Şu an param yok ama yarin inş iş görüşmesi iyi geçerse işe alinirsam ilk elimde para geçince napmalıyım? Bem lazere gideceğim istenmiyen tüyler için. Komple yapicam vucuduma birde hayirlisiyla ehliyete yazilicam. Fakat bunlarin disinda geri kalan parayi napmaliyim? Biriktirmelimiyim altin mi almaylim? Iphone mi alayim siz ne dersiniz napmaliyim? Bir kaç tavsiye verir misiniz? Hayatimda sadece 1 kez calimisdim oda geçen ay ve 4 ay sürdü sadece. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Bide yarin is gorusmesinde nasl davranmaliyim heycanlaniyorum da ben çok fazla. Ya direk imzama sozlesmeyi derse? Eve goturup okuma sansim yok mu ki? Ya para çok az ise
Bide yarin is gorusmesinde nasl davranmaliyim heycanlaniyorum da ben çok fazla. Ya direk imzama sozlesmeyi derse? Eve goturup okuma sansim yok mu ki? Ya para çok az ise
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kdr şey yapıp bide para mı artacak? Ne kdr maaş alacaksın ki sen iş ne merak ettim 😀😀
Hahaza normal markette calisicam 😁😁 bi umut be kardesim bozma hevesimii
Ahaha ulan bende sandım heralde en az 5 bin alacak. Marketin vereceği para zaten taş paylaşın 3200 falan oluyo hem lazer hem iphone falan imkansız yani 😀😀 eğer para artarsa bana da 100 lira borç ver bari kaç aydır işsizim telefona kontör alayım 😀😀
Hahahahaha bende issizim ya bakalim yarin alcaklarmi almicaklarmi🤣🤣🤣 ins alirlar bari lazer ve ehliyet olsun
Alırlar ya market yani ne isteyebilir herkesi alıyolar zaten. Benim çoğu arkadaşım boş kalmamak için giriyodu alırlar yani yapacağın iş atla deve değil kasaya bakmak reyonlara bakmak bu yani. Hangi market bu arada
Yurtdisindaydim BİM gibi biyer iste normal market
Evet bende bos kalmamak icin giriyom ve dedihim gibi para lazm. Ama biraz utangacim kasada sorun olur mu?
Yurt dışı neresi? orada maaşlar bizimki gibi olmuyo ya ben bize göre değerlendirdim yani orada maaşlar daha iyi oluyo bildiğim kadarıyla. Yani hayat şartlarına göre maaşlar iyi oluyo burada ki gibi 2800 tl asgari ücret belirleyip 100 liraya yağ satmıyorlar O yüzden dediklerini yapabilirsin yani :D marketlerin çalışma sistemi her yerde aynı yani utangaç olsan bile kasa da kimseyle konuşma durumun olmuyo ki ürünleri okutup parasını alıyosun bu kdr. İnsanlarla diyaloğa girme durumun yok yani
Nebilim böyle diger kasa acik olmayinca hani bagirmalisin biri gelmesi icin falan o yuzden benn bagiramam ki..
Yahu megafonla bağırmıyosun sonuçta arkadaşına hafifçe sesleniyosun abartma yani:D zaten o kişiler tanıdığın muhabbetin olan kişiler olacak yabancı değil yani. Nerde yasiyosun sen bu arada
Ya aama ya cok yakiIkliysa ozmn konusamam utanrm
Yahu çok yakışıklı adamın markette ne işi var Allah aşkına 😂ayrıca yakışıklı olsa bile ne alakası var yani yakışıklı olan biriyle konuşamıyomusun sen bu nasıl düşünce
Byjdjdjsjs ya yapamiyom utaniyom iste yakisiklilarla konusmYa. Yok bazen yakisiklilar markette patron
Patron olan kişiyi sen göremezsin merak etme patronun ne işi var markette 😂 sen anca çalışanları görürsün sıkıntı yok yani 😂 sen nerde yasiyosun 40 kere sordum ona cvp versene sordurup duruyosun
Ya boş ver nerde yasadigimi 😆 napcan sannki
Ee bazen calisablarda yakisikli utaniyom beceremem diye ve hakkimda beceriksiz derler diye
Yahu bi soru sorduk sende doğru düzgün cvp ver sanki evine gelicez Allah Allah.
Altın biriktir kanki elindeki her kuruşu altına yatir bak kötü günler yakındır
Tüyleri falan boş ver, eline para geçerse dolar al
Napcam ki sonrs
Durduğu yerden sürekli artıyor ya, daha ne olsun?
Birikip çoğalır işte ne güzel
Altın al
Ne mesela burma mi
Farketmez yılbaşından sonra fiyatları uçacak
Aaaa kim diyo
Duydum ben demiyorum :d yatırım tavsiyesi değil. Btc de uçacak
hadi inşallah
Dolar al
Yok