Ebced falı̇ kesi̇n doğru mudur? lütfen yardım?

Arkadaslar izmirde bilindik bir yerde ebced fali baktirdim. şu an erkek arkadasimla kavgalar ettik 3 gündür konusmuyoruz beni heryerden engelledi cünkü. Falı bakan bayan Kuranı kerimi kullanarak baktı zaten öyle bakiliyomus. Cok ciddi bir fal oldugunu kesinlikle dogruyu gösterdigini ve erkek arkadasimin bir kizla görüstügünü ondan hoslandigini söyledi hatta kızın isminin B harfiyle basladigini söyledi ama onunla olamayip bana dönecegini söyledi. Ama eger bu dogruysa benim onu kabul etmem mümkün degil. Eger falcinin dedigi gibiyse bitirmek istiyorum iliskiyi ama böyle bisey varsa da bana söylemezmis falci öyle dedi. Asla ispatlayamazsin bunu söylemicek sana dedi. Simdi ben bu falciya inanip erkrk arkadasimon beni aldattigini varsayip iliskiyi bitirmeli miyim? Yoksa böyle bisey dogru olmayabilir mi? Eger dogruysa kesin bitiricem sizce fal dogru mudur cünkü gelecegi göremezler ama simdiki zamani görebiliyor falcilar ve ebced fali da cok ciddi bir falmis. Kafam cok karisik nolur falga gecmeyin cok zor durumdayim nr cektigimi bilmeden alay etmeyin. Sizce falcinin dedikleri dogru mudur? Ona göre mi tavır takınmaliyim?
Ebced fali simdiki zamani dogru gösterir
Ebced fali dogru olmayabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ebced falı̇ kesi̇n doğru mudur? lütfen yardım?