Göz ilisir miydi? Veya normal mi gelirdi size? Bakmak değil de gözlerin ilismesi erkeklerin çıplak bişey e karşı olan icgudusunden mi yoksa acligindan mı kaynaklıdır?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Kisiden kişiye degisir gormus gecirmis biri ile cahil cuhela biri kıyaslanamaz erkekler ile ilgisi yok :)
Yani bazı şeylere doymuş birisi farklı mı hisseder diyosunuz
Bazı şeylere doymuş birisi ya da medeni birisi hiç bir şey hissetmez kendini sergiliyor der geçer ya da kendine güveni olmayan biri bakar kadına bak der keşke benim olsa 😂 kendine güvenen biri benim bunla isim olmaz fahise der ne biliyim kişiden kişiye değişiyor iste
Şahsen ben tiksinirim
He doğru düşünce tarzı olarak bence de öyle düşünür ama biz erkeklerin doymuş olup da görsel olarak görmesini öyle düşünüp geçecek diye algılıyoruz gerçekten öyle düşünen insanlar da var ama buna rağmen ni göz takılması sanki kadını kesiyormus veya özellikle bakmış hissi verip kıskançlığa ve kavgaya sebebiyet verdiği oluyo ben erkek ark imla bu tarz bişeyde yaşadım ama ona buna bakan biri diildir aç veya abazan diye de düşünmüyorum hatta rahatsız olur aksine ama işte göz istemsizce takilmissa bile busefer sorunlar oluyo sırf buna benzer bı sebebten geçen tartışma çıktı bastım gittim evlencekken ilişkiyi bitirdim filan acayip kötü hissettim çok mu etkilendim durumdan veya yanlış mı yorumladım
Bak sokakta ya da sahilde bakar nasıl bakar bakmıyacak biri olsa bile 1 saniye 2 saniye bakar ama abaza ise Süzer arasındaki fark bu her türlü bakar bir süzmek var birde 1 2 saniye denk gelip bakmak var
Yani doğru diyosun ama bazen işte yanlış anlaşılabiliyor bakmakla göz takılması farklı tabi ki ama bakmamak için uğraşanlar da War :) Sanki içgüdüleri ve arzuları uyanmasın diye gibisine. Geçen yaşadığım olayı özelden aktarmak istiyorum size müsaitseniz
Aktar dinlerim
Ya bakmak var bakmak var. İlla bakarız göz kayar sonuçta ama bir anlık bakma olur bu saniyelik
Bakmam diyen yalan söyler bence göz alışkanlığı dikkat çekiyor sonuçta bunu kadınlar bile yapıyor sen hiç güzel bir kadın görsen bakmıyor musun
Walla bakmıyorum inaninki bana sıradan geliyor
Göz ucuyla bile olsa dikkat çekene bakiyorsundur yani en azından sıradan olduğunu anlamak için görünüyorsun sonuçta
İstemsiz şekilde ilgi çeker tabiki yok desem zaten inanmazsın
Peki yanında eşin olsa bunu görüp yanlış düşünüp kırılmaz mıydı? Veya güvenilmez biri gibi bulmaz mıydı? Biraz kafam. karisik anlamak istiyorum net olarak
Düşünmemesi gerekir üstsüz bir bayana bakmak veya yolda yürürken çok alımlı bir bayana bakmak istemsiz bir olay bunu bir çok kadında yapıyor çünkü
Hayır. Sadece güzel birisiyse hissettirmeden göz ucuyla.
Annem öyle bir deneme yapmaya kalktıydı yırtdşında bile bakılıyordu haliyle
Bir dize çekiçle vurunca nasıl refleks varsa erkeklerde kadın refleksi vardır
Evet çaktırmadan bakarım 🤭
bakarım ben. melek değilim
Ben kitap okuyorum genelde.
Bakilio guzelse
Sanırım evet gördüm
Hiç acimam
Normal böyle şeyler
Peki bakmayip ya da görmeyip sıradan bulacak erkek yok mudur veya başk çıplaklık erkeklerde his uyandirmasa bile doğuştan gelen bı şeyden sebeb mi oluyor
Ben geneli bilmem kendi adıma söyledim... böyle şeyler normal benim için
Anlıyorum
Bakarım
Elbette bakarım 😍
Hem açlıktan hem iç güdüden
Ama illa ki bakacağız diye bir şey yok ki.
Yani anlık göz ilismesi durumu diyosunuz;)
Hayır arkadaşım. İsteyen kafasını çevirmez. Kendimi bastırır ki bu çok saçma zaten. Orada bulunmayız olur biter.
Bkarım ablacım
İlişir