Ben işteyim takılıyorum öyle siz ne yapıyorsunuz tam olarak neyle meşgulsunuz? Resimde gördüğünüz şu an bulunduğum yer gemi makine dairesi 7 kat sanki apartman mübarek 😅 #kafamıngüzelligi
Bugün ilişkimiz bitti İlişkiyi bitirdi 11 ay verdiğimiz emek boşa gitti Duygusal olarak seviyoruz ama mantıken bizden olmaz dedi Çok fazla kavga ediyoruz dedi dedim bu çözülmeyecek bir şey değil çocuklaşıyoruz dedi düzelir dedim bunlar bitirme meselesi değil dedim bana hep senden asla sıkılmam asla bıkmam asla bırakmam ailem üzerine yemin ederim ki demişti İçim acıyor ağladım bitirme devam edelim dediğimde ağlama çocuk gibi dedi nasl bir canım ile uğraşıyorum dedi düzeltiriz yaparız onca emek verdik annemle tanıştın annnele tanıştım 11 ay geçti zor zamanlar geçirdik çok içine ettin sende ilişkinin ama hiç bir gün adıyla ara verelim Bitirelim demedim dedim sürekli bana hayır ben istemiyorım bitsin bitsin diyip durdu ve çekip gitti mesaj attığında da benim kararım kesin değiştiremezsin ne yaparsan yap dedi Bilmiyorum 6. ayda biriyle konuştuğunu yakıştığını benle arası kötüyken sadece ilişkimizi konuştuğunu söyledi inandım güvendim yalan söylemez dedim ona dedim ki bir daha yazışma onunla iyi biri değil demiştim öncede dedim Sonra tekrar yazışmış benden sakladı adam evli çıktı karısı yazdı buna öğrendim yalanı ortaya çıktı yine affettim adresi sevdiği çikolatalar hepsi kayıtlı Bazen sevgi gurur hiçbir şey bırakmıyormuş insanda içim acıyor her şeye rağmen tekrar yaparız dememe rağmen gitti istemiyorım diyerek
Bilmiyorum bırakmam dedi bıraktı asla sıkılmam dedi sıkıldı Ailesi üzerine yemin etti nasıl bana bu kadar değer veriyorsun annem bile bana bu kadar değer vermedi dediği günü biliyorum Ailesi üzerine temin etti ki o adamla tekrar yazışmayacağına Olay şu tıp okuyorum ben bir doktor mu ne yazmış buna dedim ki bak konuşmaları felan hiç yardımcı olacak şekil değil burun yaptırdı felan bu neyse sonra aramız kötüydü o yazmış felan ilişkimizi anlatmış ona 4 gün bogunca yazışmış benleyken aramız düzeldi hala konuşmuşlar biraz sonra bana anlattı böyle böyle yaptım özür dilerim dedi Bana senin güvenini kıracak hiçbir şey yapmam demişti ailesi üzerine yemin ederek defalarca neyse dedim bu arada telefonunu doktor veriyor önceden bu da veriyor ne hikmetse niye verdin dedim ne bileyim üstüme gelme felan dedi Affettim sonra doktor istek atıyor tekrar sen misin yoksa beni mi deniyor diye bana gidip doktora yazıyor tekrar karısı görüyor evliymiş aslında doktorda değilmiş neyse yalan ortaya çıktı kaynar sular döküldü başımdan yine güvendim ağladı sızladı kaybetmek istemiyorım felan İçim acıyor her şeyi yuttum her şeyi kabul ettim Ne olursa olsun devam edelim dedim bana çocuklaşıyorsun sürekli dedi Kendi sürekli bana bitirelim bitti bitti dediğinde peşinde hayır olmaz devam edelim yapma böyle diye peşinde çok koştum Kendi ing edebiyat ben tıp okuyorum Uzaktan başladı ilişki güvendik 6. ayda gidebildim yanına otelde kaldım 12 saat yolculuktu ailem izin vermezdi gidemezdi. Hemen uzaktı 20 yaşındayım o da 21 neyse defalarca da buluşmak için yanına gittim otelde kaldım felan Bir gün adıyla da otele gel yok bir şeyler yaşayalım demedim Bilmiyorum olmadı
En İyi Cevaplar