23 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Balayinda hamile kaldım. Bu kadar erken cocuk istemedigim için aldırmak istedim esime söyleyemezdim çünkü aldırmama asla izin vermezdi. Eşimin izni olmadan da kürtaj yapılmiyormus. bir arkadasim akıl verdi yüksek yerlerden atla zıpla dedi düşerse düşer yoksa dogurursun dedi. Dediğini yaptım bebeğim düştü ama sonradan çok vicdan azabı çektim hep ağladım geçen hafta yine duygulandim tv de bebek gördüm ağladım annem görmüş neden ağlıyodun dedi. Annem dediğim kayınvalidem. Anlatmadim seni daha önce de böyle gördüm anlat dedi bende anlattım ağlaya ağlaya çok kızdı oğluma soylicem dedi ne kadar yalvardiysam da söyledi. Eşimle kavga ettik şimdi benden boşanmak istiyor. Ben boşanmak istemiyorum onu çok seviyorum napabilirim kendimi affettirmem için gerçekten çok pişmanım bunu görmesi için napabilirim? Babamın evine gittim bir daha gelme seni görmek istemiyorum o benim de çocuğumdu katilsin sen dedi. Siniri geçince beni affeder mi sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılEvli isen; bir karar almadan önce eşine de danışmalısın.. Evlilik sadece akşam gel beraber yatalım sabah birlikte uyanalım mantığı değil.. Bir hayatı paylaşmaktır her anlamda.. Sen karşındakine bir hayat veriyorsun o da sana bir hayat veriyor.. Planlar birlikte yapılıyor, bir karar alınacaksa birlikte kararlar alınıyor.. Ama sen eşinin fikrini almadan kendi kendine kürtaj yaptırmaya karar veriyor ve uyguluyorsun.. Nerde kaldı evlilik peki ve getirmiş olduğu sorumluluklar? Eşin bu durumda haklı ve doğru söylemiş sana.. Kürtaj yapan insanın; hani şu televizyonlarda, gazetelerde israil için, Apo için "bebek katili" diyorlar ya.. Heh işte aynı onlar gibidir benim gözümde. Aralarındaki tek fark; İsrail ve Apo, tanımadığı çocukları katlediyor, ama kürtaj yapan kendi çocuğunu katlediyor.. canından kanından olan bir varlığı senin bir parçan o aklım almıyor nasıl böyle bir cahillik yapabiliyor kürtaj yaptıranlar. Allah yardımcın olmasın ve umarım eşin seni asla affetmez. Sen bir bebek katilisin.. Eşinin söylemiş olduğu gibi..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne diyim ki sana?
Allah akıl fikir versin sana!
başka kadınlar bebeği olsun diye o kadar doktor gezer sense bebek doğmaması için bu kadar cahilik et!
ya bacim burada seni küçümsemeğe bana söz düşmez ama arkadaşına uyupta böyle cahilce bişey yapman aklım almıyor!
hem neden kaynanana dedin ki?
Bunu kocana diyecektin ne olursa olsun şunu unutma kaynanana değil kocan herşey den haberdar olmalı.
Sen kaynanana evli değilsin sonuçta kocan la evlisin.
Kocanın huyunu bilmiyorum ama inşallah siniri gecer veseni af eder.00 Yorumla
+1 yılBakıyorum ki herkes Tanrı olmuş burada cehennem cezası kesiyor sana.
Buradakileri dinleme. Buradakiler hep oturdukları yerden dedikoducu mahalle karıları gibi konuşup durur.
Ama hatalısın. Çok üzgünüm ama hatalısın. Büyük ihtimal müslümansın ve sizlerin inancında şu vardır ki, bebeğini öldürüp korunmasız bırakanı bebek de cehennemde çaresiz bırakır.
Bunun için önce Tanrına dua et.
Sonra otur eşinle konuş ve anlat durumu pişman olduğunu söyle ve af dile. Ama tabi bunu şimdi değil bir kaç gün sonra baş başa kalınca eve çağırıp yap. Sana çok sert çıkacaktır sakın savunmaya kalkma hatalı olduğunu kabullen ve haklısın de.
Yaptığın çok kötü bir şey ama üstüne gelmek istemiyorum. Çünkü o hamilelik duygusu çok ayrı bir şey. Belki de onun verdiği bunalımla yaptın...
