2 yıllık evliyim hayatımdaki tek değerli şey kocam ve şimdide bebeğimiz tabi hamileyim bebeğimizi kocamla beklemek isterdim ama o askerde benim ailem yok kocamın aileside yurtta büyümüş biriyle evlendiği için onu reddetti sadece birbirimize sahibiz yokluğu çok zor olsada idare etmeye çalışıyordum ta ki mahallemize şerefsizin teki taşınana kadar başta yanlış anlıyorumdur diye geçiştirdim sonradan sözlü tacizlere başladı onu sert bir şekilde uyardım ama beni tehdit etmeye başladı evli olmak için fazla genç ve güzel olduğumdan böyle birinin yalnız bırakılmayacağından onunla takılmamdan kocamın haberi olması gerekmediğinden böyle iğrenç tacizler kocama anlatmadan halledebileceğimi düşündüm ama son olaya kadar sarhoş bir halde kapıma dayandı evime girmeye çalıştı elinden zor kurtuldum artık yalnız halledebilirmiyim bilmiyorum korkuyorum ve tacizleri midemi bulandırıyor kendimi suçlu hissediyorum kocamdan sakladığım için ama söylersem orada nasıl durur bilmiyorum bana faydasıda dokunamaz sonuçta asker napıcam bilemiyorum ama çok kötü hissediyorum ben kocamı çok seviyorum ondan başkası asla olamaz düşünmesi bile iğrenç bu şerefsizden nasıl kurtulabilirim polise gitmekten korkuyorum küçük biyer burası zaten insanlar kocam başımda olmadığı için tuhaf bide bu duyulursa polis karışırsa kocamda duyar söylemelimiyim bilmiyorum lütfen yardım edin bana iğreniyorum ondan ne yapmalıyım nolur?
Cevabın nedir?
+1 yılBence eşine mutlaka söyle ama daha azını anlat şimdilik biri sürekli sözler söylüyo falan de fazlasını anlatma yoksa orda kafayı yer sinirden yanına geldiğinde komşularından duysa bu sefer seni suçlu bulur durduk yere senin bir suçun yokken evliliğinize zarar gelir. Mahalleden yakın olduğun birileri varsa geceleri onları çağır yanına tek kalmamaya çalış çünkü yalnız olduğunu bildiği için daha çok üstüne geliyodur ve bir kaç delil toplayarak ses kaydı gibi polise git adamın gözü dönmüş belli ki Allah yardımcın olsun senin için dua edicem hep :(
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah seni korur inşallah ya. Polisi ara gitme ewden disari çıkma gece kapini pencereni sıkı sıkı kapat niye giderki seni bırakıp kocan askere anlamam ewlenmeden önce bitirseydi askerlgi yanında olacakti iste offf nerdesin sen ya Allah'a bol dua et :'(
04 Yorumla
Soran+1 yılerken evlendik biz mecbur kaldı
- +1 yıl
yas kaç? nerde yasysun? hiç mi tandıgın sana sahip çıkacak iyi gün dostun yok?
Soran+1 yıl20 yaşındayım izmirde yaşıyoruz yurttan arkadaşlarım var ama hepsi uzakta
- +1 yıl
ara konuş bekar ise ler yannda kalsın yani tek olmaz ALLAh korusun ya zarar verirse
Öncelikle kocanı gerçekten kaybetmeyi göze almıyorsan söylemelisin. Askerde sonuçta cezaevinde değil. İzin alıp gelebilir yanına ama söylediğinde de böyle bir olay var polise ihbar edeceğim dersen daha mantıklı olur direk ona şikayet ediyorsun gibi olmasın.
Ayrıca arkadaşlardan biri elinde kanıt olmadan polise gitme diyor da 1. Ses kaydı vs. yasa dışı işlerdir.
2. Savunmasız bir kadın olarak her daim haklı çıkarsın orda.
Umarım bir çıkış yol bulur ve öyle bir insanın zararından korunursun.00 Yorumla
+1 yılAskerdeki birine bu tür şeyler anlatılmaz. Yapacağın tek şey polise gitmek. Eğer hassas olduğun konuyu izah edersen, seni açığa çıkarmayacak şekilde gerekli tedbirleri alacaklardır.
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki kocam duymadan halletmenin bir yolu var mı söylesem bir türlü söylemesem bir türlü sonradan duysa daha kötü olmaz mı of kafayı sıyırcam
- +1 yıl
İşte bende onu demek istedim. Eğer polise giderseniz kocanızın ve çevrenizin duyamayacağı şekilde gereken ne ise yapılır. Bu konuda rahat olun.
