Yas 20 elveda arkadaşlar ben ümidi kestim artık yapacak bişey kalmadı ne düşünüyorsunuz?

20 yaşındayım. Köyde yaşıyorum hep iş güç çalışmak falan filan var. Bir yere gezip gittiğim gördüğüm yok gerçi para da yok 😃 üniversite hayalimi bitirdim 2-3 kez girdim olmadı dedim daha çalışmam. Kazansam da parasızlıktan okuyamazdim. Bu zamanda okumak aşırı boş masraf. Bir işte çalışsam desem adam akıllı iş yok insanı kopek gibi çalıştırıyorlar. Dayin olacak amcan olacak ki bişey yapasin. Bir iş bulsam hemde nasıl gidip geleceğim ulaşım sorunum var.
Çocukluktan beri özgüven sorunum var elimde olmayan sebeplerden dolayı. Ç (aile falan filan.) Çok şükür elimdne geleni yaptım iyi bir yere geldim ama bu sefer de saçlar hafif seyreldi maalesef aileden kalan bize miras kellik ://
Hahah ne yapacağım şaşırdım bir yeri topluyorum bir yer gidiyor 😃 yakışıklı da biriyim çok agirima gidiyor ben anlamış değilim ne yaptım? Cidden aşırı bunaldım. Hiç bişey artık yapmak istemiyorum. Vücut geliştirmeyi çok seviyorum onu bile bir yıldan beri yapamıyorum. Daha doğrusu hiç bir şeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum
Yas 20 elveda arkadaşlar ben ümidi kestim artık yapacak bişey kalmadı ne düşünüyorsunuz?