Kameradan karşındaki insanı tatmin ediyorsun işte olan bu.. Parasızsın diye bu tür mide bulandıran sitelere girme, bulaşma.. Düzgün bir işe gir edebinle kazan paranı.
Aynen kesinlikle.
Cevap
5Cevap
Dolandırıcı değil o uygulamayı biliyorum. Böyle çıplak şov yaparak coins kazanıyorsun. Zaten çıplak şov yapmıyorsan kimse konuşmuyor seninle.
Emin misiniz, bana öyle bir şey yok, gayet istediğiniz gibi normal muhabbet ediyorsunuz dedi kadın
Öyle değil işte. O siteye giren kız ya da erkek böyle çıplak ve tatmin olmak için giriyor. Sanal s e k s yapıyorsun işte canlı bir şekilde hatta uygulama LiVu bizzat gördüm, biliyorum.
Yüzlerini de göstererek yaptıklarına inanmıyorum
Yüzlerini gösteriyorlar zaten. Bir erkek arası diyelim kız zaten soyunmazsa erkek hemen kapatıyor. Zaten her arayan erkek mastürbasyon yaparken arar. Günde yüzlerce alet resimi görürsün. Kısaca sanal eskort oluyorsun.
Ohaaa
Aynen böyle.
Eskortların işine yarayan bir şey yani onlar açısından rahat ve güvenilir
Aynen böyle her erkeğin mastürbasyon yapmasına yardımcı olarak, karşısında tahrik edici davranışlarda bulunmak ne kadar iyi olursa artık. Saatlerce girmezsen coins kazanamıyorsun ve kazandığın coinslerde kota dolmadığı için boşa gidiyor. Evet eskort olanlar için mantıklı.
Teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için çok sağolun sayenizde böyle iğrenç bir şeye bulaşmadan bulaşmamam gerektiğini anladım
Rica ederim, ne demek.
Livu da çalıştırıyor bunlar
Lıvu ne
Canlı sohbet uygulaması sende yaparsın ajansa gerek yok
Online konsomatris
?
Inanma
Emin misiniz
yaş tahtaya basma
? Nasıl yani açık konuşur musunuz
yani uzak dur, hiç bulaşma böyle şeylere.
İnanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?