Papaz büyüsü ilk 24 saat önemli eğer işe yaramazsa 36 saati doldurmadan tekrar edilmeli.. Eger ki tekrar işe yaramadı onun altarnatif yama büyükleri var onlar denenmeli toplamda 48 saat vaktin var..
Biri içinmi yapcan aşk falansa olabilir ama zara r vermek için yapma 2 haftada etkisi cikar😊
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yok aşk için yaptım normalde 5 günde etki ediyormuş. 1 hafta oldu. Tekrarlamak istiyorum ama beklemeli miyim? Emin olamadım. Yok birine zarar verecek bişey yapmam 🙃
Yok asla öyle bişey yapılır mı. Ben karıncayı incitemem. Masum bir şey için yaptım. Ölmesi için yapsam ben ölürüm zaten kötü şeylerin karması çok ağır oluyor benden çıkar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Papaz büyüsü ilk 24 saat önemli eğer işe yaramazsa 36 saati doldurmadan tekrar edilmeli..
Eger ki tekrar işe yaramadı onun altarnatif yama büyükleri var onlar denenmeli toplamda 48 saat vaktin var..
Yaptirdinmi bende düşünüyorum
İzmir'de dambıldor diye bir dayı vardı ona bir danışmanı tavsiye ederim. @VenüsGibi bu abla her hafta gider. Bi büyü yaptırır
Ne istiyon o kişiden büyü yapıp insanların hayatınınimi karartican ne acımasızsin kız kalbin taşa dönmüş
Kötü amaçlı değil. Kimsenin hayatını karartmıyorum. Aramız düzelsin diye. Kötü bir şey yok.
Tm o zmn srn yok eski sevgilnnmi
Sevgili değildik tam flört gibi. Aramız düzelsin diye.
Anldm mutlu ol ins
Yaptırdın mı pki işe yaradı mı
Biri içinmi yapcan aşk falansa olabilir ama zara r vermek için yapma 2 haftada etkisi cikar😊
Yok yok aşk için yaptım normalde 5 günde etki ediyormuş. 1 hafta oldu. Tekrarlamak istiyorum ama beklemeli miyim? Emin olamadım. Yok birine zarar verecek bişey yapmam 🙃
Masum bişeyse tm ben hayatını mahvetmek ölsün diye yaptın zannettim bi an
Yok asla öyle bişey yapılır mı. Ben karıncayı incitemem. Masum bir şey için yaptım. Ölmesi için yapsam ben ölürüm zaten kötü şeylerin karması çok ağır oluyor benden çıkar.
Anldm hklisin da knk kaç paraya yaptırdın pahalımı uygun mu bnde yatırabilirim?
Bende evde kendim yaptım kolay zaten hatta korktuğum için 1 gün arayla tekrarladım. Tutmamışda olabilir. 😂
1 gün arayla tamamladım*
Vay be bedava hmde super büyücümusun kız o erkek yandı senden cekecegi var bi ara yaz binada büyüyü müsait olnca😂😂
Benimde sevdiğime yapmam lazm bi ara bnaada atarmısin buyuyu yoksa ozel kimseye verilmeyen biseymi bu tam bilmiyorumda
Büyü nohut büyüsü internette tarifleri bakabilirsin :) iki haftada mı çıkıyor yani etkisi büyünün? Emin miyiz?
genelde ıkı haftada çıkar evet amsa ayy ne tatlı büyüymüş bu ya yiyesim geldi kız nohut bakıcam netten :D :D :D
Bende yaptırmayi düşünüyorum gerçekten etkilimi
Birksin bu boş işleri Allah akıl versin size
Bir tedavi tarzı mı bu büyü
Karşı tarafın antivirüsüne göre değişir
Ha ha ha ha !
Manyak mısınız ya niye millete büyü yapıyorsunuz?
Masum bir şey :) kötü bişey değil.
Aşık etme büyüsü mü?
Yapilan isleme bagli
Nohut büyüsü
Yapan kisiden kisiye degisir isinde iyi olan vardir erken zamanda sonuc alirsin
Normalde 5 günde etki ediyormuş. 1 hafta oldu ses yok. Evde kendim yaptım :D
O zaman sonuc bekleme 😊😊
Tutmaz mı evde yapılanlar? Herkes bu büyünün tuttuğunu söylüyor. Özel bir duası da var.
Bak bende zamaninda sen gibi bisiler denedim ama olmadi yardimsiz olmuyo
Aaa bildiğim iyi oldu o zaman :D
😀😀
Allah affetsin
İnş affeder.
Yapmasan keşke
Bende karşıydım ama mecbur kaldım diyelim. Kötü niyetli değil.
İyisi kötüsü var mı ki be gözüm 🤔
Neyse hayırlısı olsun inşallah
Noldu etki etti mi
Yalan dolan işler
Hemen eder beklee.
1 hafta oldu. Normal süresi 5 gün. Ama sarkma olabiliyormuş sanırım.
Senmi yapcan sanamı yaptılar?
Kime yaptın 😱