Marmara Ünv İşletme Almanca Mezunu ne kadar maaş alır ve hangi firmalarda önü açık nerelerde çalışır sizce?

Marmara Ünv İşletme Almanca Mezunu ne kadar maaş alır ve hangi firmalarda önü açık nerelerde çalışır?
Konu dışı olacak ama kusura bakmayın şimdiden. Ben Marmara işletme Almanca okuyorum. 3 sınıfım, Erasmus’da yapmak istiyorum. İnşallah bu pandemi döneminde Erasmus’u Avrupa’da yapmak gibi niyetim var. Almanya (Berlin, Münih) Viyana, Basel vs gibi yerlerde niyetim var. Şimdi size sorum şu; ben mezum olacağım zaman, ne kadar maaş alırım? Ne kadar maaşla başlarım sizce? Bir yandan da öğrenciyken çalıştım asgari ücretle. Mezun olunca ne kadar maaş veriyorlar? Özellikle TR de global şirletlere girmek istiyorum. İki dilim var. Almanca ve İngilizce biliyorum. Yurt dışında erasmus yaparken ola ki teklif alırsam orada çalışırım. Olmazsa TR de çalışırım. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
Marmara Ünv İşletme Almanca Mezunu ne kadar maaş alır ve hangi firmalarda önü açık nerelerde çalışır sizce?