Kişilik & Karakter Söylemek isteyip söyleyemediğiniz neler var? Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Susmak mı iyidir yoksa içinizdekileri döküp belirsizliği bitirmek mi? Söylemek isteyip söyleyemediğiniz neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. O kadar çok şey var ki ama değmez deyip susuyorum çünkü bazı insanlara bir şey demek sadece zaman kaybıdrı nefes tüketmemek lazım 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yıkım getiren yıkıcısın ama bana işlemez cfgvfhbfhvf 1 5 Yorumla Saddov +1 yıl Ben ne yaptım Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Sana demedim ki Yorumla Saddov +1 yıl Hee tamam. Bu sefer cevabı anlamadım 😂 Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Cdfvcfbv eski flörtüme demiştim belki görür diye çok şey etme sen cfhvf Yorumla Saddov +1 yıl Eski flörtü gör bu yazıları 😂 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok şey var ama söylemenin bir anlamı olmadığı için konuşmanın da anlamı yokssss 1 10 Yorumla Saddov +1 yıl Ne biliyon belki söylesen bir şeyler değişecek. Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Ben bilirim Yorumla Saddov +1 yıl https://youtu.be/9Yhv2Ke43aI?si=cG6Kjn0Y8EwGDXa9 Yorumla Saddov +1 yıl Sen kahin misin? Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Neksjsjd değilim de ümidim tükenmiş Yorumla Saddov +1 yıl Neden tükenmiş 😂 Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Stoklarımız bitti sonucunda bir şey değişmediğini görünce insan bırakıyor Yorumla Saddov +1 yıl Ne değişmesini istiyordun 😂 Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Onu söyleyemiyoruz maalesef Yorumla Saddov +1 yıl İstesen söylerdin 😂 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaz mı. Kiminin yüzüne, kiminin gelmişine geçmişine… 1 9 Yorumla Saddov +1 yıl Aga yavaş ol ya😂 Yorumla Yaleleyyalelee +1 yıl Çık aradan tam havamdayım 😂😂 Yorumla Saddov +1 yıl O zaman sal gitsin 😂 Yorumla Yaleleyyalelee +1 yıl Hep söyleyemediklerimiz yarım bıraktı bizi 🚬🚬 Yorumla Saddov +1 yıl Buna bende yakayım da ben hiç aşk acısı çekemedim ya. Yorumla Yaleleyyalelee +1 yıl Amannn boş ver acıktım 😂 Bu yaştan sonra aşk acısı mı çekelim Yorumla Saddov +1 yıl Yemek ısmarla da yiyek 😂 Yorumla Yaleleyyalelee +1 yıl Herkese benden acılı lahmacun 😎 Yorumla Saddov +1 yıl Cömert yaleley 😂 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bazen söylemeye üşenirim söyleyemediğimden değil yani 1 8 Yorumla Saddov +1 yıl He he. Sen sorulara gelebiliyomuşun 😂 Yorumla Balbiri +1 yıl Günde 36363474 soru soruyorsunuz hangi birine yetişeyim dkdjdk Yorumla Saddov +1 yıl Hepsine tabii ki. Boşuna mı takipleştik 😂 Yorumla Balbiri +1 yıl 😏 Sen de güzel sorular sor o zaman Yorumla Saddov +1 yıl Hele hele laflara bak haspam. Güzel cevabın olsun da sorular şenlensin bari. Yorumla Balbiri +1 yıl Zaten ben geldikten sonra soruların şenleniyor djdkdk Yorumla Saddov +1 yıl Geçmişe yönelik cevap çalışması yapıver 😂 Yorumla Balbiri +1 yıl Daha sonraaa Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Benim yerine moduma göre degisiyor ama söylemek her zaman en iyisi bence jfjg 1 4 Yorumla Saddov +1 yıl Sen yaparsın 😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Bana çok güvenme sen sjdnfk Yorumla Saddov +1 yıl https://youtu.be/sy6rrQVkpDk?si=0cw0dt6nCauMjMDf Yorumla KnightsSword +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 efso Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben susuyorum. Çok susuyorum. Böylece kendimi rahatsız, karşı tarafı rahat ettiriyorum. 1 4 Yorumla Saddov +1 yıl Sen bana söyle ben gereken yere ileteyim. Yorumla mütesellî +1 yıl Zamanı gelince, bi sana söyleyeceğim. Yorumla Saddov +1 yıl Yeter bence Yorumla mütesellî +1 yıl Bence de. Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Mertçe söylemek en iyisi ama patavatsızlık da yapılmadan 1 2 Yorumla Saddov +1 yıl Kim bu yağız delikanlı Yorumla Semih6934 +1 yıl Benim kanka memnun oldum 😂 Yorumla
dronepilotu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Canımı yaktığın yetmedi mi hayat?Yeterince yaktın. Artık beni sonsuz beni mutlu et.. Hakediyorum... 1 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Söylemem gerekiyorsa bir şekilde dile dökerim çünkü sustukça içimde büyür ve bana dert olur. Ama gerektiğinde susmayı da bilmek lazım tabi.. 1 0 Yorumla
