sorum kızlara... dinine bağlı, günde 5 vakit namazını kılan bir erkekle sevgili olur musunuz? nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim...
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bayan arkadaşların çoğu olurum demiş ama pek inanmıyorum dersem isabetli olur. Sadece namaz kılmakla, oruç tutmakla. cumaya gitmekle bitse kolay. ama din sadece namaz kılıp, oruç tutmakla, cumaya gitmekle vs bitmiyor.
Oh ne ala namazını kıl arkasından git zina yap, onun bunun karısıyla kızıyla yat kalk. Böyle bir din anlayışı olamaz. Her ne kadar insanların yaptığı hataları ve kusurları namaza yükleyemeyecek olsan da dini bu kadar basite indirgemeniz yanlış. Ben şimdi burada bir yazı yayınlasam bir küfür etemdiğiniz kalır. Aslında doğrudur ama size ağır geleceği için yalanlayacak ve karşı çıkacaksınız.
Sanırım en güzeli susmak ve beklemek
Mumkunse kizlar bu kardeslerimden uzak dursun. Elin kizi gitsin gencliginde elin adamlariyla gonul eglendirsin eglensin oynassin sonra dindar efendi bir adamla tabi ki evlenmek istterim yeah desim. Onlar dindar aramiyor keriz ariyor. O kardeslerime tavsiyem yedirmeyin kendinizi saf olmayin.
Diyeceklerim bu kadar.
Sagol @Ülker88
Seve seve olurum ki oldum da zaten. Namaz konusunda biraz problemliyiz 5 vakti yok maalesef ama orucunu tutar cumalarina gider. Haram helal bilir. Allahtan korkar. Zaten bir insan. Allahtan korkmuyorsa her türlu kötülüğe acik demektir. Dolayisiyla da öyle insandan uzak dururum
çirkin olsa bile mi?
Guzellik öyle elle tutulur bisey değil ki. Goreceli bir kavram sonucta sana cirkin geleni ben cok begenebilemez miyim. Çirkin kime göre çirkin. Hem kizlar tipe o kadar çok önem vermez. Benim sevgilim de öyle aman aman yakisikli bir adam değildir. Sirf kaşını kaldirirken ki mimikleri çok sempatik geldiği ve guzel guldugu için asik olmuştum mesela ilk zamanlar. Hatta asik olma ne carpilmistim resmen. Kimisi güzel gülmeye önem verir kimisi kokudan etkilenir kimisi ses fonundan etkilenir kizlarin neden etkileneceği çok belli olmaz. Ne yakisikli adamlar var ama ciğeri beş para etmez.
çirkinlikten kastım yüzüne bakılmayacak derecede çirkin olması
öyle bir çirkinlik derecesi yok ya. ki olsa bile farketmez. bir kıza nasıl göründüğünden cok nasıl hissettirdiğin önemlidir. tabi her kızda aynı tepki dogmayabilir. ama bahsetiğin dercede iyi bir adam da zaten her kızla sevgili olmamalı. bahsettiğin kişi sen misin bilemiyorum ama eger sensen bu kadar takıntı yapma eminim abartıyosundur.
bir insan gerçekten dinine bağlıysa kimseyle sevgili olmaz. yani hiç bir kızın öyle bir şansı olmaması lazım normal şartlarda :D
Cevap
17Cevap
dindar biri mi yoksa yobaz biri mi ülkece karıştırıyoruz bu kavramları dindar biriyse birlikte oldum. Çok eğlenceli bir insandı çok ta sevdim kendisini hiçbir baskısı olmadı hatta kıyafet olarak biraz açık giyinsem de bir şey demedi bana sadece ben yanında olmadıkça giymesen iyi olur diyodu. Çok ta güvenilir insanlar din görüşü farklı olmayan insanların dindar biriyle sıkıntısı olcağını sanmıyorum
dindarlık ayrı dicilik ayrıdır. dindar insan kendi halinde ibadetini yapan inançlı insandır. dincilik ise işin ticari ve siyasal kısmıyla ilgilenen dini maske olarak kullanan kişidir. o yüzden dindar birisiyle evlenirdim, fakat dinciyle asla.
Oldum. Bana namaz ıcın baskı yapıyordu. Sınırıme gıdıyodu bende dınımı bılen elımden geldgınde yapan bırıyım ama fakat kafa yapısı farklı oluyor. her şeyi dine cekıyordu zor be arkadaş. Ama allahtan korkan namazını kılan aynı zamanda Ataturkcu bı ınsanla olmak ısterım.
Kafada normal bir Kadin Dindar bir Erkek ile beraber olmaz. Ben Dindar bir erkekten karisina karsi her türlü pisligi beklerim.
Adam Kurana dayanip karisini döver, karisinin yanina 3 baska kari alir, Karisina bakala cikmayi bilem yasaklar.
Dindar bir erkek ile evlenen kadinin zekasindan süphe etmek gerek.
Yok öyle bişey.
