Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bu şekilde düşünen insanlar yüzünden olmayacak partiler insanlar başa geçiyor. Türk ekonomisi düşüyor, bizim paramız değer kaybediyor başkaları ya Türkiye düşmanı oldukları için ülkeler yükseltiyor diyor ya da ben dolar euro kullanmıyorum beni ilgilendirmez diyor. Onlar her dk değişiyor günlük sabit kalmıyor. Bunun için de "para değeri yükseltme düşürme bakanı" diye bi zırva olmadığı için zaten onlar uğraşmaz her ülkeye göre sürekli değiştirmeye. Bi zamanlar bi umut doğmuştu birkaç yıl önce. 1,5 2 tl düşmüştü dolar ama sonrasından daha hızlı yükselmeye başladı. Bu ülke fakirden alıp yediği sürece halktan fazla fazla vergi alıp en büyüklerden sakız parası alır gibi vergi aldığı sürece, sırf lüks yaşamak için bedava saray lüksü için bütün giderler türk halkından çıkartılıp da mültecilere para bağlandığı sürece bir şey değişmez daha kötüye gider. Ben mesela çoğu insanlar gibi benim de pandemi parası alma başvurum bi işe yaramadı verilmedi hala beklemede yazıyor. Başkaları 7 8 kere reddedilmiş. Ama afgana suriyeliye para bulunuyor her ay. Bi de üstüne benim paramı avrupa veriyor diyenler vardı. Onlara sürekli verilenin yarısı tek seferlik bile bizim insanlara çıkmıyor. Tabi sonuçta onlar bu düzenin bozulmasına engel olacak. Türk gencinin gözü açık artık
Bu şekilde düşünen derken anlamadım knk
Dolar artmıyor Türk lirası değer kaybediyor. Dış ülkelerle alakası yok. Ülkede eğitim, teknoloji, üretim yok. Onca fabrika var diyeceksiniz patenti yabancılara ait. Atatürkün ilk kurduğu Türk fabrikasını kapattı a partisi. Avrupa bize cahil, mülteci, zihniyetsiz gözüyle bakıyor ülkemize yatırım yapmıyor güvenmiyorlar çünkü. Yurt dışından 1 telefon geliyor devlet vergisini 2 telefon parasında alıyor. Saolsunlar sadece yol ve köprü yaptılar bitmeyen bir vergisi var. Bütün partiler bizi sömürüyor arkadaşlar elin gevuru bile bize acıyor yangın olur halk yine birbirine sahip çıkar hükümet aldığı vergilerle görevini yapsa ya. Depremde sel de yine biz birbirimize yardım edicez. O yüzden parti muhabbetine hiç kimseyi kırmam bizim bizden başka dostumuz yok çünkü. Batınca beraber batıcaz bu ülkede o meclis adamları ilk kaçanlar olacak bu ülkeden
Elin gavuru bize açıyorsa neden euroyu doları yükseltiyor. Ayrıca Arap emirliklerinde ya da Suudi Arabistan'da uretimmi var
Petrol kaynıyor oralar. Satıldığı için ülkeye dolar giriyor. Doları euroyu yükseltimiyorlar. İthalat, ihracat dengesiyle alakalı. İlk yazımda uzun uzun açıkladım zaten. Sen cahil, yobaz, hırsız gördüğün bir ülkeye yatırım yaparmısın? Orta kesin kalmadı fakir ve zengin kesim var ülkemizde. Adamlar diyorki bizim size 5 liraya verdiğimiz ürünü siz 35 liraya kendi halkınıza satıyorsunuz. Telefonlar, arabalar mesela. Bizim halkımızın seçtiği parti bize acımıyor elin gevurları niye acısın.
Peki ithalat ihracatla alakalı diyosun ama sonra sen cahil hırsıs yobaz gördüğün bir ülkeye yatırım yaparmisin diyosun işte bende ondan bahsediyorum kendi kendine olmuyo yani bunlar dimi? Ozaman bunlara ya petrol verceksin ya da kölelik yapcaksin bumu yani?
Bunlar bildiğin mafyalik yapiyo ozaman kölelik yapmazsan Parana faiz koyuyo doğrumu anladim
Faizi yapan da, köle gibi çalıştıran da hükümet. Dış ülkeler değil. Onların ülkesinde refah seviyesi yüksek, işçi hakları geniş, mğltecileri kabul edip ülkenin huzurunu kaçırmıyorlar
Allah aşkına aciklarmisin dolari yükselten hükümet yani bumu bana açıkla ya ben gerçekten malm anlamiyorum
Cevap
3Cevap
Euro, dolar, Avrupa, ABD bir şey yapmıyor. Biz ne yaptıysak kendi kendimize yaptık. Bunları biz istedik. Biz destekledik. Bütün sorun Erdoğan'ın kendisidir.
Açıklama yaparmisin

afrikaya yaklaştık
Yükselmesine sevinecek degiliz ama bir önlem planıda yok suskunlari oynuyorlar. açıklama yapmaları gerekmezmi. Saçma laflarla oyalanmamali halk
Hepsi ülkeyi yöneten zihniyetin suçu vatan haini bunlar hem Türke düşman hem vatandaşa hem de ülkenin yönetim biçimine ve ekonomisine.
Aralıktaki fed toplantısında faiz, artar ozaman altın dolar düşer doları altını olanlar bozdırun şu zaman çon fırladı aralıktan sonra 590 larq düşer tekrar
Türkiye size ne yaptı derken kimse bu hesabı soruyorsun soru sahibi?
Dolar ve Euro hangi ülkenin para birimiyse ona tabiki
Troll müsün?
Ne alaka kardesim
Böyle bir soruyu yani ancak bir troll sorar da ondan..
Buğday bile üretilmeyen ülkede, tabii ki her şey yükselir.
Hızlı bir düşüş var inşallah durmaz devam eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?