Arkadaşlar bir yerde okumuştum ilk kez kalacağın bir evde odanın anahtarını yastığının altına koyup evleneceğin kişiyi görmek için dua edersen ve uyursan o kişiyi görürmüşsün. Ben denedim ve birini gördüm onunla ihtimal var ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum hiç deneyen oldu mu ya da gerçek olduğuna şahit olan? uyuyan kadın
aslında bu batıl inanç ama islamda istiare namazı var istiare namazını 3 gün boyunca kılıp işte atıyorum sevdiğin çocukla evlenip evlenemeyeceğini veya onun senin için hayırlı olup olmadığını bilmek için duanı ediyosun 3. günün sonunda yeşil ve beyaz tonları olan bir rüya görürsen senin için hayırlıdır evlenirsiniz ama eğer kırmızı ve siyah tonları renklerin olduğu bir rüya görürsen o kişi senin için hayırsızdır. tabi bu istiare namazı sadece evleneceğin kişiyi görmek için değil her türlü işin senin için hayrını öğrenmek için de kılınabilir
Dayım 2 hafta önce evlendi karısı yani yengem ruyaya yatmış öyle birşey varmış ve dayımın kıyafetlerini felan gormuş onu arkadan gormuş ama yuzunu gorememiş bundan belli bir sure sonra tanıştılar şimdi evliler dediğine göre bir dua varmış okuyomuşsun namaz kılıyormuşsun istiare namazı mı öyle bişiydi yatıyomuşsun onda işe yaramış dediğim gibi kıyafetlerini ayakkabılarını felan gormuş dayımın birde arkadan gormuş boyunu felan yani
0|1
1|0
Görüş hala geçerli mi?
MrArtist | Aşk İlişkileri konusunda 236 görüş paylaştı.
Xper 6
+1 yıl
Rüyalarımıza giren kişiler bilinç altı olarak olur örnek günlük yaşantımızda gördügün ve cok dıkkat etmedıgın bırısıde olabılır o yuzden dogruluk oranı 1000'de 1
En İyi Kız Görüşleri