20 yaşındayım. Köyde yaşıyorum hep iş güç çalışmak falan filan var. Bir yere gezip gittiğim gördüğüm yok gerçi para da yok 😃 üniversite hayalimi bitirdim 2-3 kez girdim olmadı dedim daha çalışmam. Kazansam da parasızlıktan okuyamazdim. Bu zamanda okumak aşırı boş masraf. Bir işte çalışsam desem adam akıllı iş yok insanı kopek gibi çalıştırıyorlar. Dayin olacak amcan olacak ki bişey yapasin. Bir iş bulsam hemde nasıl gidip geleceğim ulaşım sorunum var.
Çocukluktan beri özgüven sorunum var elimde olmayan sebeplerden dolayı. Ç (aile falan filan.) Çok şükür elimdne geleni yaptım iyi bir yere geldim ama bu sefer de saçlar hafif seyreldi maalesef aileden kalan bize miras kellik ://
Hahah ne yapacağım şaşırdım bir yeri topluyorum bir yer gidiyor 😃 yakışıklı da biriyim çok agirima gidiyor ben anlamış değilim ne yaptım? Cidden aşırı bunaldım. Hiç bişey artık yapmak istemiyorum. Vücut geliştirmeyi çok seviyorum onu bile bir yıldan beri yapamıyorum. Daha doğrusu hiç bir şeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum
Çocukluktan beri özgüven sorunum var elimde olmayan sebeplerden dolayı. Ç (aile falan filan.) Çok şükür elimdne geleni yaptım iyi bir yere geldim ama bu sefer de saçlar hafif seyreldi maalesef aileden kalan bize miras kellik ://
Hahah ne yapacağım şaşırdım bir yeri topluyorum bir yer gidiyor 😃 yakışıklı da biriyim çok agirima gidiyor ben anlamış değilim ne yaptım? Cidden aşırı bunaldım. Hiç bişey artık yapmak istemiyorum. Vücut geliştirmeyi çok seviyorum onu bile bir yıldan beri yapamıyorum. Daha doğrusu hiç bir şeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
noluyo intihar mı ediyon
Yok ya ne intiharı
elveda diyenler genelde öyle de burada xd
Hepten bezdim
bende
Özgüven sorununun ailenle ilgisi ne mesela ?
Eski insanlar özgüven kavramı ne diye sorarsan bunu bilmezler. Ha burada genelleme yapmak da yanlış olur. Kimi kendini geliştirmiş görmüş geçmiş kişiler her şeyin farkında olur. Ben ve benim gibi köyde , kırsal kesimde yaşayan insanların kimi sorunu da ozguvensizliktir.
İşte aile kaynaklı nasıl olur dersen , sorumluluk vermez , hata yapınca çok kızar , eleştirir , fazla ilgi göstermez falan filan. Kendilerine göre nornallesmis davranışlar yanlış olduğunu bilmezler çünkü onlar da böyle gördü :))
Hic kiz arkadaşın olmadi mi?
Olmadı
Teklif ettin mi de olmadi yoksa konusmaya çekiniyor musun
Konuşmaya çekiniyorum. Hiç teklif etmedim teklif de almadım
Mesela bi kizla sevgili olsan ailen onay vermese ayrilir misin kizdan?
Her kim olursa olsun ailenden daha önemli olamaz. Mantigimi kullanirim zaten kendime uygun birini bul aya çalışırım. Öyle olunca da sıkıntı olmaz . Ailemi vs öyle pek dinleyen biri değilim ama yine de fikirlerine bı göz atarım.
Öyle sevgili için içen , kendini kesen , depresyona giren serserilik yapan vs vs öyle birisi değilim benlik iş değil onlar
Kapali bi kiz bulmaktan mi bahsediyosun mesela? Köyde buyumusseniz belki ailen böyle birini ister
Açık kapalı fark etmez.
Tabi o kadar da açık istemem dini avidan vs değil insan biraz kendini saklamali
Anladim. Tipim falan iyi demişsin soruda. Bi kizla sansini deneyebilirsin ne olacak ki
Artık umrumda değil 😃
Neden ki
Ne bileyim gerek duymuyorum diyelim