O zibidi bu çekincenizi ve savunmasız halinizi fırsat bilip üzerinize daha fazla gelmeye başlamış. Buna dur demenin zamanı çoktan gelmiş.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
30Cevap
Bence zaman geçmeden suç duyurusunda bulunmalısın. Öyle ki bırak kapına dayanmayı bir daha yakınından bile geçemez kanunlar gerçekten bu konularda oldukça duyarlı. Ayrıca bunu yaptıktan sonra eşine uygun bir dille anlatabilirsin, ama o psikolojiyle izin alıp gelse bile ne yapar kestiremiyorum ben olsam askerliğimi yakardım gibi geliyor. Yakın bir arkadaşı vardır belki arayıp yardım isteyebileceği sana göz kulak olabileceği..
Yine de sakin sakin anlatmalısın bence sonradan duymaktan iyidir..04 Yorumla
Soran+1 yılona anlatırsam delirir aynen dediğini yapar hatta öldürür o şerefsizi ona acımam ama kocama kıyamam ben
- +1 yıl
bu tacizleri yapan şerefsizin önde gideni demek ki, seni çaresiz gördükçe durmayacaktır yarın bir gün allah korusun daha kötüsüne niyetlenmeden suç duyurusunda bulunmalısın bence. ki öyle her gün kapında polis molis yok insanlar görür mahalle ne der gibi bir durum olmaz. ikinize de kağıt gelir onun ki uyarı zaten onu okuyunca emin ol yaklaşamaz.
Soran+1 yılya daha çok hırslanırsa
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. en yakın komşun ve yakını kim ise onlara başvur polis ile olacak iş değil yani şimdilik iş değil sırf sözlü taciz ile polis sadece oyalar seni eşine şimdilik bundan bahsetme askerde çok kötü piskolojide olur yani bir çok şeye sebep olursun dediğim gibi yakının kim ise ilk onlara başvur sonuçta o daha yeni tasındı oraya.
00 Yorumla
+1 yıleşine bu durumu anlatmalısın eşinde komutanlarına bu durumu anlatmalı ve tabi anlatmasını bilmeli ve tsk bu gibi durumlarda olaya el atıyor gerekirse o adamı ordan aldırırlar seni koruma altına bile alabilirler gidecek bir yerin yoksa şayet çünkü eşin tsk da görevli bir birey...
01 Yorumla- +1 yıl
bu arada sonradan öğrendim ben izmirdeyim istersen sana güvenli kız öğrenci yurdunda güvenli bir yer ayarlayabilirim eşin gelene kadar
+1 yılöncelikle kocanla paylaş ve ne yapayım diye sor ki haberdar olsun ve kötü bir durum olmadığını olabilecek bir şikayet sonrasında da yine olayın ne olduğunu bilsin ama bunları anlatırken adamı firar ettirecek şekilde anlatma yani icabında izinde alabilir ama gerek yok. anlattıktan sonra da bak bakalım sana ne diyor. bu arada kocan aklı başında biriyse seni zaten dinleyip gerekeni söyleyecektir. benim fikrimse polise şikayet etmen gereğini yaparlar. geçmiş olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılben onu biraz tanıyorsam adamı cümle içinde duyduğu an aklını oynatır
- +1 yıl
o zaman anlatma. polise şikayetçi olduğunu ve korktuğunu bunları yaptığını anlat
Bu devirde var mı hala böyle kansızlar ya vay şerefsiz mahalleye yeni taşındı diyosun peki çevrende güvenebileceğin gerçekten abi diyebileceğin biri varsa ya da komşulardan babayiğit biri versein dersini olmadı ondan sonra kocana söyle şahsen benim komşuma falan olsa bu anlattığın durum icabına bakardım geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer bir an önce
00 YorumlaEvden çıkma. Ve mutlaka bir polise haber ver. Koruma iste. Ama bizim polisler de öyle koruma vermezler, mübarekler ölümden donen kadına bile vermiyorlar. Her zaman yanında BİBER GAZI TAŞI. Evde kal ve kocana söyle.
