Diğer Acil taktik dayanılcak gibi değil horlayan oda arkadaşı? SparroV Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Horlayan oda arkadaşına ne yapılır çözüm önerisi olan gece zehir olmadan 😅 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar teşekkürler görüşler için kendisini sessize aldı sanırım çok şükürrrrrrrr 😁😁😁😁 Acil taktik dayanılcak gibi değil horlayan oda arkadaşı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
filtrekahve_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl su dök uyansın :Dyüksek sesle müzik aç uyansın sorarsa sen horlarken ben de böyleyim işte de :D 2 8 Yorumla SparroV +1 yıl Şey yaptım bi odanın kapısını çarptım uyanır gibi oldu sustu sonra x1.25 geçti hahahahha Yorumla filtrekahve_ +1 yıl uyandır arayıp bence telefondan uyuyamıyoz sesinden diye başka türlü uyutmaz eğer sesten etkileniyorsan djskfj Yorumla SparroV +1 yıl Şöyle ki bi yerden sonra ritmik geliyo bi anda hırrrtttt diye yön değişiyor o zaman ritim kaçınca tekrar rahatsız oluyorum anlatabildim mi ya sjsjjsjs Yorumla filtrekahve_ +1 yıl anladım anladım :D o zaman artık işin büyük kısmı sende uyumak için üstün çaba :D Yorumla SparroV +1 yıl Teşekkürler sayın okur görüşleriniz için 😄 Yorumla filtrekahve_ +1 yıl rica ederim iyi geceler ve güzel bir uyku diliyorum efendim :) Yorumla SparroV +1 yıl Sustuuu 😁 Yorumla filtrekahve_ +1 yıl oleeyy :D :D Yorumla
1mechull Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Horladıkça yüzüne tokatı çak başka türlü olmuyor 😀 2 1 Yorumla SparroV +1 yıl Tecrübe varsa okay 😄 Yorumla
Kenankomutan_03 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yastığını Çek yön değiştirir bir müddet susar 😁 1 1 Yorumla SparroV +1 yıl Sustuğunda güncelliycem soruyu hadi bakalım 😁 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gıdıkla yön değişsin 1 1 Yorumla SparroV +1 yıl 3 kere sustu 4 kere başladı brom sjsjsjjs Yorumla
QuaeEstSyreni Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Odayı ateşe ver 1 2 Yorumla SparroV +1 yıl Sen ne mübarek bi okur-yazarsın be yeminle sustu sjsjskkdkdkdkkskskkskksGülcem uyanır tekrar başlar diye korkuyorum dndkdkkskskdkkdkxdld Yorumla QuaeEstSyreni +1 yıl 😂😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Su at üstüne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
su dök uyansın :D
yüksek sesle müzik aç uyansın sorarsa sen horlarken ben de böyleyim işte de :D
Şey yaptım bi odanın kapısını çarptım uyanır gibi oldu sustu sonra x1.25 geçti hahahahha
uyandır arayıp bence telefondan uyuyamıyoz sesinden diye başka türlü uyutmaz eğer sesten etkileniyorsan djskfj
Şöyle ki bi yerden sonra ritmik geliyo bi anda hırrrtttt diye yön değişiyor o zaman ritim kaçınca tekrar rahatsız oluyorum anlatabildim mi ya sjsjjsjs
anladım anladım :D o zaman artık işin büyük kısmı sende uyumak için üstün çaba :D
Teşekkürler sayın okur görüşleriniz için 😄
rica ederim iyi geceler ve güzel bir uyku diliyorum efendim :)
Sustuuu 😁
oleeyy :D :D
Horladıkça yüzüne tokatı çak başka türlü olmuyor 😀
Tecrübe varsa okay 😄
Yastığını Çek yön değiştirir bir müddet susar 😁
Sustuğunda güncelliycem soruyu hadi bakalım 😁
Gıdıkla yön değişsin
3 kere sustu 4 kere başladı brom sjsjsjjs
Odayı ateşe ver
Sen ne mübarek bi okur-yazarsın be yeminle sustu sjsjskkdkdkdkkskskkskks
Gülcem uyanır tekrar başlar diye korkuyorum dndkdkkskskdkkdkxdld
😂😂