lisede fizik görmedin mi ablacım? her katının genleşme katsayısı bir olmaz bardağın şekli yapısındaki bileşenler etkiler bunu. Ayrıca kılcal çatlaklar uzun süre kullanılmış olması da etkiler bunu
Ketildaki sıcaklığa direnç gösteremediği için kırılmış olabilir zamanla insan ölüyor bardak kırılmış çok mu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bardak çok soğuk olmasa bile sıcağı sevmez her sıcak su koyulduğunda bardağın iç tarafı genişlemeye çalışır muhtemelen önceden de içinde oluşan kılcal çatlaklar vardır
Sürekli kola aldığımızdan bardak promosyonu olanı almış olmam normal değil mi? Sen gibi saçma biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Konuyu ne kadar değiştirdin öyle. Noldu zamanında eziklediler mi seni fakir olduğun için? Sonra sen de onun acısını çıkartmaya çalışıyorsun ama yanlış yerdesin haha meyve suyu içmediğimizi kim söylemiş? Benim canım çay kahve içmek istedi burdaki olay bardağın sıcak sudan kırılması. Yazık acıyorum sana bellii zamanında çok çekmişsin fakirliğin zorluğunu ve insanların eleştirisini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bardak sıcak suya göre soğuk kalmış bi an da suyu koyunca kırılmış doğal olarak bundan anlamayacak bi şey yok başka açıklaması da yok
Her zamanki yaptığım şeydi ama bu sefer böyle olunca sorasım geldi
zaten dandik promosyon bardağı. aşırı sıcak iyi gelmez bunlara.
Bu bardaktan 3 tane vardı diğerlerinde sıkıntı olmadı ama bir bunda oldu
ucuz mal. çok dayanmaz. dikkat edin
soğuk bardağa koymuşsun hızlı genleşmeye dayanamamış bardak
Bunu belirtmeme rağmen bunu diyorsun bardak buzdolabına çıkmadı sonuçta🤣 normal bardakları yanındaydı dolapta
tamam suya göre soğuk?
Her zamanki yaptığım şeydi ama bu sefer kırıldı. Anlamıyorsunuz neyse.
lisede fizik görmedin mi ablacım? her katının genleşme katsayısı bir olmaz bardağın şekli yapısındaki bileşenler etkiler bunu. Ayrıca kılcal çatlaklar uzun süre kullanılmış olması da etkiler bunu
Gördüm küçüğüm fiziği de. Bu bardağın diğerinde kırılmadı bu sefer bunu aldım bu kırıldı ondan sordum.
Bardak soguksa sıcak suyu koyunca patlar gayet normal
2 hafta kadar önce benim de başıma geldi, kahve suyu koyarken..
Ketildaki sıcaklığa direnç gösteremediği için kırılmış olabilir zamanla insan ölüyor bardak kırılmış çok mu
Bardak çok soğuk olmasa bile sıcağı sevmez her sıcak su koyulduğunda bardağın iç tarafı genişlemeye çalışır muhtemelen önceden de içinde oluşan kılcal çatlaklar vardır
Bardak soğuktur. Bu fiziktir sıcak soğuk birleşmesinde bardak zayıfsa ya da zayifladıysa bumm
Bunu belirtmeme rağmen bunu diyorsun bardak buzdolabından çıkmadı ki sıcaklık gelince kırılsın 😃normal dolaptaydı diğerlerinin yanında
Hayatım oda sıcaklığıda yeterli bak ne diyorum malzeme zayıflamış buum
Her zamanki yaptığım şey bu. Bu sefer kırılıverdi
Yav abi anlamiyon mu zamanla direnci kırılıyor zayıflıyor direnç bir süre sonra buumm
Normalde fizik kurallarına göre demek ki bardak soğukmuş ama halk dilinde kaza bela atlatıldı derler
Bunu belirttim bardak soğuk değildi normal diğerleri gibi olması gereken Mutfak dolabındaydı
Demek ki, sıcaklık ve soğukluk yeteri düzeyde değil di. belkşde başına gelecek bir bela önlendi bilemiyorum
Bunu da doğaüstü varlıklara bağlarlar şimdi haha
Doğa üstü varlıklar da benim bardağa su koymamı bekliyorlardı şimdi
Nazar çıkmış 🙄.. güzel birgün olsun.
Kırılası varmış onun?
Fakir bardağı
Doğru diyorsun fakirler kola içer ekmek almak yerine
Ne kadar apt.. alca bir yorum bu ben büyük bardak tercih ediyorum ve bu vardı o an
Fakirler kola içer. Zenginler meyve suyu. bardak bile promosyon
Sürekli kola aldığımızdan bardak promosyonu olanı almış olmam normal değil mi? Sen gibi saçma biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Konuyu ne kadar değiştirdin öyle. Noldu zamanında eziklediler mi seni fakir olduğun için? Sonra sen de onun acısını çıkartmaya çalışıyorsun ama yanlış yerdesin haha meyve suyu içmediğimizi kim söylemiş? Benim canım çay kahve içmek istedi burdaki olay bardağın sıcak sudan kırılması. Yazık acıyorum sana bellii zamanında çok çekmişsin fakirliğin zorluğunu ve insanların eleştirisini
Hdhdhdhd şu telefonu yanındaki zeki birine ver ergen.
Nazar var nazar