arzu ettiğin şeyler beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir.
bu; hayatın "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.
bu; hayatın "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.
öldüm öldüm dirildim 3 sene kendimi yedim yedim bitirdim ama olmadı direndim cabaladım yine olmadı şimdi ise vazgeçtim artık olsada olmasada ne fark eder!
süperdi..
Cevap
6Cevap
bende birşey istemeyyeim bakalım olcak mı .ama insan istemedende duramıyor ki anacım .
Bencede boyle devam etmelisin sen :D Isik goruyorum, kitap falan, denemelerin var mi ?
fazla düşündüğün için geri itiyorsun gibi bir şey bu . evrene olumlu mesaj mantığına inanırım .
Hayata ''ee yetti be! soyun ulan'' diye çemkirme isteği uyanıyo insanda.
mücadele ederken gerçekleşmedide vazgeçtiğimde mi gerçekleşecek .?
keşke dediğin gibi olsaydı .
hayat benim için bir fahişe.onunde soyunurum da onunla düşer kalkarım da.o düşünsün bana ne
vazgectm gerceklesecek mi yani..
Ya da bir taraf hep vazgeçtiği anda.
Aynen öyle, çok güzel bir özet oldu.
Ben bu konu üzerinde biraz daha durmak istiyorum aslında.
Direkt olarak hayallerin, isteklerin kendisinden vazgeçtim.
Evet onlar gerçekleşebilecek potansiyele sahipler, ve lakin ben onları bana isteten asıl kişi olmadan sahip olmamın bir getirisi olacağını düşünmüyorum.
Bu yüzden kalabilir hepsi. Benim tezim, hayatta istediğin hiçbir şey olmadığı yönünde.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
hayatta hersey var. sadece senın hıssetmen le alakalı veya etrafında yasanmasıyla . herkesin içinde bir ışık vardır hemde pırıl pırıl, ama her göz onu göremez. insanları bir şeyden ötürü seveceksin inanki kimse sana zarar veremez. vermeye calıssalarda umursamayıp önüne bakmaya devam edeceksin. senin olmasını ıstedıgın ve olamayan nedir?
sen bir nevi hayata küsmüssün. aynada ne goruyorsan osun.
Aynada gördüklerim çok iç açıcı şeyler değiller.
Olmasını istediğim şeyler önceden imkansızken şimdi doğrudan para ile alakalı konulara dönüştüler.
Ama tüm bunların yanında ek olarak "erkek arkadaşımı kaybettim" benden ayrıldı yani, şimdi tüm o istediklerim olacak kıvama geldi, ama o kişi yok. halbu ki tüm bunları onunla beraber istiyordum. Ama vazgeçtim artık ghiçbir şeyi istemiyorum.
hayattan kopmayı, herseyi oldugu gibi kabullenmeyi seccme bence. ne guzel yasamak ve yaslanmak var. yaşın kaç bılmıyorum(eklesen kısısel bılgımız olurdu :/) ama mucadele her anımızda var. yorulmak ta var ama vazgecmek yok. sevmek sonsuza kadar içimizde, hayal kurmak ta :) idealler ve bi parca umut herseyi normale dondurur.
bakmıyorum ama hala soyunduğu yok .
bu z, ndan adasından alınma b, repl, k demi
bazen oluyo evet şans...
her iki tarafida dusunmek lazim
he ya öle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar