Diğer Ne çabuk 22 oldum ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayat nasıl bu kadar hızlı geçiyorNe oluyor yaNe yaşıyorum anlamıyorum Ne çabuk 22 oldum ya? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Freeman000 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayat su misali akıp gidiyor 50 yaşına gelincede aynı hisleri yaşayacaksın daha dün gibiydi diyeceksin... 0 0 Yorumla
Cyyclax Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaa bir bakmıssın anana babana çemkirdiğin gibi çocuklarında sana çemkirecek zaman çok hızlı geçiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çocuk yapacak halim yok herhalde Yorumla
savagepanda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ooo. Ben dün 22 dim bugün bı baktım 27 olmuşum. Hayat akıp geçiyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla
mylcky21 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Gün geçiyor insan yaşlanıyor hep aynı yaşta kalacaz diye bişi yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayat su misali akıp gidiyor 50 yaşına gelincede aynı hisleri yaşayacaksın daha dün gibiydi diyeceksin...
Yaa bir bakmıssın anana babana çemkirdiğin gibi çocuklarında sana çemkirecek zaman çok hızlı geçiyor
Çocuk yapacak halim yok herhalde
Ooo. Ben dün 22 dim bugün bı baktım 27 olmuşum. Hayat akıp geçiyor.
Of ya
Gün geçiyor insan yaşlanıyor hep aynı yaşta kalacaz diye bişi yok
Yıllar acımasız
Zalim yıllar
Herkese öyle
Ben 30 oldum
Zaman su misali...