Diğer Annemin yüzünde vücudunda morluk izleri nedir sordum ama duymamış gibi yaptı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annemin yüzünde vücudunda morluk izleri nedir sordum ama duymamış gibi yaptı?Gedsn gün bacağında kolunda morluk gördüm yüzün de de morluk gibi bir şey vardı hicbirsey demedi Güncellemeler+1 yıl Güncel babam 1 aydır yurt dışında ve kavga vs de etmez babam annemle Annemin yüzünde vücudunda morluk izleri nedir sordum ama duymamış gibi yaptı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kemalplus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl peki anan sürekli dışardamı olur eve geçmi gelir dostum 0 0 Yorumla
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Babandan bir şüphelenseydin keşke 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani babam dövdü mü annemi Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Hayatım ya kadının bir hastalığı var ya da şiddet görüyor başka ne açıklaması olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sordum anneme de şiddet görse derdi birde babam dovmez ki hiç kimseyi bugüne kadar bizi de onu da dövmesi Hastalığı da yok yani bildiğim kadarıyla Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Anneni bi sıkıştır bence söylettir bir şekilde seks izine benzemiyorsa tabi Yorumla Soran +1 yıl Ya babam şu an yurt dışında yani 1 aydır ve geçen gün gördüm sanki yeni gibi seks izi nasıl olur ki bilmiyorum ama bacağını gördüm baldır kısmında küçük küçük morluk vardı birde kolunda vardı yüzünde kızarıklik vardı Yorumla Soran +1 yıl Böyle işte Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Bilemedim şu an Yorumla Soran +1 yıl seks morluğu nssil oluyor ki nssil anlarım seks yaptığını ki morluktan Yorumla Soran +1 yıl Yukarda yazdım babam burada yok seks izi nsdil olur bilgi verir misin Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Tarif edemem internetten bak var orada Yorumla Soran +1 yıl Neresinde olursa seks olduğu belli olur baldirinda gördüm kokunda birde başka yoktu ha birde yüzünde hafif vardı İnternetten bakma ile ne bileyim ben bir şey dedin bari tarif et bilgim olsun Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Tamam da tarif edilecek bir şey değil belirli bölgelerde dudağının yapabileceği kadar büyüklükte morluklar olur Yorumla Soran +1 yıl Hım babam yok ama evde nasıl seks yapsınGördüğüm morlukları dudak yapabilirdi büyük değildi küçük küçüktü Yorumla Soran +1 yıl Belirli bölge neresi seks yapan biri hangi bölgeyi morartirki Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Genelde boyun göğüs olur ama kişiye bağlı. Baban yoksa da cici baban olabilir... Yorumla Soran +1 yıl Cici baba nasıl yani annemi biri mi yapıyor kadını Cici babamı 😔 annem evli ama Göğüs boyun görmedim ama baldır vs kol vardı yüz vardı Yorumla Gizlibiruye22 +1 yıl Kesin olmuştur denecek bir konu değil maalesef Yorumla Soran +1 yıl Kesin değil ama annemi özel anlamda her yerini görüp dokunan biri mi vardır peki yani Yorumla Soran +1 yıl Baldirinda var kilot yerine yakın yerde oradaki izi bir adam mı yapmıştır Yorumla Soran +1 yıl Cevaplar gelsin lutfen Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum Yorumla
cekicibiradam Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl sana nasil diyim simdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla cekicibiradam +1 yıl burdan diyemem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Baban yapmıştır belki 0 36 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dövmüş olabilir Yorumla Soran +1 yıl Niye dovsun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araları nasıl annenle babanın tartışma olur mu yani Yorumla Soran +1 yıl Yok tartışma vs pek olmsz ki iyi araları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman seks hayatları biraz sert gibi:) Yorumla Soran +1 yıl Niye ne alaka babam yurt dışında şu an ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman çıktı yurtdışına Yorumla Soran +1 yıl 1 ay oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Morluklar yeni mi peki Yorumla Soran +1 yıl Evet yeni gibi çok yok küçük küçük baldır ve kolunda var 1 de yüzünde kızarıklik gibi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman bir sevgili durumları var gibi annenin açık konuşmak gerekirse sen evde olmadığın zamanlar eve alıyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Oha ne alaka sevgili vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Morluklar başka şekilde açıklanmıyor çünkü Yorumla Soran +1 yıl Hım niye birine versin ki namuslu kadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşı, giyim tarzı nasıl peki Yorumla Soran +1 yıl Yaşı 53 kapalı knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziği nasıl peki Yorumla Soran +1 yıl Kilolu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla mı yoksa baliketli mi Yorumla Soran +1 yıl Fazla kilolu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim o halde Yorumla Soran +1 yıl Hım öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böylelerine ilgisi olan birileri vardır öylesi denk gelmiştir babands uzun süre olmayınca böyle bir şey olmuş olabilir Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani anneni doyuran biri var mutlaka Yorumla Soran +1 yıl Niye annem doyuyor ki sanki erkek doymuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annen daha açtır:) Yorumla Soran +1 yıl Niye açtır babam var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama bir aydır yok baksana:) Yorumla Soran +1 yıl Yok evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden daha fazla aç annen Yorumla Soran +1 yıl Hım anladim da sen nerden bikiyueis ne bunları sanki cinsskki bilmiş gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü bunlar bilinen şeyler zaten Yorumla Soran +1 yıl Anladım peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne hissediyorsun Yorumla
Kerim0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Kesinlikle suçlusu baban 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani detaya bak bir Yorumla Kerim0707 +1 yıl Daha kötü o zaman Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Kerim0707 +1 yıl Tkp Yorumla
wacassa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Nerden bilelim wmk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Küfür etme sorduk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
peki anan sürekli dışardamı olur eve geçmi gelir dostum
Babandan bir şüphelenseydin keşke
Nasıl yani babam dövdü mü annemi
Hayatım ya kadının bir hastalığı var ya da şiddet görüyor başka ne açıklaması olabilir
Sordum anneme de şiddet görse derdi birde babam dovmez ki hiç kimseyi bugüne kadar bizi de onu da dövmesi
Hastalığı da yok yani bildiğim kadarıyla
Anneni bi sıkıştır bence söylettir bir şekilde seks izine benzemiyorsa tabi
Ya babam şu an yurt dışında yani 1 aydır ve geçen gün gördüm sanki yeni gibi
seks izi nasıl olur ki bilmiyorum ama bacağını gördüm baldır kısmında küçük küçük morluk vardı birde kolunda vardı yüzünde kızarıklik vardı
Böyle işte
Bilemedim şu an
seks morluğu nssil oluyor ki nssil anlarım seks yaptığını ki morluktan
Yukarda yazdım babam burada yok
seks izi nsdil olur bilgi verir misin
Tarif edemem internetten bak var orada
Neresinde olursa seks olduğu belli olur baldirinda gördüm kokunda birde başka yoktu ha birde yüzünde hafif vardı
İnternetten bakma ile ne bileyim ben bir şey dedin bari tarif et bilgim olsun
Tamam da tarif edilecek bir şey değil belirli bölgelerde dudağının yapabileceği kadar büyüklükte morluklar olur
Hım babam yok ama evde nasıl seks yapsın
Gördüğüm morlukları dudak yapabilirdi büyük değildi küçük küçüktü
Belirli bölge neresi seks yapan biri hangi bölgeyi morartirki
Genelde boyun göğüs olur ama kişiye bağlı. Baban yoksa da cici baban olabilir...
Cici baba nasıl yani annemi biri mi yapıyor kadını
Cici babamı 😔 annem evli ama
Göğüs boyun görmedim ama baldır vs kol vardı yüz vardı
Kesin olmuştur denecek bir konu değil maalesef
Kesin değil ama annemi özel anlamda her yerini görüp dokunan biri mi vardır peki yani
Baldirinda var kilot yerine yakın yerde oradaki izi bir adam mı yapmıştır
Cevaplar gelsin lutfen
Bekliyorum
sana nasil diyim simdi
Nasıl
burdan diyemem
Baban yapmıştır belki
Nasıl yani
Dövmüş olabilir
Niye dovsun ya
Araları nasıl annenle babanın tartışma olur mu yani
Yok tartışma vs pek olmsz ki iyi araları
O zaman seks hayatları biraz sert gibi:)
Niye ne alaka babam yurt dışında şu an ki
Ne zaman çıktı yurtdışına
1 ay oldu
Morluklar yeni mi peki
Evet yeni gibi çok yok küçük küçük baldır ve kolunda var 1 de yüzünde kızarıklik gibi var
O zaman bir sevgili durumları var gibi annenin açık konuşmak gerekirse sen evde olmadığın zamanlar eve alıyor olabilir
Oha ne alaka sevgili vs
Morluklar başka şekilde açıklanmıyor çünkü
Hım niye birine versin ki namuslu kadın
Yaşı, giyim tarzı nasıl peki
Yaşı 53 kapalı knk
Fiziği nasıl peki
Kilolu
Fazla mı yoksa baliketli mi
Fazla kilolu
Bilemedim o halde
Hım öyle
Böylelerine ilgisi olan birileri vardır öylesi denk gelmiştir babands uzun süre olmayınca böyle bir şey olmuş olabilir
Nasıl yani ki
Yani anneni doyuran biri var mutlaka
Niye annem doyuyor ki sanki erkek doymuyor
Annen daha açtır:)
Niye açtır babam var
Ama bir aydır yok baksana:)
Yok evet
O yüzden daha fazla aç annen
Hım anladim da sen nerden bikiyueis ne bunları sanki cinsskki bilmiş gibi
Çünkü bunlar bilinen şeyler zaten
Anladım peki
Ne hissediyorsun