Tabiki. Allah'a itaat ediyor, onu sayıyor, seviyor ve emrini yerine getiriyor.. onu seven yarattığını da sever
çirkin olsa bile mi?
vallah yürekli biriyse evet... tip bir şeyi değiştirmez. görüyorsun ana sayfa egosit kaynıyor
yürekliden kastın?
sevip koruyup kollayan
:) öyledir
Böyle zamanda zor beş vakit namaz kılan tümü tümüne bağlı bir adam bulmak. Bence her gerçek müslüman olan ister bunu
ben 5 vakit kılıyorum ama işlerimden dolayı kazaya kalan çok oluyor bunu nasıl düzelteceğim bilemiyorum bende dindar kız arıyorum inşş bulurum
İsterse dünyanın en yakışıklısı olsun dindar bir erkekle asla olmam.. Hem hayat tarzları sıkıcı hem de düşünce yapıları..
inan bana sevgili olurum diyen samimiyetsiz insanlardan çok daha fazla saygı duyuyorum sana... onlarda olmayıp sende olan bir şey var o da DÜRÜSTLÜK
freyja 88 ben o yuzden turk kizla azeri kizla evlenemedim simdi isvecli bir bayanla evliyim sukur allaha sana geldikte ise sen bir kafirsin
sadece ne kadar samımı dindar kızlar var gormek ıcın geldım soruya.. imitasyon muslumanlardan sen sakın koru ve kolla bızı yarabbi ( bu satırları yazanın alnı cumadan cumaya belki değer secdeye)
Böyle dinime çok bağlıyım diyen insanlar nedense itici geliyor bana :) ama uyuşuyorsak dindar olabilir sevgilim. Bu uyuşma nasıl olacak bilemem ben dinsiz o dindar ama olmayacak şey yok bu dünyada.
Abi çirkin erkek yoktur.
Biraz kendine çeki düzen ver. giyimine önem ver. güzel bir saç kesimi. yeter yani. bol bol su iç cildinde canlı gözüksün.
tabi tabi
dalgaya almamak başka inanmamak başka...
sebep?
ben çirkinim demedim
acayip dindarsa büyük konuşmayayım ama sevgili olmazdım çünkü rahat biriyim şortlar falan :D namazını kılan bir erkek arkdaşım vardı ama bana karışmazdı böyleyse normal
Hayır. Zaten ateistim fakat insanların inançlarına saygım var bana karışılmadığı sürece sorun yok fakat çıkmam
Severek yaptigimiz ibadetimizi uyduğumuz dinimizi böyle saçma sorularla küçültme lutfen.
Namaz kılan adam==adam gibi adam
:) komiksin... dinimizi bana mı anlatıyosun sen?
dinimizi küçültme dedin bu çok ağır bir itham
önemli değil... ayrıca şunu da söyleyeyim ben sevgili olurum diyen kızlara da pek inanmıyorum niyeyse...
beyin yoksa böyle düşünmeleri doğal
Yok abi bir tek beyin değil mesele. Bazı kurallar konulmuş böyle denmis. Uymak lazım. Herşeyi akilla anlamaya calisiyorlar. Ama belki senn şu an akilla idrak edemediğin birşeyi yarın edenileceksin. Mesela cocuk var. Anne baba sunu yap bunu yap diyor koruma için. Çocuk o akıyla dinlemiyor. Bizim aklımızda o güç karşısında çocuk aklı gibi.
sana bişey diyeyim mi benim atatürke büyük saygım var ülkemizi kurtardı bizi esaret altında yaşamaktan kurtardı vs. büyük minnet borcumuz var ama işte bazı konularda yaptığı inkılaplar ülkeyi bu hale getirdi aslında onun kötü bir niyeti yoktu ama insanlar onu çok yanlış anladılar özellikle kızlar çok şımardı muasır medeniyetler seviyesine çıkmayı mini etek giyip makyaj yapmak zanneden insanlar var
Bence Atatürk değil ben ondan sonraki dönemlerin çok etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdilerde ise sosyal medya çok etkiliyor. Insanlar kutuplaşma ya başladı. Gittikçe açıl açıl nereye kadar. Herşeyin ortası makbul. Dindede kutupculuk iyi değil. Kurallara uyarsn ama gözünü bile kapayanlar var ne saçma geliyor bana. En son olarak da zaten dünya genel olarak kötüye gidiyor giyim kuşami geç. En büyük günahlardan olan iftira ağızlarda pelesenk olmuş bizse içki sigaraya bakıyoruz. Kızın bakmasi lazım bu adam guvenilir mi Terbiyeli mi. Degilse beş kuruş etmez digerlerine bakılmaz
insanların işine geliyo işte millet rahatlığa alışmış atatürk bilimde, sanayide, sanatta, ticarette vs. muasır medeniyetler seviyesine ulaşılmalı demiş ama bunlar yanlış anlıyo bunu
ben alıcağımı aldım sevgili olurum diyen kızların çoğunu da samimi bulmuyorum zaten neyse sana iyi günler kardeş
yobaz bağnaz öyle cemaatçi tipse istemem doğrusu ama namazı orucu allahla arasında snçta müslümanız tabi dindar olsun
Olurum tabi hatta benide 5 vakit namaza alistirrrsa cok makbule gecer
çirkin olsa bile mi?
