Arkadaşlar bana ingilterde bir arkadaşımdan hediye geldi kargocular kargoyu teslim etmeleri için 2000 Tl istediler bende yatırdım ama kargom daha gelmedi acaba dolandırıldım mı?
[14/9 15:09] +44 7441 450920: Merhaba madden, meryem soyadı:aslan Adres: akkapı sıh cemil cad pk:01041 seyhan/adana Bu, Bay Doktor Fernando'nun ülkenize (Türkiye) bu sabah ulaştığı paketiniz hakkında sizi bilgilendirmek içindir. Bu mesaj teslimat şirketindendir. Şirketim tarafından belirtilen toplam (2000 TL) tutarındaki paketi şirketimden çekmeniz gerekmektedir ve şimdi hesabınıza ödeme yapıldıktan sonra hediyeyi size ait olan yukarıdaki adrese teslim etmemiz gerekecektir. size verilen, yanıt verir vermez size göndereceğiz. [14/9 15:10] +44 7441 450920: Bu mesajı alır almaz yanıtınızı bekleyeceğiz ve bu mesajı hemen yanıtlayacağız, çünkü size en kısa sürede göndermemiz çok önemli. .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
dolandırılmış olabilirsin kargo şubesini ara sor
of ya kargo şirketi yabancı
bunu hak ettin merak ettim neydi 🇹🇷 olmayıpta 🇬🇧 aldığın ürün
üzülme sana bir şey olmasın
Almadım arkadaşımdan hediye gelecekti İphone11
arkadaşına durumu anlat belki yardımcı olur ama mesafede uzak geçte gelebilir sakinleş ve biraz daha bekle bence
Ne gelecekti sana
iphone11
Telefon getirmek yasak bilmiyor musun
Hangi firma ile geldi söyle bir
bu mesajı gönderdiler ingilizceydi çevirdim
İngilizce
Türkçe
[14/9 15:09] +44 7441 450920: Merhaba madden, meryem soyadı:aslan Adres: akkapı sıh cemil cad pk:01041 seyhan/adana Bu, Bay Doktor Fernando'nun ülkenize (Türkiye) bu sabah ulaştığı paketiniz hakkında sizi bilgilendirmek içindir. Bu mesaj teslimat şirketindendir. Şirketim tarafından belirtilen toplam (2000 TL) tutarındaki paketi şirketimden çekmeniz gerekmektedir ve şimdi hesabınıza ödeme yapıldıktan sonra hediyeyi size ait olan yukarıdaki adrese teslim etmemiz gerekecektir. size verilen, yanıt verir vermez size göndereceğiz. [14/9 15:10] +44 7441 450920: Bu mesajı alır almaz yanıtınızı bekleyeceğiz ve bu mesajı hemen yanıtlayacağız, çünkü size en kısa sürede göndermemiz çok önemli. .
Sana takip numarası vermedi mi oradaki arkadaşın. Firma ismi olması lazım.
2000 tl kargo parası olmaz
2000 TL yasal. mevzuat gereği kimse istemez
Geçmiş olsun
Dolandirildin
Yok artık