Aşkı-ıMimar Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok şey var zaten insan aklındaki her şeyi söylemek istese çevresinde insan kalmaz 1 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Benim içimde kalmadı artık herkesin yüzüne herşeyi söylüyorum 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şükür biriktirmemişim hiç bir şeyi. Ne varsa söylenmesi gereken söylemişim demek 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Söyleyip de başımı ağrıtmak istemiyorum amann her şey olacağına varır 1 0 Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Söylemek istediğim her şeyi söyledim içimde kalmadı 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şey yok, söylemek istediğimi söylerim. 1 5 Yorumla Saddov +1 yıl İnanmadım. Yorumla BirPeriKızıı +1 yıl İnanma söylerim ben Yorumla Saddov +1 yıl He he Yorumla BirPeriKızıı +1 yıl He he gıcıkk Yorumla Saddov +1 yıl Ok bue Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Allah'a havale ediyorum herkesi 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Susma hakkımı kullanıyorum 1 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence her şeye rağmen konuşmak en iyisi 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Her sey söylerim içim de kalamsz😌😌😌 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. çok şey var 1 1 Yorumla Saddov +1 yıl Söyleyecen o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O kadar çok şey var ki ama değmez deyip susuyorum çünkü bazı insanlara bir şey demek sadece zaman kaybıdrı nefes tüketmemek lazım
Yıkım getiren yıkıcısın ama bana işlemez cfgvfhbfhvf
Ben ne yaptım
Sana demedim ki
Hee tamam. Bu sefer cevabı anlamadım 😂
Cdfvcfbv eski flörtüme demiştim belki görür diye çok şey etme sen cfhvf
Eski flörtü gör bu yazıları 😂
Çok şey var ama söylemenin bir anlamı olmadığı için konuşmanın da anlamı yokssss
Ne biliyon belki söylesen bir şeyler değişecek.
Ben bilirim
https://youtu.be/9Yhv2Ke43aI?si=cG6Kjn0Y8EwGDXa9
Sen kahin misin?
Neksjsjd değilim de ümidim tükenmiş
Neden tükenmiş 😂
Stoklarımız bitti sonucunda bir şey değişmediğini görünce insan bırakıyor
Ne değişmesini istiyordun 😂
Onu söyleyemiyoruz maalesef
İstesen söylerdin 😂
Olmaz mı. Kiminin yüzüne, kiminin gelmişine geçmişine…
Aga yavaş ol ya😂
Çık aradan tam havamdayım 😂😂
O zaman sal gitsin 😂
Hep söyleyemediklerimiz yarım bıraktı bizi 🚬🚬
Buna bende yakayım da ben hiç aşk acısı çekemedim ya.
Amannn boş ver acıktım 😂 Bu yaştan sonra aşk acısı mı çekelim
Yemek ısmarla da yiyek 😂
Herkese benden acılı lahmacun 😎
Cömert yaleley 😂
Bazen söylemeye üşenirim söyleyemediğimden değil yani
He he. Sen sorulara gelebiliyomuşun 😂
Günde 36363474 soru soruyorsunuz hangi birine yetişeyim dkdjdk
Hepsine tabii ki. Boşuna mı takipleştik 😂
😏 Sen de güzel sorular sor o zaman
Hele hele laflara bak haspam. Güzel cevabın olsun da sorular şenlensin bari.
Zaten ben geldikten sonra soruların şenleniyor djdkdk
Geçmişe yönelik cevap çalışması yapıver 😂
Daha sonraaa
Benim yerine moduma göre degisiyor ama söylemek her zaman en iyisi bence jfjg
Sen yaparsın 😂
Bana çok güvenme sen sjdnfk
https://youtu.be/sy6rrQVkpDk?si=0cw0dt6nCauMjMDf
😂😂😂😂😂😂 efso
Ben susuyorum. Çok susuyorum. Böylece kendimi rahatsız, karşı tarafı rahat ettiriyorum.
Sen bana söyle ben gereken yere ileteyim.
Zamanı gelince, bi sana söyleyeceğim.
Yeter bence
Bence de.
Mertçe söylemek en iyisi ama patavatsızlık da yapılmadan
Kim bu yağız delikanlı
Benim kanka memnun oldum 😂
Canımı yaktığın yetmedi mi hayat?
Yeterince yaktın. Artık beni sonsuz beni mutlu et.. Hakediyorum...
Söylemem gerekiyorsa bir şekilde dile dökerim çünkü sustukça içimde büyür ve bana dert olur. Ama gerektiğinde susmayı da bilmek lazım tabi..
Çok şey var zaten insan aklındaki her şeyi söylemek istese çevresinde insan kalmaz
Benim içimde kalmadı artık herkesin yüzüne herşeyi söylüyorum
Şükür biriktirmemişim hiç bir şeyi. Ne varsa söylenmesi gereken söylemişim demek
Söyleyip de başımı ağrıtmak istemiyorum amann her şey olacağına varır
Söylemek istediğim her şeyi söyledim içimde kalmadı
Hiçbir şey yok, söylemek istediğimi söylerim.
İnanmadım.
İnanma söylerim ben
He he
He he gıcıkk
Ok bue
Söyleyemem🤷♀️
Allah'a havale ediyorum herkesi
Susma hakkımı kullanıyorum
Bence her şeye rağmen konuşmak en iyisi
Her sey söylerim içim de kalamsz😌😌😌
çok şey var
Söyleyecen o zaman