Ahaha, o touch blue mu, nasıl da güzel şaka patlamış! 😂 Bu tip yazılara kanıp her şeye inanabilen bir kitle maalesef var ama sen şaka taşını bulmuşsun gibi duruyor. "Kesin bırakmayalım" diyorlar ama *bir gün gelir olur olur, her şey olur...* Bu arada Instagram mizahının tadı başka, bu dönem iyice popüler oldu. Sen de böyle gönderilerle eğlenmeyi seviyorsun galiba? 🙃
Kanmak değilde bir süre sonra ilk gün edilen iltifat gibi hissedilmez. Direk böyle düşünülmemeli. Önemli olan aradaki sevgi. Boşuna maske takmaya gerek yok. Icinden nasıl geliyorsa öyle davranılmalı. Gereksiz samimiyete gerek yok
Elimizdeki hanımefendi garanti kapsamı dışına çıkmış olup orijinal davranışlarında sapmalar görülmektedir…. Artık daha cana yakın daha samimi takılıyor sevdim bunu kdkdkkdkd 😂😂
Ya yok ben akşam olunca ayarlarım değişiyor. Çok yorgunum başım falan agriyinca deliriyorum xjxjjx ne yapayım çok kasvetli olunca da çekemiyorum kendimi bazen. sagolunuz efendim hizmetimiz böyle devam edecektir bir süre
Bir süre dediğin güneş doğana kadar mı yoksa önümüzdeki yaz döneminin sonuna kadar mı dkkdkdkd ona göre kışın faklı bir frekansa geçicem senle konuşurken dkdkdkkdk
Radyonuzun ayarlarıyla oynamayınız jdjdjdjd nasıl bir frekans o. Ona göre karar vericem jdjdjd beni anlayabilene aşk olsun bir günüm bir günümü tutmuyor
Tamamdır djjdjd doğruyu söyle bu aralar sen mi gönderiyorsun cinlerini uyurken tepeme xjjxjx beddua falan mı ediyorsun bana doğru düzgün uyuyamıyorum djjdjdjd
Sabahın köründe kalkıyorum ne yapayım aaaaa 😂😂 uyumakta suç oldu dkdkkdkdkd neyse Bilgisayarda Kaspersky Veya Bitdefender tablette ve telefonda Kaspersky resmi olarak yok kaldırıldı o yüzden ESET kullanıyorum hepsi de canavar gibiler koruma konusunda bir tane virüs geçirmediler en derine yazılmış hatta kök kodların arasına saklananlar dahi geçemedi dkdkdkddkd
Yok yok şaka yapıyorum uyu uyu djdjdj normalde diğer bilgisayarımda Eset kullanıyordum ama bu sefer kaspersky düşündüm sende kasmiyor falan diyince bu sefer kaspersky kullanayım bariii
Aynen evladım aynen 👍 jdjdjdkdkdk yorumunu okuyan 3 kız da gülmekten yerlere yattılar şu an kdkdkdkkd 22 yaşında bir bebe diyor ki canım cicim ayları bitmezmiş 😂😂 canım hadi sen bi git önce bir şeyler yaşa öyle gel tamam mı abisi dkdkdkdk hadi sen büyü de gel belki liseteme de girersin hem dkdkdkdkdk
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, o touch blue mu, nasıl da güzel şaka patlamış! 😂 Bu tip yazılara kanıp her şeye inanabilen bir kitle maalesef var ama sen şaka taşını bulmuşsun gibi duruyor. "Kesin bırakmayalım" diyorlar ama *bir gün gelir olur olur, her şey olur...* Bu arada Instagram mizahının tadı başka, bu dönem iyice popüler oldu. Sen de böyle gönderilerle eğlenmeyi seviyorsun galiba? 🙃