Olmam her lafı dine götürür kavga ederim anlaşamam sıkar falan
hayatta doğumla ölüm ve ölüm sonrası hayat dinle ilgili hayatın gerçeği din islamdır zaten sen ölmeyecekmisin ölümü düşün dindar insanlar iyidir edep adaplı olur
olurum evlenirim. böylesi yok çünkü artık. nadir türlerden :)
dostum herkes öyle istiyor ama kendimden biliyorum dışardan iyi karşılıyorlar içine girince pek tercih sebebi değilsin sen çok iyi birisin diye
soruyu sorma amacım da buydu zaten
Dinci ve dindar arasında fark vardır gerçekten dindar ise seve seve evlenirim
Oldum, olurum da. Yeterki bana saygi duysun, anlasalim.
Niye olmasın ki? Ama günah olduğu içinse sevgili olmaması gerekir, tamam sevsin sonra gelip istesin.
Olmam çünkü biyerden sonra açık verecektir. Inancsiz biriyim 5 vakit namaz kilan bir insanla olmaz.
işte bunun için kızlara pek merak salmıyorum. duamı ediyorum önüme bakıyorum.
en güzeli
bence olmazlar cunkubende dindar biriyim kizlar bana hep yobaz digip disliyo
soruyu sorma amacım da buydu zaten ;)
Çünkü kızlar begendigin erkegin dindar olmasını ister, dindarı begenmeye calismaz.
Evlenirim bile. Artik boyle erkekleri az gorur oldum. Bir tane bulsamda evlensem.
ben varım eğer istiyorsan ciddi ilişki.
Allahtan korkan lazim bana İslam dinini hakkini vererek yasamali. Doğrusu olanda budur zaten.
muhafazakar olduğumdan böyle arıyorum bende inş. bulurum artık bakalım.
olurum hatta benıde dondurur su yalnıs yoldan belkıde
İçinde allah korkusu olan erkek merhametli olur... Bide parası varsa değmeyin kozların keyfine..
neden olmasın bu çok güzel bişe
çirkin olsa bile mi?
huy güzelliği önemli
hmm tabi
kardes ayni durumdayim bende ama kizlar bize sadece evlenecek tip olarak bakiyorlar
Yobaz değilse neden olmasın?
yobazlıktan kastın nedir?
Müzik dinlemenin günah olduğunu düşünmek mesela.
öyle biri karsima ciksa sevgiliyi birak evlenirim
çirkin olsa bile mi?
buldun beni kaçırma o zaman
oyle bir insan buluyum direkt evlencemm.
çirkin olsa bile mi?
tam anlattığın gibiyim sanırmı
buda bizi dinsiz sandı :D hahaha
Tabii ki. Allah nasip etsin.
çirkin olsa bile mi?
Çirkinlikten kastın nedir?
diyelim burnu büyük ağzı yamuk vs.
Huyu güzel olsun. Ne kadar çok yakışıklı insan var ortada, yarısı içkici :S
tabi öyledir kesin
Ay neden olmasın ki super olur yani
çirkin olsa bile mi?
Tabiki daha ne istiyim
çirkin olsa bile mi?
Evet. böyle birini bulmak çok zor
çirkin olsa bile mi?
Çirkinlik göreceli bir kavram. bana çirkin gelen başkası için yakışklı olabilir
hmm tabi
Amacın ne?
yok bişey
arayan bulur bence aramak lazım
Dindar bir kız bulsam evlenirim
Olmam çünkü anlasamam.
Çok büyük kusur gibi yazmışsın. Ben olmam.
Olmayın ben oldumda ne oldu
ne oldu?
Namaz kılmıyorum diye ayrıldı allahın dincisi
eş bile oluruz..
çirkin olsa bile mi?
sende çirkinliğe taktın ya arkadaş. dindar birisi illaki çirkinde olsa güzelde olsa eş bulur dindar kızlar genelde dindar erkek ister bulursun elbet
Kusur mu bu simdi
türk gençliğinin halini görmek için yazdım bu soruyu bilmem anlatabildim mi?
aynen öyle. iyi takip et şimdi soruyu...
oooo bütün millet benim gibi arıyomuş meğer :)
böyle dedim diye millet yalan söylüyorum sanmış :)))
Hayır mümkün degil
Hic sasirmadim niyeyse :D
Saldırı yorumları atmayınız sayın @Yengeç_Buggy
Önce nasıl yazıldığını öğrenelim @psa34
Onlar seninle ilgileniyor mu acaba @psa34
Saldiri yorumu falan yok ateist isen buna saygi duyarim
Hic sasirmadim niyeyse :D
Saldırı niteligi tasiyan yorumlar gördüm.
Bah bah hallere bah
asla
neden?
dindar insanların hayatı daha düzenlidir edebi adabı hayatı daha iyi bilir siz gidin dövmeli kaslı erkekele evlenin sonra boşanır çoluk çocuk ortada kalsın
dindar sana bakmaz pic
olmam :D
Hayır.
neden?
mal o sana bakmaz
Olurum
Hayır olmam.
o sana bakmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar