+1 yıluzun zamandır astrale çıkmayı deniyorum ama beyaz ışığa kadar ilerleyebildim en fazla.. şimdi de kendimi aynalara verdim.. öteki taraftaki varlıkları görmek ya da boyutlar arası kapı açmak istiyorum aynalarla.. bu konulara yabancı olanlar gülebilir dalga geçebilir ama gerçekten oluyor böyle şeyler :)
07 Yorumla- +1 yıl
Tehlikeli böyle şeyler kafayı tırlatmaya kadar gidersin aynalardan uzak durmanı tavsiye ediyorum :)
- +1 yıl
ama böyle bir maceraya atılmak yürek ister :) varlıklar falan deyince aynalara her baktığımda içimde bir titreme korku oluyor. eskiden olmazdı böyle ama yine de devam edeceğim. eskiden köyler de evlerde hep aynaların üstlerini örterlermiş demek ki eskilerin de bir bildikleri var ki gerçek bu varlıkların aynalar tarafından gelmesi
- +1 yıl
Cahil cesareti diye bir şey de var yanlış anlama ama bir şeye başlayacaksan yeterli donanım ve bilgiye sahip olmalısın yoksa canın yanabilir :) gerçekten tavsiye etmiyorum
- +1 yıl
cahil olduğumu nereden biliyorsun odama büyük bir ayna almam lazım her gece deneyebileyim.. uzun zamandır araştırıyorum bunları ama artık bir şekilde başarmak istiyorum. ama artık karanlık bir oda da banyodayken bile aynaya bakamıyorum ışığı açmadan olmuyor.. bunu öğrendiğimden beri korkuyorum sadece odaklandığım zaman karanlıkta bakabiliyorum..
- +1 yıl
Cahil demek istemedim başka bir şey vurgulamaya çalıştım ama yanlış kelimeyi kullandım sanırım. Neler biliyorsun mesela? Nasıl irtibat kuruyorsun
- +1 yıl
dikili taşlar ve aynalar aynı amaca hizmet ediyor :) zamanı gelince iki obje de etkili olarak kullanılacaktır biraz araştır :) aynalar eğer gerçekten yapabiliyorsa kendi paralel evrenimi görmek istiyorum.
- +1 yıl
Paralel evrenimi göreyim derken başka şeyler görebilirsin hazırlıklı ol :) muska falan da kurtarmaz sonra
En İyi Cevaplar
Ben takipteyim soruyu
01 Yorumla- +1 yıl
Oldu o zaman saygılar :)
Ben biraz dertleseyim bari. Ben cok cok ilgiliyim bunlarla. Hemen her seyi yaptım astralde takili kaldim. Butun asamalari biliyorum ve eksiksiz yapıyorum. Son asama o kokune kiran giresice son aaama var ya o cikma asamasi olmuyor. 6 yildir deniyorum. Acimi sen dusun :/
05 Yorumla- +1 yıl
Haha :D ben de denedim birinde çok yaklaştım korkup bıraktım. Birinde lucidden geçiş yapacakken korktum. bir kere de tesadüfen yaşadım 1-2saniye
- +1 yıl
Hayır sadece gözüm kapalı olduğunu bildiğim halde bedenimin az önünde duvara bakıyordum
- +1 yıl
Ben uyanmıştım arkadaşıma mesaj atacaktım uyuya kaldım :d
En ilgili olduğum konular ama reenkarnasyonu atlamışsın :)
Daha önceki 3 hayatımda da boğularak Ölmüşüm o yüzdenmiş olfum olası sudan korkmam mesela :/09 Yorumla- +1 yıl
3 kere boğularak ölsem su içmeye bile korkarım herhalde :)
- +1 yıl
Ben ona inanmıyorum ya :D Müslümanım inancıma ters düştüğü için onunla ilgilenmedim açıkçası kafam karışmasın diye :)
- +1 yıl
Garip şeyler. ama genetik hafıza diye bir şey var araştırmanı öneririm. bence reenkarnasyon bu şekilde açıklanabilir.
- +1 yıl
Neler neler var da her zaman bir yanımız cahil kalacak :)
- +1 yıl
Aynen aşırı maymun iştahlıyım bu konuda :D ama futbol ve siyaset dışında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Birgün türkü bara gitmiştik. Ben dedim keşke şarkıcı şu türküyü söylese dedim ve ben der demez o türküyü söylemeye başladı. İnanamadık tabi çok şaşırdık. Bu nasıl oldu peki?
01 Yorumla- +1 yıl
Önsezi olabilir :D
Bir yerde okumuştum "Her kim gece 10'den sonra karanlık bir odadaki aynaya uzun süre bakarsa bedensiz varlıkları görmeyi göze almış demektir" yazıyordu. Doğruluk payı nedir?
06 Yorumla- +1 yıl
İnanarak yaparsan olabilir. cin çağırmalarında falan ayna kullanılır. boyut kapısı gibidir.
- +1 yıl
Haha :D korkma bişey olmaz kolay kolay inşallah :D
+1 yılboş boş yapmayın bari istihbarat alın, ışid nereye saldırı planlıyor, isviçredeki bankalarda kimlerin ne kadar hesabı var, kapalı kapılar arkasında neler konuşuluyor öğrenin bir şeyler işte ;)
010 Yorumla- +1 yıl
Az kaldı az hepsini çozucem yüksek lisansımı yapayım da bir :D
- +1 yıl
:)) yalnız herkese öğretmeyin bunları, bizim millet her bilgiyi çakallık için kullanır ortalık daha da karışır :)
- +1 yıl
İnsanlar pislikler ya bu yüzden hayvanları daha çok seviyorum :D
- +1 yıl
şaka maka merak ettiğin bir bilgiye ulaşabildiğin oldu mu bari? gizli bir şeyin yerini bulmak gibi.
- +1 yıl
Bir arkadaşım define bulmayı teklif etti cinlerle ama sakat o iş :D benim ilgi alanım bulmak değil keşfetmek
- +1 yıl
hep cin-define ikilisi çıkıyor karşıma. Yok mu cia deki gibi falanca şehirde bilmem neredeki tesisteki gizli bir belgeyi görmek, ya da şu an seçtiğin birisi gizlice ne işler çeviriyor bu bilgiye ulaşmak gibi deneyimler?
- +1 yıl
Durugörü/duruseziye falan giriyor o. ya da cinlerin olacak salacaksın :D durugoruyle ilgilenmiştim ama zor bu işler emek istiyor. zaman da. Ve ailem akıl sağlığımın bozulmasından korktuğu için engel oluyordu ahdfds
- +1 yıl
ben Ingo Swann DDA Evren Dili kitabını okumuştum zamanında, deneyleri yapmak için güvenilir partner bulamadım. arkadaşlarla deneyince makara oluyor öyle kaldı sonra :)
Bu rüya kontrolü tek başına eğlenceden ibaret, ancak durugörü ya da astral için faydalı bir tecrübe olabilir. Peki senin keşifler ne üzerine paralel evren gibi mi, yoksa bu dünyada mı, ya da farklı zamanlarda mı? - +1 yıl
Daha çok kendim üzerinden çıkarımlar yaparak insanı keşfetmek. ama benim ilgi alanım çok geniş. çok meraklıyım her şeye :D
- +1 yıl
teşekkürler :))
+1 yılTelepatik yolla birine mesaj gonderebilmek için yetenek şart midir yoksa her insanda bu ozellik var midir beynin yaydığı frekanslar nedeniyle
