Diğer Söylemek istediğiniz ama söyleyemediğiniz neler var? hadi İtraf günü olsun? Kalpunutmazki Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bende düşünüyorum daha aklıma gelmedi bi şey. gizli olup paylaşın bakalım knklar😇 Söylemek istediğiniz ama söyleyemediğiniz neler var? hadi İtraf günü olsun? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Eeeeeey Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elimde bombe dedikodu var bomba tam ama kimseye anlatamam 1 25 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Anlatsana ya merak ettim şimdi Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 anlatamam işte en sonunda kuyulara bağıracağım ha Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Olm tanımıyorsun beni bende tanımıyorum seni analt işte ne olacak korkma bizden sır çıkmaz 😃 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 Nayır olamaz kdkdm Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Ne kadar inatçı yahu 😅 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 Öyleyimdir kdkdkf Karadenizli de değilim ama var bir inadım Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl İpucu ver bari hain Kostok 😂 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 Veremem bebiş Nayır olamaz Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Çok inatçı ya 😖 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 aynen bebiş öyleyşm Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Öyle olma işte 🙄 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 Oldum bile kdkdk Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Ağlıyacam ama hüüü 😭 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 erkekler bu kadar dedikodu bağımlısı mıydı ya Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Bomba dedin ama 😅 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 korkma patlatmam sjjd Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Bende patlat diyorum aksiyon severiz 😂 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 olmaz çok büyük aksiyon çıkar çünkü Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl En fazla ne olabilir ki Allah aşkına 😅 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 öyle deme bilmeden Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Aklıma fena şeyler geliyor bak 😃 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 kdkdkdk Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl O türden mi ciden 😅 Yorumla Eeeeeey +1 yıl @CharlieChaplin21 evet baya büyük olay Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl He olay çıkar o zaman 😁 Yorumla
Parasetamolluparol Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl genelde söylemek istediğim bir şey olunca söylerim içine atınca stres oluyor gerek yok asdfs 0 0 Yorumla
Şüphelii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Senin servetine konmak istiyorum, artık itiraf etmenin zamanı geldi 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söylemek istediğim her şeyi açıkça söylerim. Şu an için söyleyemediğim bir şey yok. 0 0 Yorumla
Hüseyinyldrm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ben aslında yokum sadece zihniniz size oyun oynuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni cok begendigimi yazacaktim ama dalgasina bunu yazan bikac gevsek klmus anlami kalmadi. Cok az takip ettigim uyeden birisin farkli guzelliginle. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl beğendiğim bir kaç kız var onlara gidip seni becermek istiyorum demek istemişimdir hep 0 0 Yorumla
exselances Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni sevmeyi durduramıyorum demek istiyorum onume gelene sjsjs 😂 0 0 Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Bi kızı yüz üstü yatırıp, kolunun altından göğüslerini ellerime alıp kulağına nefesımı verıp arkasndan girme hayalim hiç bitmiyor 0 0 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İtiraf ediyorum güçlü olmaktan biraz yoruldum 2 0 Yorumla
handsomeleas2 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öyle bir şey yok açık sözlüyümdür genelde 0 0 Yorumla
mertsizbirey Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl İki kez cocuk aldırdım 0 8 Yorumla Accıerik +1 yıl çocuğum seni vaftiz ediyorum, var mı başka günahların anlat Yorumla mertsizbirey +1 yıl Babaları kim bilmiyordum Yorumla Accıerik +1 yıl maşallah maşallah yani çok iyi gidiyorsun kızım yani daha ayrıntılı anlat ki bütün günahlarından arın xffccf Yorumla mertsizbirey +1 yıl Şaka yapıyorum ablacığım yemin ederim yapmadım öyle birsey ailemle yaşıyorum zaten 18 yaşındayım tövbe yapmam Yorumla Accıerik +1 yıl kızım yapmadığını biliyorum filmde ki sahneden söylüyorum işte bende zaten xdfxd Yorumla mertsizbirey +1 yıl Bende bi dizideki sahneden söylüyorum Yorumla Accıerik +1 yıl www.youtube.com/watch Yorumla mertsizbirey +1 yıl HDHEBSGSJWHUWHBQWISJSI Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Annem üzülmesin diye, intihar etmiyorum 1 1 Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Niye intihar Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 35,4b cevap paylaştı. Yok yav yarin olsun ıtiraf günü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni seviyorum 0 31 Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Siz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet biz Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Biz ne ya siz kimsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni seven bir deli Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Kimsiniz işte delirtmeyin adamı baya da hayranım çıktı ha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni ilk gördüğüm zaman tutulmuştum zaten Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl 😡 kimsin ula Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu gece gel benim ol diyemem utanırım ama beni öp diyemem ele güne sorma beni 😶 Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Ne diyorsunuz 😡😡😡😡😡 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk ve son aşkımdın gençli k çağımdaSevgi çiçeğimdin gönül bağımdaÖyle yer etmiştin kalp otağımdaSıla mı gurbet mi adını sen koy adını sen koy? Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Ne diyorsunnnn ula Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulaaa Diyorum ki yaktın kalbimi Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Kimsin işteeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Desem ne olacak ki Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Meraktan ölmicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni görsen pişman olursun zaten Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Niye? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışıklu değişim Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Merak ediyorum 🥸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama bu söylediklerim hepsi şakaydı 😅 Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Bravo güzel şaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnandığını sanmıyorum zaten Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Trollendiğimi biliyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yinede merak ettin beni 😅 Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Etim kim bu hasta dedim kendi kendimw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😅😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama bu arada güzel kızsın hakkını yemeyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklı bir güzelliğin var Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Sağol Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Nasıl yani farklı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklısın işte diğer kızlar gibi değilsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni düşünüyorum ben 0 9 Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Siz kimsiniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli mı düşünüyorum seni güzelliğini bakışlarını Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Bilmek istiyorum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takb atayım sana sende gel olur mu Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl At bakalım hele Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Be ile başlıyor Yorumla Kalpunutmazki +1 yıl Görmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Elimde bombe dedikodu var bomba tam ama kimseye anlatamam
Anlatsana ya merak ettim şimdi
@CharlieChaplin21 anlatamam işte en sonunda kuyulara bağıracağım ha
Olm tanımıyorsun beni bende tanımıyorum seni analt işte ne olacak korkma bizden sır çıkmaz 😃
@CharlieChaplin21 Nayır olamaz kdkdm
Ne kadar inatçı yahu 😅
@CharlieChaplin21 Öyleyimdir kdkdkf Karadenizli de değilim ama var bir inadım
İpucu ver bari hain Kostok 😂
@CharlieChaplin21 Veremem bebiş Nayır olamaz
Çok inatçı ya 😖
@CharlieChaplin21 aynen bebiş öyleyşm
Öyle olma işte 🙄
@CharlieChaplin21 Oldum bile kdkdk
Ağlıyacam ama hüüü 😭
@CharlieChaplin21 erkekler bu kadar dedikodu bağımlısı mıydı ya
Bomba dedin ama 😅
@CharlieChaplin21 korkma patlatmam sjjd
Bende patlat diyorum aksiyon severiz 😂
@CharlieChaplin21 olmaz çok büyük aksiyon çıkar çünkü
En fazla ne olabilir ki Allah aşkına 😅
@CharlieChaplin21 öyle deme bilmeden
Aklıma fena şeyler geliyor bak 😃
@CharlieChaplin21 kdkdkdk
O türden mi ciden 😅
@CharlieChaplin21 evet baya büyük olay
He olay çıkar o zaman 😁
genelde söylemek istediğim bir şey olunca söylerim içine atınca stres oluyor gerek yok asdfs
Senin servetine konmak istiyorum, artık itiraf etmenin zamanı geldi
Söylemek istediğim her şeyi açıkça söylerim. Şu an için söyleyemediğim bir şey yok.
ben aslında yokum sadece zihniniz size oyun oynuyor.
Seni cok begendigimi yazacaktim ama dalgasina bunu yazan bikac gevsek klmus anlami kalmadi. Cok az takip ettigim uyeden birisin farkli guzelliginle.
beğendiğim bir kaç kız var onlara gidip seni becermek istiyorum demek istemişimdir hep
Seni sevmeyi durduramıyorum demek istiyorum onume gelene sjsjs 😂
Bi kızı yüz üstü yatırıp, kolunun altından göğüslerini ellerime alıp kulağına nefesımı verıp arkasndan girme hayalim hiç bitmiyor
İtiraf ediyorum güçlü olmaktan biraz yoruldum
Gittikce umursamaz biri oluyorum.
Itirazim var ulan bu zalim kadere
Öyle bir şey yok açık sözlüyümdür genelde
Hiç bişi yok desem yeridir
Benimde aklıma gelmedi ki
Bilmem gelmedi aklıma djdj
İki kez cocuk aldırdım
çocuğum seni vaftiz ediyorum, var mı başka günahların anlat
Babaları kim bilmiyordum
maşallah maşallah yani çok iyi gidiyorsun kızım yani daha ayrıntılı anlat ki bütün günahlarından arın xffccf
Şaka yapıyorum ablacığım yemin ederim yapmadım öyle birsey ailemle yaşıyorum zaten 18 yaşındayım tövbe yapmam
kızım yapmadığını biliyorum filmde ki sahneden söylüyorum işte bende zaten xdfxd
Bende bi dizideki sahneden söylüyorum
www.youtube.com/watch
HDHEBSGSJWHUWHBQWISJSI
Kalpten bir şekilde "seni seviyorum"
Bilmiyorum düşündüm de yok heralde
Yüzü ömrü boyunca hep gülsün
Söylemek imkansız bir durum
Annem üzülmesin diye, intihar etmiyorum
Niye intihar
Yok yav yarin olsun ıtiraf günü
Herşeyi söylerim
burada söyluyemem
Seni seviyorum
Siz?
Evet biz
Biz ne ya siz kimsiniz
Seni seven bir deli
Kimsiniz işte delirtmeyin adamı baya da hayranım çıktı ha
Seni ilk gördüğüm zaman tutulmuştum zaten
😡 kimsin ula
Bu gece gel benim ol diyemem utanırım ama beni öp diyemem ele güne sorma beni 😶
Ne diyorsunuz 😡😡😡😡😡
İlk ve son aşkımdın gençli k çağımda
Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda
Öyle yer etmiştin kalp otağımda
Sıla mı gurbet mi adını sen koy adını sen koy?
Ne diyorsunnnn ula
Ulaaa Diyorum ki yaktın kalbimi
Kimsin işteeeee
Desem ne olacak ki
Meraktan ölmicem
Beni görsen pişman olursun zaten
Niye?
Yakışıklu değişim
Merak ediyorum 🥸
Ama bu söylediklerim hepsi şakaydı 😅
Bravo güzel şaka
İnandığını sanmıyorum zaten