Öncelikle bu durum için hepinizden özür dilerim yaptığım bir hata var ben iki hafta önce bir ilisksi yaşadım üç gün sonra doğum kontrol hapı aldım şu an adet düzensizliği yaşıyorum aşırı ağrılarım var regl ağrılarım her ay yaşadığım ağrılar ama olamıyorum neden?
Kullandığım bir çok şey olldu ilaç bitkisel ilaçlar adet söktürücü olarak ama olamıyorum
Kullandığım bir çok şey olldu ilaç bitkisel ilaçlar adet söktürücü olarak ama olamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ertesi gün hapı regl gecikmesi yapar ama ağrısını çekersin, hamile olduğunu zannetmiyorum
İnşallah değilimdir çünkü aşırı regl ağrısı çekiyorum bunun hamilelik olduğunu düşünmüyorum
Korkma birkaç hafta daha bekle. 1 ay sonunda hala regl olmazsan hamilelik testi yap ama değilsindir
İçimi az da olsun rahatlatiniz çok teşekkürler ilk defa başıma böyle bir şey geldi istemezsen kürtaj mı yaparlar 😔
Evet yaparlar ama pahalı bir işlemdir diye tahmin ediyorum. İçin rahat olsun yine de, stres yaparsan reglin daha da gecikebilir bu sefer de daha çok stres yaparsın 😂
Peki herhangi bir yerde gözükür mü?
O konuda pek bir bilgim yok ama ailenin sigortasına falan bağlıysan onlar görebilir diye biliyorum
Ertesi gün hapında adet gecikmesi normal
İnşallah ya 😔
O kadar korkuyorsan test alıp yap. burada uzaktan sana tanı mı koyacağız
bir de kullanacağın hapı araştırmadın mı
Evet araştırdım Desolet
Kanda Gebelik testi yaptırdın mı
Hayır herhangi bir yerde gözükür diye korkuyorum
O zaman eczanelerde satılan testlerden al
Hamilesin
Ama regl ağrılarım var hiçbir hamilelik belirtim yok
Dr a git
Erkekler Ne Diyor
Korkama hamile kalırsan aldırırsın senin gibiler öyle sonuçta :D
Sen ne kadar iğrenç bir mahlukatsin herkes hata yapabilir ve bu bir ilkti nerden biliyorsun benim gibileri çevrende çok herhalde
Sorundan kimin iğrenç olduğu belli değil mi 🙄 bilinçli olan hiçbir şey hata değil sallama mk ve senin gibileri üniversitede çok gördüm evet. Bir dâhikine dikkat et böyle gøt korkusu yaşama :d
Kesinlikle değilsin. Ertesi gün Happi gecikmeye sebep olur bu bir. İkincisi stres de sebep olur. Rahat ol. Olsan bile yeni oluşan bişey embriyo olmadan ilaçla gider. Ama degilsin
Ay inşallah ya mutluluktan agliyacam resmen
Yok yok değilsin merak etme. Bbenim kız arkadaşım da 20 gündür gecikmede 🤣 aynı stresi o da yaşıyor
Ben ilk defa böyle bir şey yaptım Allah kahretsin benim neyime ya neyime
Yahu boş ver yaşayacağını yaşamissin kendini sıkıntıya sokms
Geç oluyor bazen benim eski sevgilim de yaşadı bunu
İnsalha 😔
Değilimdir dimi
Yok canım
😔😔
Ertesigün hapları 10-15 gün adet gecikmesi yapar.
İnşallah
Hamile kal görürsün girmeyi. İlşkşye
Neden böyle konuşuyorsun
Evlenemeden sevişmek
Sişkmeseydn
değilsin bence korkma
İnşallah
evlimisin
Hayır değilim
kaç yaşındasın
22
içine boşaldımı
Evet
İçine mi boşaldı
Evet yanlışlıkla olduğunu söyledi hemen gittim temizledim ama
Bence hemen stres sıkıntı yapma derim birde boşalırken sen üstte miydin altta mı