bebiş gelcek
Ahaha iyice batıyorsun yoo hiç evlenmeyi veya doğurmayı düşünmüyorum sen beni kafana dert etme sen bugüne kadar bildiğin gördüğün senin düşündüğün yaşam tarzına sahip olan türk kızları ile bu muhabbetleri yap bizim aynı kafada olmadığımız çok belli ben sarktırmam benim için hiç üzülme :D
Anlamadınız beni engelliyorum kusura bakmayın sapık değilim ben
Sondaki hos degil bence, zaten spor yoksakta o ilj 2 si gibi olamayiz :(
Göbeğe bak sen o kadar. Hem göğüs büyütme yöntemleri varmış hemcinslerine sorabilirsin
Oyle bisey mumkun degil dengesi bozuk olanlarda dengeyi duzenliyi o kadar. Öyle bisey olsa neden estetik yaptirsilar :D
Hadiya. Elma suyu ile masaj soğuk su ile masaj falan diyorlardı da neyse. ☺ ben anlamam pek
Bebeği emzirmek göğüs kanseri riskini azaltıyor :) annem göğüs kanseri o yüzden hemen hemen herşeyi biliyorum
@leyla_95 bilgilendirmeniz için teşekkürler
Cok cok gecmis olsun cok uzuldum :(
Hea bir kız arkadaşım var böyle denize gittiğimizde gözümü alamamıştımda sevgilim oyuyodu gözlerimi :))))
Aman dikkat
fazla zayıflar.. kadın dediğin azıcık kilolu olacak..
Cevap
5Cevap
Edepsiz
Milleti gunahina ortak ediyorsun
Ne yaptım ben 😔
Biraz aşın bunları. 2014 deyiz.
Ben günah işlemedim.
Benim sorduğum sorulara sadece cevap verebilirsin yargılayamazsın. Sana beni yargılama izni vermedim. Birdaha olmasın
Oldu canım
Bu sitede ahlaki sınırlar da konulmalı artık
Senin gibi insanlar aile olup yuva kurup çocuk yetiştircek
Edebimizi takinalim
Çocuklarımıza da edep öğretelim
Evvela edep neymiş biz öğrenelim
Yazık ki Türkiye de Türkuz yüzyıllardır şimdiki gencligin haline bak
Elhamdulillah muslumaniz % 99 u Müslüman bir ülke
Ne yapıyorsunuz siz. Nereye bu gidiş.
Elestiririm. bir de pişkin pişkin cevap verenler var baciniz ablaniz olursa ileride hanimiz hayat arkadadiniz olursa... niye tesir ediyorsunuz. Gunah değil mi?
¿
Ben müslümanım diyen adamı sokak ortasında linç ederim ben.
İmam, kursa gelen kızlara tecavüz etti 34 yıl hapis
İmam, 3. Karısıyla evlendi (insan hak ve özgürlüklerine doğrudan saldırı)
Ben müslümanım diyen adam cihat diyerekten bir otobüse bindi ve kendini patlattı. O yüzden birisi ben müslümanım derse ona öyle bir estetik operasyon yaparımki annesi bile tanıyamaz. Allah sevgin varsa içinde yaşarsın kimseye karışmazsın
Sen örnek ol
Olması gerektiği gibi ol
Herkes evvela kendinden sorumlu
Islamiyet bu gördüğün olumsuz örneklerde ki degil.
...
Sende sorduğun bu soruyla milleti iyice gecenin bir saati sapittir bana ahkam kes sonra
Günaha davetiye...
Yorumlar gelmiyo mu?
Edep ya huu. Önce herkes kendini toparlasin. Ömür bitiyo gençlik gidiyo
Elhamdulillah Rabb'im i seviyorum
Lakin senin bu iğrenç payladiminin altina bu satirlari yazmak çok utanç verici kardeşim
Sokakta biri çevirip sorsa Elhamdulillah Müslümanım derim
Gelsin linç etsin buyursun
Herseyi gören ve herkesten cok buyuk Allah var
Kainatı seni beni Yaratan Allah var
Hanımefendi bu resimlere bakıpta hallenen erkek abazandır zaten. İnsanların nefsi yok mu sanki. Hem sen ne hakla benim düşüncelerime karışabiliyorsun. Annem değilsin babam değilsin. Sapık olsam bu sitedeki kızlara penis fotoğrafı yollayan ahlaksızlar gibi olurdum. İstediğine sor bakalım öyle bir şey yapmışmıyım
O sokakta çeviripte soran adam zaten müslüman olamaz.
25 Yaşının üzerindesin ama hala din deyip duruyorsun. Yazık. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Tartışma burada bitmiştir!
Allah a kafa tutmak kimin haddine! Ben her gece dua okurum. İnancımda bir sorun yok. Ben sadece dışa vuranlara sinir oluyorum. Misal Ali oruç tutuyor Ahmet i de zorluyor tutacaksın diye
Ya öyle aslında ama benim kötü bir niyetim yoktu
Ve bir o kadarda kaşar ^^
dayı naptın yahu akşam akşam abdestimi bozduracan
Baya iyimiş fiziği ya.
görmedim de
memelere baka kaldım asdsa. d
Gördüm.
Gördük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar