Dün markete girdiğimde atlet giyen yaşlı bi adam vardı lokumlara bakıyordum annemde vardı o biraz ötedeydi anne diye bağırdım bi kaç kere alalım mı dicektim adam o an ananı yiyim ben senin gibi bişey dedi dedi sonra bi an dedimki acaba yanlış mı anladım anneme dedim şu adam laf attı o sırada adam gidiyordu annem ne dedi dedi bende böyle dedi dedim ama son cümlesi senin di eminim sonra annem niye demedin güvenlikler var burada söylerdik kafasına çantayı bi vururdum sen ne diyon diye dedi bende yanlış mı anladım acaba günahını almiyim dedim dedim sonra adam kaybolmuştu bu ilk değil bi kerede pazarda sapığın biri göğsüme kolunu değdirmişti elindeki poşeti bacaklarıma sürtmüştü ben babamlara söyleyene kadar kaybolmuştu böyle şeyler iğrenç şeyler gerçekten umarım hiçbirimiz yaşamayız
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen o an annende söylemek yerine ne diyorsun sen sapık diye sesini yükseltseydin emin ol oradakiler bi hâl çaresine bakarlardı.
Dicektim ama emin olamadım belki yanlış anladım dedim
Geçmiş olsun kuzum oluyor böyle şeyler bizim yapmamız gereken o an onlari orada rezil etmek
Teşekkür ederim canım 🙏 gerçekten zor işimiz
Rica ederim bir daha aynısını yaşarsan ve emin olamazsan, önce yüksek sesle bana bir şey mi dedin amca de
Bunu dedim demez heralde tekrar kim der ki bunu dedim diye
ya da dediyse bile lafı çevirir
Aman neyse Allah'a havale et kuzu Ben de çok yaşadim Boyle olaylar
Hesap görücü olarak Allah yeter.
O hepsinin hesabını soracaktır ona bırak işini kardeşim
Günahını almış olabilir miyim acaba diye düşünüyorum eğer öyleyse çok kötü hissederim
Kesin emin olmadığın için konuyu acmaman daha iyiydi kardeşim
Ama olmasa adam kaybolup gitmez
Şimdi olabilir ama olmayada bilir ondan zor bir durum kardeşim
Yani evet
kamera kayıtlarından kişiyi tespit ettirip savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin
Maalesef o an aklıma gelmedi yanımızda güvenlikler vardı retina bakıyorlardı ama o sırada adam çoktan ilerlemişti kaybolmuştu
olsunn öneml değil kamera kayıtlarını tespit ettirmek için savcılığa gidin eşgalden aynı gün bulurlar mobeselerden illa ki geçecektir
Sende paranoyami var dediyse demiştir deydiyse degmistir pazar poşeti deyebilir bu kimseyi sapık yapmaz
İlk çok dikkatli yüzüme baktı ve bana iyice bakıp kolunu göğsüme değdirdi biz başka bi yere ilerlediğimizde arkamdaydı ve poşeti kasıtlı değdirdi ben tekrar yüzüne baktığımda bana gülmüştü sonrada gitti bu mu paranoya? Sen iyimisin çok normal geliyo galiba
hala günahını almışmıyım diyorsun paranoya bu. duymuşsun o. c'nu işte. anlatırken kasıtlı değdirdi yazabilirdin poşet değebilir çünkü.
Ben marketteki dayı için dedim neyse boş ver
ben senden yanayım kötü sanma.. bazı kızlar tedirgin huylu oluyor sendede bunu sezdim.. derdini tam anlatamıyorlar polisede böyle açıkça anlat anlamazlar taciz edildiğinle kalırsın. ok cesur ol korkma
Alıverin demişte olabilir illa kötü diyecek değil iyi tarafına bakarsak böyle
Senin demişti gibi ama son cümlesi ama ben anneme anne alalım mı demedim anne diye seslendim sadece
Bence sen mevzuları bir tarafından anlıyorsun.
? Ne alaka
Basbayağı. Selamün aleyküm deseler taciz diyeceksin.
Sen iyimisin taciz ne bilmiyomuyum ben
İlk çok dikkatli yüzüme baktı ve bana iyice bakıp kolunu göğsüme değdirdi biz başka bi yere ilerlediğimizde arkamdaydı ve poşeti kasıtlı değdirdi ben tekrar yüzüne baktığımda bana gülmüştü sonrada gitti bu mu paranoya? Sen iyimisin çok normal geliyo galiba
Al bu taciz değil bi yerden anlamak demi
Zihniyet belli sanırım sende potansiyel sapık adaylarındansın
@34constantine ne zırvalıyorsun Sen ya, liz niye suç atsın insanlara
Kardeşim ne alakası var
@Kalamamarkadas_ yav kız diyor ki ne dediğini anlamadım. Tam ne söyledi bilmiyorum diyor bide taciz diyor.
Çünkü sonunda senin dedi ama sesi biraz kısıktı o yüzden anlamadım düşününce ne dicek adam senin diye biten ne der ananı yiyim senin gibi bişey dedi
Olmuyor mu sanıyorsun hadi madem demedi neden kayboldu bi anda
E kızım çığlık atıp adamı ifşa etseydin
İşimiz çok zor benim de başıma geldi
Senin dediğine göre laf attığı kesin
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Allah belasını versin
Amin
Pislik çok
pislik herifler ya
Sen bir ors... Trol geberrrrrr
Pazardaki olanlar gerçek mi?
Evet
Bence sen yanlış anlamışsındır
Nasıl yanlış anlayabilirim adam yüzüme baktı ben suratına sinirle bakıp bişey diyemeyince güldü sonra olduğum yere gelmiş arkamda poşetleri bacaklarımın alt tarafına değdirdi yanlışlıkla olan bişey değilde bilerek olan bi değdirmeydi
Poşeti bacaklarına değdirmek derken taciz mi oluyor o pazarda değişmiştir kalabalıkta
Bile bile değdirdi yanlışlıkla değenle kasıtlı değdirileni ben anlayabiliyorum yüzüne baktım o an güldü sonra gitti.
Anladım böyle durumlarda tepki göster o zaman
Hadi o yanlış anlama peki ya göğsüme değdirmesi başka gittiğim yere tekrar gelip yapması