04 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum çıkmak zorundayım
Soran+1 yılbilmiyorum ki var mı yok mu insan görse bile korkar öyle biri pislik çok kötü hissediyorum kendimi
Ne yapıyorsun sen ya manyak mısın? Tabii ki de kocana söyleyeceksin.. Sorman hata.. Söyle kocana halleder o asker adam değil mi hiç değilse benim başım yanar diye birkaç arkadaşına söyler onlar seve seve si. ker o orosp. u çocuğunu.. Bence hemen ara söyle saçmalama yani.. Geç bile kalmışsın zaten.. Söylemezsen kocan sana güvenmez artık.. İlerde benim karım böyle birşey yapsa yani önce adamı öldürürüm sonra karımı boşarım..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElde kanıt olmadan polise şikayet etme. yanında ses kayıt cihazı bulundur ya da telefon. Bu geldiğinde işte kapının deliğinden onu gördüğünde kaydetmeye başla. Sonra onunla doğruca savcılığa. Bana kuyruk salladı diyebilir. Onun için senin sesin de olsun kayıtta. yani beni rahatsız etmeyin vs diye senin sesin de duyulsun
00 YorumlaDiğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Hangi semtte oturuyorsun? Şu işi tam bir anlasam iyi olur vay deyyus şerefsiz.. Askerlik şubesi komutanı ile görüşüp kocan haber almadan bir çare bulunabilir.. Burada sor sorarsan ben ikinci defa yazamıyorum..
00 Yorumla
+1 yılAilenize haber verseniz. Polise şikayet etseniz olmaz mı? :/ :( Şimdi kocanıza söylerseniz, eşinizin başına iş açılabilir. Ama hiç bir şey yapamıyorsanız acilen oradan taşının.
04 Yorumla
Soran+1 yıldediğim gibi kocam ve bebeğimden başka kimsem yok
- +1 yıl
Anladım. Bence hemen polise şikayet edin. Polisler onu götürür götürmez hemen kocanıza haber verin.
- +1 yıl
Aklım sizde kaldı. Lütfen bir şey olursa hemen bana yazın.
Soran+1 yıltabi ki
dedikodu yayılırsa eğer kocan sonradan duyarsa başkalarından sanada inanmayabilir en iyisi şimdiden söyle en azından senden duysun yarın öbürgün başkasından duyarsada haberi olduğu için sen sıkıntıya girmezsin.
iyi düşün yinede kendi hislerinle hareket et kardeşim00 Yorumla
+1 yılAdam kapına kadar gelmiş polis şart senin ve bebeğin sağlığı önemli insanların ne düşündüğü değil
Ne var kocan başında değilse yani
Kocanın aileside kusura bakma ama şerefsizmiş00 Yorumla
+1 yılBir diyarbakirli olarak orda olmayı çok isterdim bizde namus dedin mi öldürülür... polise git diyecem ama onlar bişey yapmaz pek ama sen yinede durumu polise anlat eşine de şöyle.
00 Yorumlakocanla eşzamanlı polise bildir. gerekiyorsa taşın. ADALET, HUKUK tam olarak işlemediği için kaçmamak gerekse de bazen kaçacaksın çocuğun için yuvan için
10 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Öldür devlet böyle durumlarda gereksizce yaşayan insnaların öldürülmesinde öldüreni serbest bırakıyor
11 Yorumla- +1 yıl
yorumun suç içeriyor söyliyim dedim
Kocanı ara anlat, izninden kullansın gelsin halledilsin. Yazık elin ağzı torba değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanında kalabilecek arkadaşın yok mu eğer varsa sen git ya da eşin yenimi gitti askere biraz rahatsızım izin al gel umarım izin verirler gelirse eşin seni taşır ya da polise falan gidersiniz yani ALLAH yardımcın olsun dikkat et kapını pencereni kilitle yalnız kalma pek dışarı çıkma biber gazı falan taşı kaldığın yurdun müdürüyle falan konuş eşin gelene kadar kalmak istediğini söyle umarım bişeyler olur
00 YorumlaPolise gitmek zorundasın daha kötü bir hal alabilir bu yanlış düşüncen kocan ögrensede seni koruyacaktır o kocan ya polise gitmek zorundasın..
04 Yorumla
Soranoradan elinden bir şey gelmez ki daha çok delirecek zaten korkuyorum ona bir şey olacak diye
Soran+1 yılbana karşı çok korumacı ve kıskanç bide şimdi bebek var anlayışlı olacağını hiç sanmıyorum
+1 yılsen sustukca daha kotusu olacak. bak en son evine dadanmis. esine soyle askerlikte boyle durumlarda onlem illaki vardir