Ne diyebilirim ki üzüldüm. O sevdiğin adam ve senden olan minik bir melekti. Millet tecavüze uğradığı halde doğuruyor ve senin sırf erken diye bunu yapman çok büyük bir hataydı.
Tanrı affetsin seni.10 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 361 cevap paylaştı. Herkes üstüne gelmiş yorumlarda. . çok zor bir durumdasin şüphesiz. Esin de sen de zor günler geciriyorsunuz. Bebeğini öldürdün, evet bu kötü bir şey ama neticede pişman oldun. Allah'a dua et bol bol, seni affetmesini ve sana dayanma gücü vermesini işte. Eşine zaman tanı o da şoka girmiştir muhakkak. Kolay bir durum değil. Birlesirseniz de bence eşine verecegin en güzel Özür hediyesi Yeni bir bebek olacaktır ama o bebegi kocan seni gerçekten affettsin diye değil, senin kanindan canından olduğu için doğurmalisin. Allah'tan gelen bir emanet olduğu için doğurmalisin. Sen sen ol kaynanana da her şeyini anlatma. Ayrıca Allah'ın verdiği canı da Allah'tan başka alacak yoktur. Bunu da aklından çıkarma
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
36Cevap
Ben aslında küretaja karşıyım. Liberal görüşlü bir insan olarak yaşama hakkının en temel hak olduğunu düşünüyorum. Onlarca korunma yöntemi varken gebe kalmanız akıl alır gibi değil. Her ne kadar küretaja karşı olsam da bu olay benim başıma gelse kararı eşime bırakırdım. Çünkü hamilelik hakkaten zor bir süreç. Kendini hazır hissetmen gerekir ayrıca. Kaynananın aslında durumu idare etmesi gerekirken böyle yapmasının tek nedeni seni sevmemesidir bence. Her ne kadar kocan da kızdıysa seni hala sevdiğini düşünüyorum. Ama bir embriyoya senden daha fazla değer vermesi kabul edilebilir. Bana göre yanlış bir evlilik olmuş bu. Eğer kocan barışmak istemiyorsa ve maddi özgürlüğün varsa bence boşan. Hayatına yazık etme. 100 tane hücre topluluğuna senden fazla değer veren bir adam var karşında.
13 Yorumla- +1 yıl
Kendisi bile pişmanken eşinin bunu öğrenip sakin kalması ve normal hayatına devam etmesi mi gerekliydi yani? Sizinde dediğiniz gibi bu kadar korunma yöntemi varken yinede korunmayıp hamile aldıysa eşiyle konuşmalıydı bir orta yok elbet bulunurdu. Yorum atmamın sebebi embriyoyu sadece 100 tan hücre topluluğundan ibaret görmediğimden demek demek ki o karı kovada öyle düşünüyorlarki olay buralara adar gelmiş. Ne olursa olsun eşiyle paylaşmalıydı bunu... Neyse olan olmuş belki sinirler yatışınca eşi affeder.
- +1 yıl
Ortada ikisininde geleceğini önemli derecede etkileyecek bir durum varken ben 1 hücreyede bakarım kızın ne yaşadığını elbette bilemem ancak erken daha gibi bahane de kabul edilebilir değil insanlar bu kadar uğraşırlarken senin sevdiğin adamdan olana kastın acınası derim yazık...
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki denilen kavram iki taraflıdır. Doğal olarak da iki soru iki düşünce iki cevap ve iki sonuçludur. Eşine sormaman çok büyük hata. Gerçekten bu affedilmesi güç bir hata. Lakin bu ilişkinin sonlanması anlamına gelecek bir problem değil. Evet günah kısmı var bunun. Senin boynuna vebali, ama üzülme cehaletin yüzünden yaptığın hatayı önce Allah'ın affetmesini iste. Sonrasında kocanın siniri biraz olsun dinsin, şayet seviyorsa zaten üzüle üzüle sana sığınır. Eğer ki diğer seçenek mevcutsa Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada erkeklerin hepsi atar yapmış hata yaptın diye evet hatalisin kocan dememkde kendi başına is cverimekde ankatsaydin bu duruma gelmezdin ama burada erkeklerin lafına da bakma. cogu sevgilisiyle yatarak ile bırakır sonrada aldırmaya kalkisir hepsi boktan uydurmaca dinleme sen onları kafanda verme git dinlen umarım eşinde affeder dua et bol bol ve Özür dile esinden bir cahillik yaptım kendimi buna hazır hissetmedigim için buna kalkistigini söyle insafkiysa seni gecekden seviyorsa zaten boşanma dualarim sana inşallah hersey eskisi gibi olur ii geceler
20 Yorumla
+1 yılBen olsm affetmezdim. Sen ne yaptiginin farkinda misin? Bu bu kadar basit mi beni affet falan. .. Dehset birsey yapmissin ve mutlaka bir bedeli olacaktir maalesef bunlari uzulerek yaziyorum cok buyuk salaklik mi desem ne desem bilemedim berbat birsey bu yani.
00 Yorumla
+1 yılşu an kimse senin yaptigin seyi yargilayamaz oyleki islerine gelincede o kadar cocugu niye dogurdun diye laf eden kalabalikta cok. Esine bir cocuk daha yapmayi teklif et. Yaptigin onun icin cok buyuk bir hata olabilir bak olabilir diyorum cunku oznel bu git derdini anlat onu ne kadar cok sevdigini ozur dile istemezsede biliyrum cok uzulceksin ama her zaman guclu kalmani isterimherkes hata ya par sen once kendini affet olan oldu dua et
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar hep cahaletten ve cahillikden oluyor.
Olay sadece bir annenın cocıgunu oldurmesi degil
esinle iletişim sorunu
korunmasız ilişki
aile planlaması olmaması
burada ki kimse seni yargılayamaz
toplumca egıtım şart
Sen esini bir kenara koy kendini af et
olan olmuş , uzgunlugunu pişmanlıgını bıldır esıne aynı bu konusmayı yap
her sey olucagına varır su saatten sonra yapcak bir şey yok10 Yorumla
+1 yılIyide madem çok öldürmek istedin bebeğini gidip bir yerden kendini atıp düşmüş süsü verip bebeğin olduğunu bilmiyomus gibi davranabilirdin kocanında haberi olurdu hem bu durumlara gelmezdin masum olurdun yani ama Vicdanın yine rahat etmiycekti. Seni Allah affetsin ne diyim kocanda siniri geçince affeder bence
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 952 cevap paylaştı. afernnnnnn l*n helal :)) böyle bir konuda arkadasndan akl al güle oynaya bebeğim düşsün diye zıpla düsür baskasının akılıyla yasıyorsun afern aklnı kullanmyorsun onada afern sana bşy demyorum sadece kızıyorumm napıcaksn kocann gönlünü alıcan brdaha yapmycağnada söz vericeksin affederse eder etmezse arkadasnn ve senn sayende kocanıda kaybetmiş olursun
00 YorumlaBı konuyu sen mal mal bıraua paylaşmaya hakkın yok. yapman gerekenler vardı yapmadın geçti. ama kimsede beddua edemez sana. yeni yapacağın şey bellidir kocandan ayrılacaksın kocan ayrılırsa. dizini kırıp oyıracaksın. dua edeceksin. peki ya günahın bu konuda bem yprum yapamam senle allah arasında birde bebek
00 Yorumla
+1 yılİyi olun...
https://www.youtube.com/watch?v=2DKg0JQQfU440 YorumlaBİrde çıkmış pişmanım diyorsun sen ne vicdansızsın sana laf söylemeye bile değmez adam iyi yapmış birde seni koynuna mı alsın ben olsam seni öldürürdüm çocuğa yaptığın gibi seni yüksek bir yerden atardım hem ben kurtulurdum hem de dünya senin gibi bir... kurtulurdu.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılNeden istemedin çocuğu? Çocuk sahibi için ideal yaştasın tabi. Bunun vicdan azabını asla dindiremezsin bir çocuğu öldürmüşsün ya. Hemde hiç bir sorun yokken... Günah olaylarına gırmıyorum cunku senın inancın senin hayatın.. Kocanla konuş pişmanım de, affeder.
00 Yorumla Bunun cevabını burada arama kendinle baş başa kal ve düşün herşeyin bir bedeli vardır yaşın daha olgunluk yaşı değil milletin dolduruşuna gelmen normaldir ama bu biraz ileri olmuş bunun bedelide eşini kaybetmek olmuş
00 Yorumla
+1 yılDramatize edecek bir şey yok. Çocuk da değil o, hücre yığını. Bu yaşta çocuk mu yapılırmış, evliliğini hayatını yaşa.
56 Yorumla- +1 yıl
Çocuk doğurmaya müsait bir tabiatın yokken oradan laf ebeliği yapma bence. Bu kadınlara has bir mevzu.