00 Yorumlailgili olduğum konular aslında saatlerce konuşabilirim :) iki soru
1. Uyku haricinde ruh bedenden ayrılır mı?
2. Rüya kontrolü hakkında bir iki şey?113 Yorumla- +1 yıl
Uyku esnasında ruh bedenin biraz yukarısında asılı kalır diye duymuştum. astral seyahat ruhun bedenden ayrılması değil bir kere onu soyliyim. Astral bedenin ayrılmasıdır. Sen yatağında olursun ama bilincin başka yerlerdedir gibi bir şey. Rüya kontrolünde de genelde bende çok kısa sürüyor. tekrar tekrar uyuyup devam ettiriyorum. bence o da beden uyurken zihnin uyanmaya başladığı sırada oluyor. zaten o anlarda karabasan dediğimiz uyku felcini yaşayabiliriz
- +1 yıl
Bende de o durum vardı, her ağustosta aynı rüyayı görürdüm çocukken. ilk kez kaderdaşım oldu heyecan yaptım :D
- +1 yıl
Konu ve olay aynıydı ama ufak farklar oluyordu
- +1 yıl
Bir şey anlatıcam şimdi :) Bunu arkadaşım bizzat yaşamış anlattı. Küçükken yatılı kuran kursundaymış sanırım. Bir çocuk varmış görünmeyen şeyleri
görüyomuş, yani mesela elinde meyve yiyiyomuş hatta bazı meyvelerin adını bile duymamış daha önce. Neyse çocuk meyvleri yiyiyo ama elinde
fiziki bir şey yok, diğerleri ve ordaki hoca göremiyo meyveleri. Tabi kimse inanmıyo. Çocuk bir ara elimde elma var diyo. Hoca bir bıçak getirip
al elmayı iki böl yarısını bana ver diyo. Neyse çocuk yapıyo eliyle uzatıp veriyo. Tabi görünen bir meyve yok ortada çocuk yarısını yiyiyo. Hoca
çocugu dısarı cıkarıyo, sözde elmayı yatagın altında bir yere saklıyo, çoçuğu tekrar geri çağırıp elmanın yarısını bul diyo ve çocuk arıyo hocanın
koyduğu yerden elmayı bulup yiyiyor. Çocuklar ve hoca çok korkmuş arkadaşımın anlattığına göre. - +1 yıl
Rüyanın sana anlatmak istediği bir şey vardır belki :) anlattığın olay garip bayağı :D
- +1 yıl
Ben de çok değişik şeylere inanıyorum ama herkese anlatamazsın. ben bilim insanıyım bunlar hakkında araştırma yapmak istiyorum ama ilerde aynı laboratuvarı paylaşacağım insanlar bana ne gözle bakar bilmiyorum :D
- +1 yıl
Yüzümü görürsen doğruysa söylerim :D kesinlikle katılıyorum. ege üniversitesinden bir arkadaşım vardı psikolog. kesinlikle ruh yoktur ruh diyen dersime girmesin gibisinden konuşurmuş ordaki hocalar. Çok saçma D:
+1 yılBen telepati yapmak istiyorum gönderen taraf olarak :d ama hiç tecrübem yok bu konuda nasıl başlamam lazım? ve telekinezide de yeni sayılırım ama yapamadım bitürlü ne önerirsin :/
00 YorumlaRuyalar bize gelecekten haber verir mi ya bazı ruyalarim çıkıyor ve hislerim asiri kuvveti bu neyle alakali:(((
06 Yorumla- +1 yıl
Haberci rüyalar var ama her rüyayı olacak diye yorumlarsan da günah olabilir. hani gelecekten haber veriyorum gibisinden olursa. ama bunları yaşıyorsan rüyalarını dikkate almalısın :) herkese anlatma yine de :D
- +1 yıl
Ahahah o iş sakat işte
- +1 yıl
Mütevazi olmak en güzeli :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılastral seyahata cıkacam :D ayrıntılı bir bilgi verirsen tesekkyr ederim :D bide havuc yemek gekeriyomus çıkmak için doğru mı
09 Yorumla- +1 yıl
Ağır beslenmesen yeter havuç işin örneği bence :D inanman lazım ilk başta, korkmaman da lazım çok detaylı bir konu olduğu için her şeyi yazamam tabi :D uzanacaksın öncesinde meditasyon yapsan yararı olur. o an da nefes egzersizleri yapıp gevşemelisin
Cevap sahibi+1 yılvatsap varsa ses atarak anlatabilirsin :Dd
- +1 yıl
Kız olsan da seni tanımıyorum numaramı veremem :D
Cevap sahibi+1 yılaa, aa ben bile guvendim yani :D iş konuşuyoruz gibi duşun :D
- +1 yıl
Hahha olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılkendimi sapık gibi hissettim ya :D
- +1 yıl
Oha rsmn spk. s :D
Cevap sahibi+1 yılnyse sn msglsn glb. s
- +1 yıl
Ohahah :S
+1 yılBen inception filmindeki gibi bir deneyim yaşamak istiyorum ne yapmam lazım?
