2 haftalık evliyiz ama ben çekiniyorum ondan, utanıyorum. Yanındayken heyecan yapıyorum, titriyorum. Bu durumu nasıl yenebilirim, zamanla geçer mi?Herkese +1
Çok güzel bir durum gerçekten. Merak etme , senin bu halin onun gözünde seni daha güzel ve tatlı hâle getirir. Zamanla yavaş yavaş geçebilir ki , bu bir sorun değil.
Onunla konuşarak senin için çok taze olduğunu ve bukadar utanacağını bilmediğini söyleyip, seni rahatlatmasına izin verebilirsin bence. Çekince acısından utanmak iyidir tatlıdır. Diğer türlü tiksinmek olmasın da.
henuz hic yapmadiniz mi? Ben evli degilim ama cok hevesleniyorum hbjdjskdsks Buyuk konusmak istemem ama hic utanmam heralde sonucta onu gercekten istiyo musun? bu onemli
Geçer zamanla onun varlığına alıstiğında bir iki ay sürme Bileşenlik eli olupta utanan var ışığı kapatmadan soyunamıyormuş belkide adan kadının vücudunu hiç gormedi
Onun sana anlayışlı iyi ve insancıl davranması gerek Seninde bunları yenmek için girişken olman gerek Cekinirsen olmaz Utandigin konuların üzerine gideceksin