Her gece ve sabah uyandığımda intahar etmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım?

Her gece yatmadan önce ve her sabah uyandıktan sonra intahar etmeyi düşünüyorum ve hatta 2 kere intahar hazırlığı yapıp intahar notu bile yazdım ondan sonra ilkinde odama oda arkadaşım girdi ikincisinde aklıma babam geldi ve vaz geçtim (babam 13 yıl önce vefat etti) neden babam aklıma gelince vaz geçtim? Çünkü babam vefat edince ne kadar üzülüp ağladığımı düşündüm, ailemi düşündüm. İntihar etmeye çalışma sebeplerim şunlar: Yakışıklı Değilim, Aşk Hayatım yok Yani daha önce en fazla 6. Sınıfta 1 haftalık bir sevgilim oldu o kadar. 20 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç sevgilimin olmaması çok kötü hissettiriyor. Babamın vefat etmesi beni 16 yaşıma kadar çok etkiledi çünkü babam çok iyi biriydi. 16 yaşına kadar derslerimde hiö aktif olamadım hiç iyi not alamadım ve kimse beni sevmiyordu hep dışanıyordum şu an hala biraz öyle fakat şu an biraz daha iyi. Hiç kilo alamıyorum ve benle hep dalga geçiyorlar ve yemek ye kilo alırsın diyorlar fakat ben zaten 1 günde 1.5 ekmek bitiriyorum ve bayağı bir yemek yiyorum.
Her gece ve sabah uyandığımda intahar etmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım?