Sayfada bir işaret var yükle gibisine basın video açılıyor
Erkekler, Açık kız kapalı kızdan daha mı çekici sizce?
Sayfada bir işaret var yükle gibisine basın video açılıyor
Kekekkekr sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
yoo, kapalı bir kız açık bir kızdan çok daha çekici olabilir.. insanın ağzını açık bırakacak güzellik ve boy posa sahip kapalı , pardesülü ve hatta çarşaflı kızlar gördüm geçmişte. açık kızların genel olarak daha "kışkırtıcı" olduğunu düşünüyorum ama.. ki malum , saçlar açık - ki benim için çok ciddi bir albeni unsurudur her zaman da söylerim , veya işte degaje veya dar kıyafetler askılılar şunlar bunlar çok daha davetkar ve baştan çıkarıcıdır doğrudur , ama çekicilik ve güzellik için bunlara gerek yok aslında.. sadece yüzünün güzelliğiyle bile insanın yüreğini hoplatabilecek kapalı kızlar gördüm dediğim gibi.. hatta hiç unutmuyorum, bir tanesiyle allem edip kullem edip tanışmayı başarmıştım , o derece etkilenmiştim ama malum benim tipim veya tarzım diyelim malum , kız bana dedi ki bir kendine bak bir bana bak.. bizim dünyalarımız tamamen ayrı , uyuşamayız demişti.. ha, beni saçım başım giyim tarzımla yargılamıştı, ruhuma veya kalbime veya üzerimdeki iman alametlerini , yaşam tarzımı , islami ilmimi merak bile etmeden deyivermişti bunu önyargıyla.. başaramamıştım tavlamayı sonuç olarak.. ama sadece yüzünü açıkta bırakan giyim tarzıyla ve sadece yüzüyle bile yüreğimi hoplatacak çekiciliğe sahipti.. çevredeki onca beline kadar ahenkle danseden saçlarını salına salına dolaşan havalı kızlar varken hem de.. demek ki oluyormuş... Beğendiğim pek çok kapalı kız da olmuştur yani.. Halen de olmaktadır... En azından artık bana bakış açılarını biliyorum.. Ruhuma bakmıyormuş hiç birisi.. Neyse..
Çekici çekicidir. İtici itici. Açık kapalı alakası yok
Aslında giyim ve fizikle alakalı birseydir
Kapalı güzel giyinirse cok çekicidir
Açık olanın fiziği iyiyse çekicidir
Ulan bu harbiden indirdi ikiside benlik değilde cinsellik yapabilirim 2 siylede
Çok beğenmedim açıkçası kapalı biraz iyi gibi ama insanlık olarak iylerdir ama Allah sahibine bağışlasın cinsel açıdan beraber olabilirim
Tabi konuşmak ve tanışmakta lazım her şey değişebilir.
Aşk bı aanda olan bisey
Açık. Kapalı fetişim var ama yatak odasında. Çünkü hediye paketi gibi durabiliyor
Link açılmadı ama kapalılar her zaman daha gizemli oluyorlar helede fizikli olanları dolgun vücuda sahip olanlar
kapalı kız daha çekici
daha guzel giyinip daha seksi duruyorlar
ikiside tam yemelik
Kapalı kızlar daha çekicidir
Bu durum bazen degisir
Kız daha çekici
Amacı başka olanlar açık sever
Kapalı daha çekici
Onlar daha gizemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?