- +1 yıl
Sen de döl yiginiydin kuzucugum...
- +1 yıl
Ayrıca evet bana göre hücre yığını, ne anlarım ben bir aylık embriyodan. Kadınlar kanlı canlı yeni doğmuş çocuklarını bile tam manasıyla sevip benimseyemiyor zamanla alışıyorken, kürtajda dramatize edecek bir şey göremiyorum. Üzülecek bir durum varsa o da çiftin korunmayı bilmemesi.
- +1 yıl
Evet aynen öyleydim, şükür ki beni dünyaya getirip hakkıyla yetiştirebilecek İSTEKTE, olgunlukta ve maddi güçte ebeveynlerim vardı ve dünyaya geldim. Soruyu soran arkadaş 23 yaşında!
- +1 yıl
Sen gercekten dol israfısın
Hayatını yasa dıyon bıde
Affetmeyebilir çünkü sonuçta onun da çocuğuydu. Ve sen ona danışmadan böyle bir hata yapmışsın. Siniri geçince enine boyuna konuşursan nedenleriyle pişman olduğunu filan anlatırsan seni seviyorsa seni anlamaya çalışacaktır.
00 YorumlaYa sen deli misin? Ha erken gelmiş ha geç gelmiş? Hak ettin gülüm hak ettin. Son pişmanlık fayda etmez. Kocana gelince boşanmak istemesi bir anlık sinirden olmuştur bir süre konuşma sakinleşsin.
00 YorumlaÇok caniymişsin.
Bende olsam seni asla affetmem son pişmanlık fayda etmez.
Nasıl yapa bildin inanamıyorum.
Allah sabır versin kocana.
Sanada biraz vicdan ve merhamet versin.00 Yorumla
+1 yılBunu zaman gösterir yaptığın şey çok büyük bir sorumsuzluk böyle birşeyi gerçekten yapmamalıydın, ancak artık yapacak bişey yok. Bekle biraz zaman geçsin yanlız devamlı ara üzgün olduğunu belirt
00 YorumlaHem eşinle birlikte yap bunu hem de eşinden gizleyip öldür ! Yok ya yok ya ! Ne affı be ! Sen o çocuğun hayata gelmesine vesile oldun mu ! Sen ona merhamet ettin mi ! Ne affı ! Yazıklar olsun. Yazık.
20 YorumlaSen kendini affedebilir msin? Bunu daha mantıklı yollarla yapmalıydın eşininde bilgisiyle... Kimse zorla doğur diyemezdi zaten
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle bişey yaptın sana müstahak ben eşinin yerinde olsam birdaha ne sesini duyardım ne yüzünü görmek isterdim nasıl insansın sen kendi çocuğuna kıyıyorsun hadi onu geçtim niye kayınvalidene anlatıyorsun. Ölene kadar vicdan azabı çekmeye mahkumsun..
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. Ana olamayacak kadından karı da olmaz. En iyisini yapmış. Hatta az bile yapmış sana. Ben onun yerinde olsam gözüm dönerdi öldürürdüm...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar kolay demi iyi bok yedin oh canıma deysin hak etmişsin kendin kaşınmşsn nasıl kıydın can parçana çok korkunç bişey yapmşsn senden annede olmaz zaten bu kadar basit yani iyi hoplamşsn aferin götüne sağlık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluzman yardım alın bir psikoloğa gidin, kocanız da gelirse bir aile terapistinede gidebilirsiniz. Bu konuda bir kaç yorumla sağlıklı bir sonuca ulaşacağınızı sanmıyorum.
10 YorumlaKeske anlatmasaydin madem bir hata yaptin yanliz sen bilecektin malesefki affedilme bir hata ama esinle konus surekli surekli af dile
00 Yorumla
+1 yılYaptığın hata, kaynanana anlatman daha büyük bir hata bence affeder boşanırsada boşansın ya insanlar evli olmadan böyle şeyleri yaşıyorlar seni boşayınca o çocuk geri gelmeyecek
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 392 cevap paylaştı. vicdan azabı çekiyosan iyidir. allahtan yardım iste inşallah sana yardımı gelecektir. ama gercekten samimi bir bağ kur rabbinle. başına gelenler birer imtahandır allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılUlan benim annem böyle bir şey yapma annelikten reddederim kardeşime nasıl kıydın diye , cennette bile senin yüzüne bakmıyacak o evladın, allah belanı versin be.