17 Yorumla- +1 yıl
O biraz bilimkurgu :D yani o kadarı olmaz ama lucid rüya ile bir kısmını yapabilirsin. Tutabilirsen rüya günlüğü tut işe yararmış ama denemedim ben. meraklı insanlarla yaşıyorum okumalarını istemem. ya da alarmı çok kısık seste gece kur 3e4e falan, çalsın ama uyanma yani duysan da kalkma gözünü açma son gorduğun rüyaya odaklan ona dönmeye çalış. donebilirsen kontrol etmeye çalış. uçmayı dene mesela harika oluyor :) işe yarayabilir bu belki
- +1 yıl
Ya ben son 5 senede toplasan 5 rüya görmüşümdür rüya görmüyorum ki :s önce rüya görüp sonra kontrol etmeye çalışmam lazım :) rüyayı nasıl görecem onu de hele :)
- +1 yıl
Rüya görüyorsun zaten ama hatırlamıyorsun. Bir insan bir gecede binlerce rüya gorurmuş. ama sanırım sadece yarıda kalarak uyandığında hatırlıyorsun. Dip not bir rüya 1-2 saniye falan sürermiş :D sayılarda yanlışlık olabilir ama boyle bişidi :D
- +1 yıl
Ben uyanip geri uyuyup ayni rüyaya devam ediom bu ilimmiydi :/ kendiliğinden oluoki bende
- +1 yıl
Bana cevap vercekseniz adimi etiketleyin
- +1 yıl
Bahsettiğimiz şey tam olarak o değil. bunu yapıp rüyanı istediğin şekilde yonlendirebilirsen lucid rüyaya geçmiş olursun. orada yaptıklarını gerçek gibi hissedersin acı çekersen canın yanar vs @gerginveçirkin
- +1 yıl
Bende bazen uyanıp geri uyuduğumda aynı rüyaya devam ediyorum bu lucid rüya değil, benim istediğim rüyamı istediğim gibi yönetmek @gerginveçirkin
+1 yılSeyehata ciktin mi :D yoksa has turizm felan mi bindin :D
120 Yorumla- +1 yıl
-_-
- +1 yıl
Cevap ver bana gitmem yoksa
- +1 yıl
Git burdan
- +1 yıl
İstiyorum ben
- +1 yıl
Has turizmle alakam yok dedikodu bunlar itibar etmeyiniz
- +1 yıl
Astral seyahat peki ben onun icin gelmistim
- +1 yıl
Ben sana desem çok mu takacaksın sanki
- +1 yıl
Neden ki bilgi sahibi gibi duruyosun
- +1 yıl
Dalga geçiyorsun çünkü daha yeni yeni dikkate almaya başladın
- +1 yıl
Benim gibi olan birine nasil dalga gecerim? Benimde senden kalir yanim yok.. Yorumlarina baktim samimi geldin onun icin espiri yaparak girim dedim.. yanlis anladin sanirim ozur dilerim
- +1 yıl
Özür dileme be oçbuyutecek bir şey yok
- +1 yıl
Oçbuyutecek yazmışım kafam çok yorgun parmaklarım yanlış basıyor yanlış anlama :S
- +1 yıl
Anlamadim? Ordaki iki harf cumleyi bozdu dikkatli baksana
- +1 yıl
Gerçekten farkında olmadan oldu kusura bakma elim kaydı gitti
- +1 yıl
Ya elimde diil. s baska bisi olsa takmamda o olunca ister istemez.. Önemli diil :)
- +1 yıl
Haklısın valla ben olsam ben de alınırdım :S
- +1 yıl
Neyse bana karsi dusuncelerin degistimi?
