Kocama bu şerefsizden bahsetmelimiyim nasıl çözebilirim bu durumu yardım lütfen ?

2 yıllık evliyim hayatımdaki tek değerli şey kocam ve şimdide bebeğimiz tabi hamileyim bebeğimizi kocamla beklemek isterdim ama o askerde benim ailem yok kocamın aileside yurtta büyümüş biriyle evlendiği için onu reddetti sadece birbirimize sahibiz yokluğu çok zor olsada idare etmeye çalışıyordum ta ki mahallemize şerefsizin teki taşınana kadar başta yanlış anlıyorumdur diye geçiştirdim sonradan sözlü tacizlere başladı onu sert bir şekilde uyardım ama beni tehdit etmeye başladı evli olmak için fazla genç ve güzel olduğumdan böyle birinin yalnız bırakılmayacağından onunla takılmamdan kocamın haberi olması gerekmediğinden böyle iğrenç tacizler kocama anlatmadan halledebileceğimi düşündüm ama son olaya kadar sarhoş bir halde kapıma dayandı evime girmeye çalıştı elinden zor kurtuldum artık yalnız halledebilirmiyim bilmiyorum korkuyorum ve tacizleri midemi bulandırıyor kendimi suçlu hissediyorum kocamdan sakladığım için ama söylersem orada nasıl durur bilmiyorum bana faydasıda dokunamaz sonuçta asker napıcam bilemiyorum ama çok kötü hissediyorum ben kocamı çok seviyorum ondan başkası asla olamaz düşünmesi bile iğrenç bu şerefsizden nasıl kurtulabilirim polise gitmekten korkuyorum küçük biyer burası zaten insanlar kocam başımda olmadığı için tuhaf bide bu duyulursa polis karışırsa kocamda duyar söylemelimiyim bilmiyorum lütfen yardım edin bana iğreniyorum ondan ne yapmalıyım nolur?
Kocama bu şerefsizden bahsetmelimiyim nasıl çözebilirim bu durumu yardım lütfen ?