Diğer 22 yaşına girdim 😭😭? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor YaşlanıyorumZaman çok hızlı geçiyorYaşımın ilerlemesini istemiyorumZaman neden bu kadar hızlı 22 yaşına girdim 😭😭? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
deliyurek97 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl yaşa hiç takılmazdım şimdi ne ara 24 yaşına girdim diyorum 0 0 Yorumla
birumutturyasamak7 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben de bu yaşlarda çok evde kalma korkusu yaşıyorum sende de var mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bir kaç gün sonra otuzsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen de 59 Yorumla GoldenFireball +1 yıl Ben ölmüş sayıyorum kendimi artık.😄 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benimde 20 ye az kaldı 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun pasta neliydi 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biz ölelim o zaman 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çüş 45 ne ya Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Sen bebeksen biz ne yapalım Yorumla Soran +1 yıl Çoktan ölmüş olman gerekiyordu Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Hala nefes alıyorum Yorumla
fatmanurr84 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bende istemiyorum valla 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Kaçış yok istemesende yaşlanıp moruk Olcan yüzün burusacak Yorumla Soran +1 yıl Nereden biliyorsun belki de hiç yaşlanmadan ölecek Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Nasıp tabiki belki de azrail as bugece gelip alacak bilmeyiz Yorumla Soran +1 yıl Bi gelmedi be Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Biz ölelim o zaman 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Dahada hizlanacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yaşa hiç takılmazdım şimdi ne ara 24 yaşına girdim diyorum
Ben de bu yaşlarda çok evde kalma korkusu yaşıyorum sende de var mı
Hayır
Bir kaç gün sonra otuzsun
Sen de 59
Ben ölmüş sayıyorum kendimi artık.😄
Benimde 20 ye az kaldı
bence sen ninesin 😂🤣
Hahahahahahah aynı ben