- +1 yıl
Sana karşı düşüncelerimin önemi yok :)
- +1 yıl
Nasil yani demin dalga geciyosun die picaklicaktin
- +1 yıl
Of uykum var boş ver :D
bunlar hakkında gerçekten bilgin varsa sadece isimler üzrinden bile benim nasıl biri oldugumu filan anlayabılıyomussunuz bu dogrumu
018 Yorumla- +1 yıl
Sadece bilgim var biraz profesyonel değilim ya :D ama havas ilmine göre sadece yüzüne bakarak da tahminde bulunabilirdim. bilseydim...
- +1 yıl
İsimlerin kişilik üzerinde etkisi var analiz yapılabilir ama ben yapamam, aşmadım :D
- +1 yıl
Eski ve yeni kitaplar arkadaşlarımın deneyimleri bazı şeyler de yaşadım ama bunlardan bilgi elde edemedim
- +1 yıl
Biliyorum uzaktım zaten okulum bitene kadar ara verdim sonra bilimsel olarak araştırmasını yapıcam
- +1 yıl
Biyoloji :D
- +1 yıl
Sinirbilimde staj yaptım ama aradığımı bulamadım. Sanırım turkiyede zor olacak bunu başarmam. Beni bilim insanı yapıyorlar ama bana imkan sunuyorlar :|
- +1 yıl
Sen nelerle ilgileniyorsun
- +1 yıl
He ondan sordun :D kandıramayacaklarını anlamışlardır haha
- +1 yıl
Oldu o zaman :D
Manevi dünyanın iki kutbu var biri + biri - sen - odaklısın anlaşılan
05 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle bir sonuç çıkardın. :)
- +1 yıl
2sene önce falan uğraşıyordum zaten şimdilik erteledim okulum bitene kadar. sonra araştırma yapıcam bu konuda :) boşsa gorururz
- +1 yıl
En basitinden okullar açılana kadar her gün izle şu dizileri her biri 10 dk zaten. en son 37 de kalmıştım bu konularda aydınlatıcı çok güzel bölümleri var bazı bölümler sıkıcı gelebilir sabret mutlaka seninde ilgini çekicek bölümler var.
Ahanda bu birinci bölüm
https://www.youtube.com/watch?v=ItaYSBMQudg
heralde 45 bölüm filan var 1 aydır izliyorum ara ara. hepsini izlede fikrini paylaş bakalım :) - +1 yıl
İzlerim :)
Diğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Cok pis satasasim geldi ama soz yapmicam. O dediklerinin alayi yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Amerika Rusya psişik askerler yetiştirsin sen hala...
