Diğer Aşı olduktan sonra kovid olan bi tek benmiyim ak😠😠😠😠😠😠? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 sene hiç olmadım simdi aşıyı olunca kovid çıktım ak😠😡😡😡 Güncellemeler+1 yıl bu ne bee şimdi 2 hafta karantinada olacam derslerimden kalacam akkkkkk Aşı olduktan sonra kovid olan bi tek benmiyim ak😠😠😠😠😠😠? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne zaman aşı oldun ne zaman covid testin pozitif çıktı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 10 gün once dün pozitf çıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arası çok fazla değil aşıdan sonra zaten pozitif çıkıyor testte. Ama aşı olan covid olabilir tabii ki ona bir şey demiyorum. Sadece daha hafif atlatıyorlar Yorumla Soran +1 yıl aynen mesela nefes darlıgı yok agrı yok ama koku kaybı var bide oksürük cok kotu Yorumla
Palastine Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun evet aşı sonrasında covid olunuyor ama hafif atlatıyorsunuz diye biliyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aşının kendisinin hastalık olduğunu ne zaman anlayacaksınız? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl lan öecburdum vurulmaya okuldan isteniyo siz bunu ne zmn anlıycaksınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 yıl dondursaydın olm Yorumla Soran +1 yıl he oldu baaaaaş üstüne Yorumla
HophobbaHoppahoppp Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Oldugun iyi olmuş aşıyı yatakta atlatcagina ayakta atlatirsin çok gecmis olsun. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne diyosun Yorumla HophobbaHoppahoppp +1 yıl iyi misin nesini anlamadın Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Geçmiş olsun burada takıl dur. 0 0 Yorumla
nomaniac Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl aşı olmadım kovid de olmadım, şifalar diliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok kişi var bende oldum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne lanetli hastalıkmış oyle oksürük uyutmuyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk aşıyı oldum her yerim ağrıdı boğaz ağrısı halsizlik Bu aşı milleti hasta ediyor Yorumla Soran +1 yıl bende agrı sızı yok sadece oksürük bide balgamlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gecmis olsun Yorumla Soran +1 yıl sagol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence aşının yan etkilerini korona sanıyorsunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kızım pozitif çıktım ben de annem de ikimiz de aşı olunca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha o zaman bilemem çok geçmiş olsun Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Çok şanslısın😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl darısı başına Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Beddua yakışıyor mu sana😀😱 Yorumla Soran +1 yıl kaybol Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Çok ayıp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne zaman aşı oldun ne zaman covid testin pozitif çıktı
10 gün once dün pozitf çıktı
Arası çok fazla değil aşıdan sonra zaten pozitif çıkıyor testte. Ama aşı olan covid olabilir tabii ki ona bir şey demiyorum. Sadece daha hafif atlatıyorlar
aynen mesela nefes darlıgı yok agrı yok ama koku kaybı var bide oksürük cok kotu
Geçmiş olsun evet aşı sonrasında covid olunuyor ama hafif atlatıyorsunuz diye biliyorum
Aşının kendisinin hastalık olduğunu ne zaman anlayacaksınız?
lan öecburdum vurulmaya okuldan isteniyo siz bunu ne zmn anlıycaksınız
1 yıl dondursaydın olm
he oldu baaaaaş üstüne
Oldugun iyi olmuş aşıyı yatakta atlatcagina ayakta atlatirsin çok gecmis olsun.
ne diyosun
iyi misin nesini anlamadın
Geçmiş olsun burada takıl dur.
aşı olmadım kovid de olmadım, şifalar diliyorum
Cok kişi var bende oldum
ne lanetli hastalıkmış oyle oksürük uyutmuyo
İlk aşıyı oldum her yerim ağrıdı boğaz ağrısı halsizlik
Bu aşı milleti hasta ediyor
bende agrı sızı yok sadece oksürük bide balgamlı
Gecmis olsun
sagol
Bence aşının yan etkilerini korona sanıyorsunuz