Gerçekten hiç tanımadığın ama eğlenceli kafana uyan vakit geçirip konuşabilecegin birisine ihtiyaç duyabiliyor insan. Yazın da sohbet edelim belki kafalarimiz uyar
O kadar kişi yazmış ki benim yazdığımo görür müsün bilmiyorum ama bende dertleşmek ne bileyim rahatlamak istiyorum yakın arkadaşımla küstük ve arkadaşım olsun konuşmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Fena olmaz aslında hatta sohbet dâhi ettim ama akılları hep başka şeyde oluyor oysa sadece sohbet etme niyetindeyim 😅
İsterdim konuşmamız olumsuz olursa . kendisine bunu söylerdim kızmak küsmek Darılmaca olmaz bu işlerde
Neden bu konuşmak dertleşmek isteyen kişiler xper1 seviye mk 😄😄😄😄
Anlamadim
Eğer bu yazdığımı anlamadıysan beyninde sorun vardır cidden
Neden agresifsin
Anlamadım diyosun yetmez mi
Ben yeni katildim
Al sorunun cVabu
😄 aynı seneryolar hep fıkrat hiç değişmez
Arkadaş olma adımları atılır fakat ilk üç günde dertleşmeye girişilmez
Gerçekten hiç tanımadığın ama eğlenceli kafana uyan vakit geçirip konuşabilecegin birisine ihtiyaç duyabiliyor insan. Yazın da sohbet edelim belki kafalarimiz uyar
😊👍
O kadar kişi yazmış ki benim yazdığımo görür müsün bilmiyorum ama bende dertleşmek ne bileyim rahatlamak istiyorum yakın arkadaşımla küstük ve arkadaşım olsun konuşmak istiyorum
olur bende hiç tanımadığım biriyle tanışmak dertleşmek istiyorum kendimi gizli de tutmuyorum
Inan şunu bahsettiğine o kadar çok ihtiyacım var ki
Mesaj atardım sana ama yeni üyeyim atamiyorum sorry
@Meeervettt inan bende 2 olunca goruselim
Derdimiz vatan konuşmakla bitmez. Sağol
Ben derdimi en yakın arkadaşıma anlatıyorum
Yazmak isterseniz yazabilirsiniz
İsterimde diğer adaylardan bize sıra gelmez
Zaten 7 takipçin var. Bu dahada artacak. Mesajlar, hayranlar
Evet çoğaldı ama boyle arkadas istemez
Zaten sanal istiyorsun arkadaş. Bakalım hangi şanslı adaya lutfedip konuşacaksın
Dertleşmek dışında evet
Sanal arkadaş bul
Sanal arkadas diyorum zatn ama unutmusum yazmamışım
Unutma
Cesaret edebilen yok
İstemem tabikide
Yo istemem