Sevgilim yıldönümünde hediye almadı, önümüzdeki ay doğum günü, hediye almalı mıyım?

bu yıldönümünde hediye almama olayını daha önce sormuştum ama bilmeyenlere özet geçeyim. 2. yılımz doldu ben ona hediye aldm fkat o almadı hc bu konu hakknda bsy de demedi.daha önceleri çok güzel hediyeler de almıştı ilk kez böyle yaptı. ben onmzdki ay doğum gününe almasam ayıp mı olur sizce? ama kendimi enayi gibi hissetçem alırsam da
Güncellemeler
+1 yıl
peki ozaman 20 tl ye falan uyduruk bisey aliyimbari hep pahali aliyorum hem de o bana almamsti. onun icin milyonlarm olsa harcarm icim de yanmaz ama o boyle yapnca 20 tl ye bile icim gidiyo :D
Güncellemeler
+1 yıl
tekrar güncelleştirme yapıyorum kusura bakmayın da, bi gelişme oldu, seviglim şu an yurtdısında ve bana orda çok güzel bayan parfümleri olduğunu ama sıkarsam pesime erkeklerin düsecegini ve dısarda sıkmamın uygun olmadıgını söyledi (dinine düskn) o yüzden almıyorm dedi.

e yarama tuz basıyo almıcaksan niye söylüyosn ki. bende ona doğum gününde "çok güzel blazer ceket alıcaktım sana ama giyersen kızlar pesine düser o yüzden almıcam" diyim mi ciddi ciddi :D
Sevgilim yıldönümünde hediye almadı, önümüzdeki ay doğum günü, hediye almalı mıyım?