00 Yorumlabacım kocanın olduğu ile bir an önce git taşın. Bu işin sonu belli. Git taşın. Bir gece yarısı git taşın.
021 Yorumla
Soran+1 yılona nasıl açıklama yapıcam
Soran+1 yılİzmir tirede yaşıyorum kocam şemdinli de asker tezgahtarlık yapıyorum ben bazende ek olarak bir yemek şirketinde çalışıyorum
Soran+1 yıl5 ayı var Allahın izniyle
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılkocamın yanına gitme fikri mantıklı geldi ama nasıl olur bilmiyorum ki yalnız olsam düşünmem atarım yola kendimi aç kalmayada evsizliğede alışığım ben 1 2 hafta sıkıntı çekerim ama şimdi bebeğim var onu düşünmem lazım ama burada kalırsamda deliricem aklıma geldikçe midem bulanıyor
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Sıraladıklarımı hemen yapmaya başla. 1. Biber gazı al 2. Eşine durumu anlat 3. Eşin bütün izinlerini alıp yanına gelsin 4. Başka bir semte ya da şehre taşının 5. Izinli olduğu sürede yeni bir iş ve ev ayarlasın sana 6. Mümkünse eşin gelene kadar çıkma. Onun gelmesi en iyi ihtimal 2-3 gün
Soran+1 yılbu durumu öğrenirse bırakmaz ki bizi o şerefsizi de sağ bırakmaz
Soran+1 yılkocama ulaşmaya çalışıyorum susarak olmayacak
Soran+1 yılhaklısın çünkü yine orada
+1 yılböyle şerefsizler kendini daha erkek sanıyordur, kendine bir silah al bence
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılS ana yardım edilebilir ama herkese güvenemessinli canım ya. İzmirde tanıdık var mı araştıracağım. Benden haber bekle.
00 Yorumla
+1 yılKocana haber ver ve sonra hemen polisi ara. Insanlarin ne dedigi senin guvenliginden daha onemli degil
00 Yorumla
+1 yılEşin asker de bir şey yapamaz. Haberi olursa da kafayı yer orda. Senin şimdiye kadar sustuğun kabahat gitsene polise. Sen önce polise git.
00 Yorumla
+1 yılNe yap et eşinin ailesine git durumu anlat, sonuçta onların gelinisin insan değilmi bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yıloğulları askere gittiğinde bile umurlarında olmadı oğluna sevgisi olmayan torununu istemeyen gelinini mi düşünecek
- +1 yıl
Yinede git, yarın adını çıkardıklarında karşılarında söyleyecek bir çift lafın olur, hadi evladım git dene Allah yardımcın olsun
Allah belasını versin böylelerinin.. polise git bence kocana da söyle..
02 Yorumla
Sorandelirmez mi
Polise git şikayet et yanında biber gazı veya elektro şok tabanca bulundur.
00 Yorumla
+1 yılpolise haber et akrabalarına söyle savcılığa şikayet et
02 Yorumla
Soran+1 yılkocamdan başka kimsem yok
- +1 yıl
valla kardeş bir an kendi yerime koydum da yakında olsam adam toplar kırdırırdım kaburgalarını o piçin kötü bişey bu ama kendini koruman lazım polise git anlat durumu hamilesin eşinde başında yok yardımcı olurlar.
Durman hata. Eger bir olay olup kocan polisten ogrenirse olayi daha kotu olur
01 Yorumla
Soran+1 yılonu üzmek istemiyorum
kocana söyle, onun bölük komutanı gereyini yaptırır
04 Yorumla
Soran+1 yılolabilir mi
Soran+1 yılçalışıyorum
+1 yılPolise git. Kocana söylersen askerliğini yakarsın ve bir daha da kavuşamazsın.
00 Yorumlasöyle o uygun bir dille asgariyeye anlatır 15-20 gün izin verirler
00 Yorumla
+1 yılBacim sadece nerde oldugunu soyle o o* bebesinin anasini bacisini *
02 Yorumla
Soran+1 yılİzmir tirede yaşıyoruz
- +1 yıl
Bak ben almayadayim annem babam kayseride yanlis anlama kardesim kalk git kocani orda bekle gelsin alsin gitsin seni. Keske turkiyede olaydim
Gizli Üye(30-35)+1 yılabla nerede yaşıyorsunuz? il ilçe bari söyleyin belki yardımcı olabiliriz.
02 Yorumla
Soran+1 yılİzmir tire de yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılabla muğlada olsan yardımcı olabilirdik kimse yok izmirde sen kocana söyle böyle bir durum var diye sonra polise şikayet et yanında biber gazı bulundur. şok tabancası bulabilirsen mutlaka al
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana söyle polise ihbar et... Gerekirse kocan gelene kadar kadın sığınma evinde kalırsın...
00 Yorumla- Diğer konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılAkılsız başın ağrısını a-cık çeker ^^
00 Yorumla Mahkemeye ver ağzına sıç onun
00 Yorumla1.5.5. yapman gereken
00 Yorumla
+1 yılpolis diye bisey var
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi