Diğer Tipinize puan vereyim mi? jfjdkkndnemdm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hade bakalım sürprizli soru gelsin en yüksek puanı alana sürpriz 🍬🍭🍩🍫 Güncellemeler+1 yıl Sürpriz Verilecek kişiye yazdım tebrikler 🤩🤩🤩🥳 teşekkürler katılan herkese İyi geceler Tipinize puan vereyim mi? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. ben geldim 0 1 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 930 cevap paylaştı. Ver bakalım ama yakışıklı olanlara neden sürpriz belki değilim😏 0 0 Yorumla
eduss_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Tipimin önünde telefon var azıcık hayal gücünü kullanarak ver 0 2 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 7... Yorumla eduss_ +1 yıl İyi galiba Yorumla
nonick112233 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl bişey anlayacağını sanmıyorum ama gönder gelsin 0 2 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 3... Yorumla nonick112233 +1 yıl sanırım 10 üzerinden.. bu kadarını da beklemiyordum :D :D Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Fotoda tipim görünmüyor ama ver 0 1 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 8... Yorumla
eengoo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Neymiş süpriz? 0 6 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl merak mı ettin Yorumla eengoo +1 yıl Evet Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl :) Yorumla eengoo +1 yıl Söylemeyecekmisin Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl Özelden yazarım Yorumla eengoo +1 yıl Tamam Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 5 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yeey Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Verr 0 9 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Üğüüüüüü ☹️☹️ Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl Ağlama sksjsj nerelesin sen Yorumla miroveteene_ +1 yıl https://youtu.be/Zw4vGHQLrtE Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl mırove tenm Yorumla miroveteene_ +1 yıl Eee Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl hışe Yorumla miroveteene_ +1 yıl Bana 3 verdiğin için dont to talk me Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl de here Yorumla
DeNiZ_GoZlu_m Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 81% +1 yıl Tatbiki buyur 0 2 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 4 Yorumla DeNiZ_GoZlu_m +1 yıl Teşekkür ler Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Olur 0 5 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 0 Yorumla niger +1 yıl Yuh o kadar mı kötü Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl Başka foto koy güncelleyeyim Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 4 Yorumla niger +1 yıl Son olarak? Başka foto kalmadı sjdjsh Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ver gitsin 0 1 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 8 Yorumla
MuYılmaz99 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl ver bakalım 0 3 Yorumla MuYılmaz99 +1 yıl kask dursun mu Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 1 Yorumla MuYılmaz99 +1 yıl cikariyim tamam Yorumla
Ahmetcann54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ver. 0 1 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 2... Yorumla
Okaann34 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Ver bakalım 0 2 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 8 Yorumla Okaann34 +1 yıl 🌸 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı. Tipsizim 0 0 Yorumla
Usta00 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Puan? :) 0 1 Yorumla Usta00 +1 yıl Senin verecegin yok soruyu guncelleyip durma :) Yorumla
kartal10l Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. Yolla 0 0 Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Evvvveeeettttt 0 2 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 9 :) Yorumla NujenZanistvan +1 yıl 1 puanı nerden kırdın 😔😔 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ver 😀 0 2 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl haha 0 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀😀😀😀 Yorumla
Bhsqry Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Merak ettim :) 0 3 Yorumla Bhsqry +1 yıl Kim kazandı bize de söylesene Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl söylemem Yorumla Bhsqry +1 yıl Meraktan çatlarım jfjfdk Yorumla
Gülferr Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Olurrr 0 1 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl güzelsin teyzem Yorumla
gjkjgf Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Yok verme 0 2 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl 0 Yorumla gjkjgf +1 yıl en sevdiğim rakam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hadi ver 0 2 Yorumla jfjdkkndnemdm +1 yıl Haha 0 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terbiyesiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
ben geldim
0
Ver bakalım ama yakışıklı olanlara neden sürpriz belki değilim😏
Tipimin önünde telefon var azıcık hayal gücünü kullanarak ver
7...
İyi galiba
bişey anlayacağını sanmıyorum ama gönder gelsin
3...
sanırım 10 üzerinden.. bu kadarını da beklemiyordum :D :D
Fotoda tipim görünmüyor ama ver
8...
Neymiş süpriz?
merak mı ettin
Evet
:)
Söylemeyecekmisin
Özelden yazarım
Tamam
Evet
9
Olur
5
Yeey
Verr
3
Üğüüüüüü ☹️☹️
Ağlama sksjsj nerelesin sen
https://youtu.be/Zw4vGHQLrtE
mırove tenm
Eee
hışe
Bana 3 verdiğin için dont to talk me
de here
Tatbiki buyur
4
Teşekkür ler
Olur
0
Yuh o kadar mı kötü
Başka foto koy güncelleyeyim
4
Son olarak? Başka foto kalmadı sjdjsh
Ver gitsin
8
ver bakalım
kask dursun mu
1
cikariyim tamam
Ver.
8...
Ver.
2...
Ver bakalım
8
🌸
Gönder gelsin bacım
Tipsizim
geç mi kaldık 🤣
Olur
Puan? :)
Senin verecegin yok soruyu guncelleyip durma :)
Ver bakalım 🤔
Gönder gelsin puanım
Yolla
Evvvveeeettttt
9 :)
1 puanı nerden kırdın 😔😔
Ver 😀
haha 0
😀😀😀😀😀
hadi bakalım
kaçırdıkmı ya
Merak ettim :)