Soru yukarıda, kahvem ve tatlım geldi durumu görsel de gibi olan ve ya kalabalığın içinde bir sıkılmışlık, yalnızlık, anlaşılmazlık sezen var mı cevapları alalım?
Ne kadar yalnızsınız, kimler görselde ki gibi ve ya gerçekten yalnız mısınız?
Evet ya hem zaten çok arkadaş grubu olanlar var ya asıl onlar bizden daha yalnız niye biliyo musun çünkü onlar kendileriyle başbaşa kalmayı sevmiyorlar
Umarım karşılaşırsın benim bi kaçtane var ancak ben pek anlatmayı seven biri değilim her konuda yardımcı olurum ancak kendi problemlerimi kendim çözüyorum o kadar
Aynen bence de çünkü insanlar bi noktadan sonra anlamıyor hak verse çözüm üretmiyor ne bileyim ben kendimi daha iyi tanıyorum en azından halledebiliyorum 😅
Bazen bazı şeyler ben istemiyorum ve ya aramıyorum dedikten sonra birden ortaya çıkar, maalesef karşı koyamayız bu duruma ama bi tanışma olabilir bence zaten konuştukça tanır tanıdıkça anlarsınız diye düşünüyorum
@burock123 aslında seni kastderek söylemiştim bi tanışma olabilir diye ben arayış içerisinde değilim ancak sen bu şekilde konuyu 2 nci seçenek ile bağdaştırarak açıkça belli etmiş oldun sanırım :)
En İyi Cevaplar