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen benim korkularima bir cözüm bulabilcenmi bacim :D
05 Yorumla- +1 yıl
Korkun nedir :D
Cevap sahibi+1 yıl:D sosyal fobim var depresyonum var gelecek korkusu insanlardan korku topluluk korkusu konusma korkusu gögsüme biri tas koymus sanki :/
- +1 yıl
Bende de vardı. ilk başta kendine ekstradan özen göster bacım. yeni ortamlara gir. ne bulursan atla :D kendini fiziken iyi hissedersen ruhen de iyi olursun biraz daha. kalabalık ortamda hala sus pus bir insanımdır ama eskisi kadar korkmam, atlicaksın kısacası :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha iste orda kaybediyorum :D cirkinligim yuzunden olmuyor bakimliyimda yine olmuyor
- +1 yıl
Kimse senin kadar takmıyordur dış görünüşünü, korkacak bişi yok :)
+1 yılAstral seyahat tehlikeli onu deneyen arkadaşlar olmuştu lâkin çok riskli (:
02 Yorumla- +1 yıl
Evet risk olabilir ama bir hastalık varsa onu tetikler ya da cinlerle alakalı olabilir
+1 yılsenin takıldıın bir yer varsa ben yardımcı oliim canım :D
110 Yorumla- +1 yıl
Takılınca sorarım :D nelerle ilgilenirsin
- +1 yıl
telepatii, telekinezi, lucid rüya, astral seyehat, bioenerji, chakra :D
- +1 yıl
Bioenerjide kendine has tekniklerin var mı :D
- +1 yıl
sadece bilgi 0 tecrüne hepsi uğraş gerektiren dallar :D peki senin tecrübeli olduğun bir dal var mı :D
- +1 yıl
Pyrokinezi yapmıştım bir de psişik çarklar var ya onu çok güzel çeviriyordum sonra nolduysa yapamamaya başladım :D biyoenerji çalışmalarını da yaptım ama bıraktım sonra. hipnozu denedim kardeşimde denemez olaydım ahgavsb yani deniyordum çalışıyordum olan oluyodu olmayan teori olarak kalıyordu
- +1 yıl
hipnozda ne oldu pkei :D
- +1 yıl
Cesarete yönelik telkinler verdim çocuk iyice korkak oldu :|
- +1 yıl
yok artık yaaa ahahahah :D düzelmedimi cock :D
- +1 yıl
O gün baya korkaktı gözleri kıpkırmızı oldu :D ertesi gün düzeldi
Diğer konusunda 339 cevap paylaştı. benim adım ne? :) hadi telepatini göreyim bakalım :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben yapıyorum dedim mi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinler var mı? görüntüleri nasıl? zarar veriyolar mı? geleceğği biliyolar mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Cinler var tabii müslumansan kuranda yazar inanmalısın. Dumansız ateşten yaratılmışlar diye hatırlıyorum görüntülerini bilmiyorum. zarar verebilirler ama korkmana gerek yok durduk yere. Geleceği sadece Allah bilir
Cevap sahibi+1 yılthanks you
Diğer konusunda 522 cevap paylaştı. Dün gece lucid rüya denedim. Hicbisey olmadı. Uykumdanda oldum zaten :D
038 Yorumla- +1 yıl
Kolay kolay olmaz emek vermelisin :D tesadüfen olur bazen de :D
- +1 yıl
Uykusuz kalacak bir şey yok bak mesela bir rüyanın ortasında uyandın diyelim. anında hemen hiç kıpraşmadan tekrar kapa gözünü rüyana konsantre ol kaldığın yere dönmeye çalış. kendini zorlamadan hayal et oluyor. oyle yapardım çocukken ben :) büyüdükçe azaldı :D
- +1 yıl
Çok yorgun olma uykunu düzene sok nefes egzersizi yap rahatla :D
- +1 yıl
Rüya çok müthiş bir şey ya :)
- +1 yıl
Ağlama ağlama :/
- +1 yıl
Üzülme
- +1 yıl
Güç içimizde adfdaa :D
- +1 yıl
Bilmiyom
- +1 yıl
Ahaha ne alaka yahu
- +1 yıl
Kork diye demedim her şeyi elde edebilecek güce sahibiz yeter ki inanalım anlamında :D
- +1 yıl
Öyle diyecektim tamda. Anlaşmaya başladık bak :D
- +1 yıl
Sen bilirsin :D
- +1 yıl
Yok içinden gelen sesi takip et olur :)
- +1 yıl
Hahha nefisle ilahi sesleri ayırmaya çalış.
- +1 yıl
Sana ayy namaz mı kılsam gibi bir iç ses geliyorsa muhtemelen odur falan ahhavs unuttum ya bazı şeyleri bir ayrımı vardı amaa :)
- +1 yıl
Hayır ya O_O
- +1 yıl
Ağzım iyi laf yapıyordur fqfaga çok bilgili değilim
- +1 yıl
Lucid rüya nedir? Aciklamayi adimi etiketleyerekyaparmisiniz hahaberim olmuo yoksa
- +1 yıl
ha ben onu yapıom zaten. bılmeden yapıomusum demekkı
+1 yıl:) bu dediklerin zaten çoğu cinlerle alakalı :) uğraşıyorukkll
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır onlarla yaparsan onlarla alakalı olur bağımsız yaparsan onlarsız olur
- +1 yıl
Hıhı sen öyle sannnnn :)
ozaman sen falda bakarsn :)
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır :)
+1 yılbu rüya kontrolü nasıl oluyo?