00 Yorumla
+1 yılKızım onca şeyi kurdun niye kocanın annesine anlatıyosun anlatılcak en son kişi
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsendn korkulur yaa.. bir dahakine cytotec kullan düşük ilacıdır..
00 Yorumla
+1 yılKardesim niye yapmadan once dusunmuyosunuz ya hayret bisey yaparken zevkliydi ama dimi? cocuk oyunxagimi bu can o can. Ne yapsa yeridir adam
00 Yorumla
+1 yılyine çocuğunuz olur ne yani hemen boşanmasımı lazım madem öyle bırak ne b.. yiyosa yesin sen düşünme bence o düşünsün.
10 Yorumla
+1 yılkayınvalıdeye anlatılmazkı böyle şeyler.. Onun için yaptıgını anlat analmasına vakıt ayır hemen sonuç bekleme barişmak için
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 718 cevap paylaştı. Ne aşağılık bir kadınsın mk. O çocuk sadece senin mi ki canını alıyorsun adam iyi yapmış ben olsam hastanede gözünü açardın.
00 YorumlaSinir mi? Sen buna sinir mi diyorsun. Umarım yaşadığın sürece vicdan azabı çekersin. Sakın çocuğum diye bahsetme. Insan demeye dilim elvermiyor sana.
00 YorumlaBen olsam affetmem Allah yardimcin olmasin. insanlat ne zaman bu kadar canilesti yaa. ergen desem ergende deglsn.
00 YorumlaBu soru umarım doğru değildir.. doğruysa Allah belanı versin katil..
10 Yorumla
+1 yılOhaaaaa o bebeğe yazık daha doğmamış cocuğa boyle bı hata yaptın ıyı yaptın bak yuvan yıkıldı sımdı iyi mi oldu?
00 Yorumlacennetin ayakları altında olan analardan değilsin demek ki... ama kendi hayatın, seçim her zaman senindi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam doğururken falan ölür de senin yaptığın insanlık dışı. Kendini öldürmüşsün sen. Eşinin umrunda olmaz
00 Yorumla
+1 yılohaa adına çok üzüldüm ya. keşke eşine danışıp öyle karar verseydin eşin de haklı bu durumda ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin eşin olsam çok fena kavga ederdim boşanmaya kadar giderdi.. Salak mısın da eşine söylemeden böyle bir karar alıyorsun? Ayrıca kendine de zarar veriyorsun. Ben affeder miydim bilmem
00 YorumlaNasil ruh hali bu ya hadi cocuk sakat kalsaydi ne olacakti o zaman problemlerinmi var senin
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılSeni anlıyorum keşke korunsaydın olan oldu artık geriye dönemessin eşinlede konuş pişman olduğunu görünce eğer seni seviyorsa seni affedecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldizi tadında bir hayatmıs valla dizide olsa ne yaparlar bu durumda kocana hamile oldugunu söyleyip yeniden hamile kalabilirsin
00 YorumlaKulun affetmesi o kdar mühim değil o canı veren affetsin seni ona çalış sen
00 YorumlaNasil boyle gaddar olabiliyosun ya hemde boktan bir sebepten
01 YorumlaKatill bir cana kiymissin yoktan yere ben olsam affetmezdm seni
00 YorumlaKucucuk bebege nasil kiydin bu arada kizmiyorum
00 Yorumla
+1 yıl23 yasındasın ınN bak cocuk olecegıne sen olseydı
Dol ısrafından bAska bı sey degılsın sen01 Yorumla- +1 yıl
Mıllettım nıye asabını bozuyon kı
Sıktrgıt tecrube dolu arkadasın haber versın
Etmez sana bay katil mahsumun sucu neydi korunsaydin katilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılölünce nasıl hesabını vereceksin cana kıydın tövbe et ALLAH c. c e sığın
00 Yorumla
+1 yılyanacaksın... çok pis yanacaksın
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılSeninde o arkadaşınında olmayan aklına * ben.
10 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 638 cevap paylaştı. Afdedilecek biri degilsin
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılSeni Allah affetsin ne diyim...
00 Yorumla Yaptığın hatanın farkına varmışsın ama geç olmuş.
00 Yorumla
+1 yılkocan korunmyaı bilmiyomuydu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhh l. n sana. tühh senin o pis suratına
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Affeder.
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem