Yardım edin ne yapmalıyım? Anneme nasıl davranmalıyım?

Ben 8 yaşında amcam tarafından tacize uğradım. daha sonra bidaha böyle bir şey olmadı. o zamanlar anlayamıyordum anlayamadığımı anlamaya başladığım zaman farkettim. bu sözlü taciz değildi. bunu yıllar sonra anneme dile getirdim. annem ilk başlarda bana bu konuda yardımcı olmaya çalıştı ama onda amcam olucak adama karşı bir öfke göremiyordum ve bu beni düşündürüyordu. birkaç ay önce amcam geldi. arabayla bir yere gidecektik bana yer kalmamışt. annem öne amcanın yanına otur dedi. kaldım öylece. neler hissettim size anlatamam. oturdum sonra. keşke oturmasaydım. neden oturdum ki? neden çünkü saçma bir şekilde insanların bunu anlamsından korkuyorum ve annem otur dedi oturdum. Amcam ın bana karşı öyle bır davranışı sadece bir kere oldu ve onda da 8 yaşındaydım. neden korkuyorum ki utanmsı gereken o adi... sadece 8 yaşındaydım... o sadece bir adi. size sormak istediğim, üni ye başlıycam bu yıl bir yurt var annem dedi ki orda amcanın tanıdığı varmış bize yardım eder dedi. bende sesimi yükselttim ondanda onun tanıdığından banane diye. bana "niye?" diye sordu. benim annem sordu bunu bana? annem benin annem annem annem. annem... kafayı yicem arkadaşlar ben bu konuyu konuşamıyorumda annemın karşısına geçip yıllarca etkisinden çıkamadım dilede getiremiyorum psikiyatr a gitmiştim bir süre ama ona da konuşamıyorum anlatamıyorum. napıcam annemden nefret ediyorum
Yardım edin ne yapmalıyım? Anneme nasıl davranmalıyım?