08 Yorumla- +1 yıl
Nesorsambilemedim nickli arkadaşa yazmıştım bakabilir misin oraya :)
- +1 yıl
peki çok teşekkür ederim , rüyada her şeyi yapabiliriz dimi :D
- +1 yıl
Evet çok zevkli adfacsvs uçmuştum ben :D
- +1 yıl
Bazen zorluyor ama hissederek yapman lazım
- +1 yıl
rüyamda istediğimi yaparsam asıl o zaman gör sen uçmayı :D hissederek derken, rüyada olanları zaten hissetmiyor muyuz?
- +1 yıl
Evet ama bazen hissetme aşamasına geçmek için çabalamak gerekiyor :D
- +1 yıl
Gerçek hayattaki gibi
- +1 yıl
tamam, teşekkürler :))
Cinlerle evlenmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
011 Yorumla- +1 yıl
Muska yapalım D:
- +1 yıl
Şaka yaptım be. ibranice yapılıyor genelde büyüler
- +1 yıl
İşte onun çaresi yok
- +1 yıl
Yolliyim birini
- +1 yıl
Aşırı kıskançlar yanına kadın yaklaşamaz evliysen aranı bozar
- +1 yıl
Öf -_-
subliminal algı kontrolü hakkında bilgin var mı
24 Yorumla- +1 yıl
Okumuştum yazılar onun hakkında ama anlatacak kadar bilgim yok :)
- +1 yıl
Yok tabiki öğrenciyim daha çok üstüme gelmeyin D:
+1 yılKısmet diye bişi var mı kız :D
125 Yorumla- +1 yıl
Hmmm :D şimdi şöyle oluyor :D kısmetin kaderin her şey senin elinde
- +1 yıl
Biraz daha açar mısın?
- +1 yıl
Her şey baştan bellidir ama sen onu bahane edemezsin çünkü zaman kavramı çok garip ya düşünüp anlaman lazım anlatılmaz
- +1 yıl
Yok ben onu bahane etmiyorum ama büyük bir adaletsizlik hissediyorum
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Aslında çok nedenler var ve bu sorgulama hakkında saatlerce sizinle konuşabilirim bir yandan da yine kendi beynimi sadece sıkıntıya sokacam diye artık bu sorgulamalar dan da kaçınır oldum... Çünkü bişi değişmiyor var olan senaryo yine gerçekleşecek
- +1 yıl
Var olan senaryo yok. senin şu anda yaşadıkların var. Allah evveli ve ahiri bilendir. Bu yüzden kader dediğimiz şeyi de biliyor. Ama kader onun seni yapmaya ittiği şeyler değil kendi yaptığın şeyler kendi aldığın kararlar kendi iradendir
- +1 yıl
Kader mevzusu aslında çok karışık ve derin bir konudur insanı imandan bile eder inanıyoruz der geçeriz ama sorgulamaya da çekiniriz... İnancım sonsuz ama şunu demeden de geçmek istemiyorum tanrının egosunu tatmin etmek için hepimiz bir Role bürünmüşüz
- +1 yıl
Öhö sen gitmişsin. bazı yerlerde durmalısın tövbe et bence.
- +1 yıl
Tövbe ediyorum namazımı da kılıyorum allaha Şükür ama beynim düşün diyor araştır diyor dinimiz mantık dini bu sorgulamanın neresi yanlış?
