Kocamı komşunun çamaşırlarını koklarken yakaladım büyütmem normal mi değil mi?

Yeni komşu taşındı kadın bie haftadır gelip gidiyor öğretmenmiş yeni atanmış. Abonelikleri açtırmış ama çamaşır yıkaması lazımmış su daha gelmemiş bir geliyor çay istiyor bir geliyor şeker. Neyse çamaşırlar için rica etti işe başlamış makine suyu almıyormuş suyu yokmuş falan filan tanıdık yokmuş kıramadım aldım. Yıkamak için makinenin önüne attım çamaşırları sonra telefon çaldı aldım konuşurken işlerimi hallederim diye geri döndüm banyoya baktım eşim eline almış kokluyor. Ne yapıyorsun sen dedim senin değil mi bunlar nerden geldi diye bakıyorum ben de dedi. Az önce kadın rica etti duymadın mı sen yok muydun yanımda dedim ama kıpkırmızı oldu. Bilerek yaptığı için büyütürüm diye korktu bence. Neyse biraz tartıştkk ama şu an hiç huzurlu değilim daha kadın gelmeden ilk haftadan bu oldu ileride daha büyük şeyler olur diye korkuyorum napayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir de senin çamaşırların sandım demesi ayrı yalan değil mi? Yıllardır neden ben farkedemedim neden benim çamaşırımı kokladığına denk gelmedim de bu kadınınkine denk geldim? Sanki çamaşır koklamak normal bir şey de benimki sanmış gibi açıklama yaptı. Yalan olduğu besbelli değil mi napacağım ben
Kocamı komşunun çamaşırlarını koklarken yakaladım büyütmem normal mi değil mi?