Bunu söylemeye geldim, gidiyorum. 😄
Hangi anlarda, Gerçekten iğrenç bir hayat diyorsunuz?
Bunu söylemeye geldim, gidiyorum. 😄

Demediğim zaman yok kii. Ama özellikle masum bebeklere tecavüz edenleri görünce, savaşlardaki masum çocukları görünce sabah ezanına kadar amcası babası tarafından tecavüze uğrayan kız çocuklarını görünce bazen allah varsa bunlar neden oluyor o masumların ne suçu var diyorum niye kurtarmıyor onları 😔😔
kimin elinin kimin cebinde belli olmadigi, serefini namusunu satan, karisini satan, fikir ozgurluyu adi altinda herturlu saygisizligin, aymazligin yapildigi, tecavuz taciz kadin-hayvan cinayetlerinin gayet siradan kabul edildigi, sucluya hakettigi cezanin saglanmadigi, adaletsiz, karmakarisik, zinanin, yalanin dolanin fitne fesatin, hastaliklarin hukum surdugu, insan hayatinin, canlilarin, dogamizin hice sayildigi pislik bir devirdeyiz. igrenc olan hayat mi yoksa bizler mi o da ayri konu.
Hayat istediğim gibi gitmezse diyorum
Aklıma türlü sorular geldiğinde 😂 kendim sorup kendim cevaplıyorum aynı köpeğin kendi kuyruğunu kovalaması gibi 😂
Eig için teşekkürler
Rica ederim 😄
Cevap
6Cevap
Yanlış anlaşıldığım zaman. Biliyorum ki sabaha kadar da anlatsam anlamayacak. Bildiğini okuyacağı için gerçekten İğrenç bir hayat diyorum.
Haberleri izlediğim zaman, devlet atama yapmadığı için 🙄🙄🙄
Türk dizilerini görünce, haberleri izleyince, cahil insanlarla karşılaşınca, sokakta yara bere içinde ölmek üzere olan hayvanları görünce.
Kendini satanları görünce igreniyorum
Akşam mesaiye kaldığımda
Saçımı yapmışken yağmurun yağması 😄
Asla demem manyak mym
son 3 yıldır surekli
Aldigim her nefeste
her an diliminde :D
Tüm hayatım boyu
Regl olurken 😣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?