Diğer Kızlar, Lisede , okula gidince etek boyunuzu kısaltır miydiniz😊? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yazmayanlar için guncell Kızlar, Lisede , okula gidince etek boyunuzu kısaltır miydiniz😊? Cevapla Lise Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Xuenix Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben aşağı çekerdim kızlar yukarı çekerdi :d yapmadım benlik değildi 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Hııı :) genelde nerende olurdu boyu Yorumla Xuenix +1 yıl Diz altı Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. Lisede etek giymezdik. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm. Ne vardı sizde Yorumla Hemeraa +1 yıl Pantolon Yorumla Soran +1 yıl Daha rahat olur pantolon tabi eteğe göre Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lisede de ortaokulda da pantolon vardı bizde. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm etek gymis olsaydın kısa mi gyerdin :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet, uzun etek çok kötü gözüküyor Yorumla Soran +1 yıl Haklısın uzun pek hoş durmuyor Yorumla
koalaolsamuysam Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl bizde pantolon var yaw :d 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Etek mi olsun isterdin :) Yorumla koalaolsamuysam +1 yıl yoo böyle rahat aslında Yorumla Soran +1 yıl Etek olsaydı ne kadar kısa giyerdin😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Teneffüslerde kısaltırdim 😂 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani tenefüste kısaltıp derse girerken uzun mu yapardin 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kısaltyordun peki 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarı yarıya Yorumla Soran +1 yıl Dikkat ediyor muydun peki. Erkekler açık kollar hep biirsin :) merdiven altlari , otururken kalkarken faaln 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merdivenden çıkarken bakıyorlardı hep Yorumla Soran +1 yıl Bakarlar haklısın. Uzun çorap giyiyordun dimi hep. Kuotlu çorap ya da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evt bazen külotlu bazen normal giyerdim Yorumla Soran +1 yıl Senden bsey isticm. Soruyu bgnirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne isticen Yorumla Soran +1 yıl İstediğim soruyu bgnir misn işte :) aslnda doğrusunu sylim. Sninle knssblir miyiz o , sanna yzmk için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lisede de herkes bişey isterdi zaten 😂 Yorumla Soran +1 yıl Konuşuruz onlari:) bklyrm begenmeni Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla Soran +1 yıl orada mısın sustun 😊 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Etek giymedim 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Ne vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pantolon Yorumla Soran +1 yıl Anladm. Daha rahat olur tabi pantolon ile. Etek gymis olsaydın kısa mi giyerdin sence :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun giyerdim Yorumla Soran +1 yıl Diz hizasi gbi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Lise zamsninda fiziğin nasıldı. Ne kadar kısaltırdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısaltmam Yorumla Soran +1 yıl Nerende olurdu demek istedim yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ben liseye gitmedim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ortaokul da etek giyerdim diz hizasin da olurdu Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya 85inci mesajda dedin bunu 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀 Bir kac gun gittim ozaman da pantolon giydim Yorumla Soran +1 yıl Anladm :) soruyu bgnir msin. Sna ulşmk isterm Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla
cansukl Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Pantolon giyilirdi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Etek mi pantolon mu sence peki. Hangisi ile daha rahat ederdin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben aşağı çekerdim kızlar yukarı çekerdi :d yapmadım benlik değildi
Hııı :) genelde nerende olurdu boyu
Diz altı
Lisede etek giymezdik.
Hmm. Ne vardı sizde
Pantolon
Daha rahat olur pantolon tabi eteğe göre
Lisede de ortaokulda da pantolon vardı bizde.
Hmm etek gymis olsaydın kısa mi gyerdin :)
Evet, uzun etek çok kötü gözüküyor
Haklısın uzun pek hoş durmuyor
bizde pantolon var yaw :d
Etek mi olsun isterdin :)
yoo böyle rahat aslında
Etek olsaydı ne kadar kısa giyerdin😊
Teneffüslerde kısaltırdim 😂
Nasıl yani tenefüste kısaltıp derse girerken uzun mu yapardin 😊
Aynen 😂
Ne kadar kısaltyordun peki 😊
Yarı yarıya
Dikkat ediyor muydun peki. Erkekler açık kollar hep biirsin :) merdiven altlari , otururken kalkarken faaln 😇
Merdivenden çıkarken bakıyorlardı hep
Bakarlar haklısın. Uzun çorap giyiyordun dimi hep. Kuotlu çorap ya da
Evt bazen külotlu bazen normal giyerdim
Senden bsey isticm. Soruyu bgnirmisin
Ne isticen
İstediğim soruyu bgnir misn işte :) aslnda doğrusunu sylim. Sninle knssblir miyiz o , sanna yzmk için
Lisede de herkes bişey isterdi zaten 😂
Konuşuruz onlari:) bklyrm begenmeni
orada mısın
orada mısın sustun 😊
Etek giymedim
Ne vardı
Pantolon
Anladm. Daha rahat olur tabi pantolon ile. Etek gymis olsaydın kısa mi giyerdin sence :)
Uzun giyerdim
Diz hizasi gbi mi
Evet
Lise zamsninda fiziğin nasıldı. Ne kadar kısaltırdin
Kısaltmam
Nerende olurdu demek istedim yani
Ya ben liseye gitmedim ki
Ortaokul da etek giyerdim diz hizasin da olurdu
Sağol ya 85inci mesajda dedin bunu 😅
😀 Bir kac gun gittim ozaman da pantolon giydim
Anladm :) soruyu bgnir msin. Sna ulşmk isterm
orada mısın