- +1 yıl
Sorgulama demiyorum sorgula ama bazı şeyleri açıklayamayız
- +1 yıl
Neden Açıklanmaz? senin beynin hiç kurcalan mıyor mu en basit örneği her türlü şerefsizliği yapan bir erkek gider temiz bir eş bulur bizim gibi temiz insanlar da o... Bir eş bulur ne güzel bir kurgu demi bu ne güzel adalet
- +1 yıl
Sınav denen bişey var ya bu da senin sınavındır demek ki. benim de annem babam yok başımda benim sınavım da o. isyan mı edeyim napayım? Alıştım kabullendim hayatı kendime neden zehir edeyim.
- +1 yıl
İşte Ego tatmini bu başka bişi değil
- +1 yıl
Yazarlar çizerler sonra birileri oynar üst makamlarda keyifle izler ve güler
- +1 yıl
Allah bilir ama senin namazın yani bilemiyorum..
- +1 yıl
Öyle şeyler düşünme ibadetine bak şeytan vesvese veriyor
- +1 yıl
Benim ibadetimi sorgulamaktan çok sınavımız deyip geçmek ne kadar mantıklı allah bize bu akıllı ne diye verdi madem düşünme yetimiz var düşünelim dediklerimin aksinde mantıklı bir açıklamınız var ise lütfen aydınlatın dünya da adaletin tecelli ettiğine inanıyor musunuz inanmıyor musunuz?
- +1 yıl
Ben öyle ya da böyle adaletin var olduğuna inanıyorum. burada olmazsa öteki tarafta. bu yüzden kimseye kin gutmem nasıl olsa herkes hak ettiğini alacak. sana tavsiyem cahil cahil sorgulamaman. Git araştır da önce bir ayetleri hala aklına yatmıyorsa hadislere bak. en son hala bulamadıysan cevabını sorgularsın. ama senin bunları yaptığına inanmıyorum
- +1 yıl
Evet dediğime geldiniz bu dünyada sizde adalet yok diyorsunuz ve diğer Dünya da herkes hakettiğini alacak diyorsunuz bnde öyle diyorum ve sırf bu düşüncelere sahibim diye kötü bir kaderin beni beklediğini de biliyorum çünkü Robot değilim ama Robot olmamanın cezası da var biliyorum
- +1 yıl
Çünkü güçsüz ve aciz olan biz insanlarız ne yaparsak yapalım nasıl davrsnırssk davrsnalım allah nasıl isterse öyle olur değil mi? Güç Allah c. c da çünkü
- +1 yıl
Ayh ömrümü yedin çocuk. Sen bir duşun de gel.
- +1 yıl
Neyse her zamn ki gibi saygı yok ise zaten tartışmam hayırlı akşamlar kız çocuğu
- +1 yıl
Saygı var ama sen çok katısın dediklerine inanmışsın araştırman lazım önyargısızca.
- +1 yıl
Neyse başka vakit uzunca tartışma fırsatımız olur inş
Tüm sözde bilimleri yazmışsın. Hipnoz hariç
03 Yorumla- +1 yıl
Hipnozu da yazdım. Bunlar bence özel bilimler. Önem vermeyen ülkelerden biri de biziz ama ben bu sorunu çozucem :P
- +1 yıl
Onunla da uğraşıyorum ilerde beynin yapısıyla ilgili çalışmalar yapıcam inşallah. O sırada çevremde tanıdığım bu işlerle ilgilenen arkadaşlarımla çalışıcam isterlerse. Sonucu gorucez bakalım. ben inanıyorum ama. Direkt olmaz dersek çok şey kaybederiz. Bir bilim insanı meraklı olmalı ve her ihtimali düşünmeli bence :)
Karadelik ruhu büker mi?
09 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha o nasıl soru ya :D
- +1 yıl
Sen oraya git de bir :D odadan çıkabileceğini sanmıyorum zormuş
- +1 yıl
Tek bir kere çıktım 1-2saniye :D Master değilim ya ne alaka :D ama çok şey okudum hakkımı yeme
- +1 yıl
Bana da o oluyor o sebepten bırakıyorum :)
+1 yıldaha dun gece telepatık ruya gorduk evde 2 kısı :)
01 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne