O an sadece 200tl vardı benim banka kartım oldu icin üzerimde para taşımam normalde.
Aniden evine gittim planda yoktu yoksa hediye alırdım veya 50€ verirdim
Aniden evine gittim planda yoktu yoksa hediye alırdım veya 50€ verirdim
Ya gerçekten de işiniz ve gücünüz yok da tepki çekecek sorular mı oluşturuyorsunuz? Siz ciddi misiniz ya gerçekten ne yazayım da tepki çekeyim diye mi düşünüyorsunuz? Hangi aklı başında olan biri 200 TL verdim diye soru sorar ve hangi aklı başında olan biri özellikle Euro parası olduğunu belirtip bu şekil tepki çekmeye yanaşır. Ne oluyor yazınca, tepki çekip Xper kazanınca zihinsel mastürbasyon mu yapıyorsunuz? Valla yazık sizlere, o kadar boşsunuz ki.
Cevap
18Cevap
Vermektense hiç vermeseydin çok daha iyimiş bu zaman için o para oldukça az
İyi yapmışsın ama
Artık yabancı ya 200 TL az bile
Min 500 versen iyi olurdu
Düşünmen bile iyi olmuş
Üzerimde para taşımıyorum ancak okadar vardı diğer yandan da utandım euro vurunca üzerimde euro olsaydi onu verirdim ama taşmıyorum para
Bence miktar az 200 tl yi şu an ki kura göre kıyasla para degil
Küfür gibi olmuş biraz senin yerinde olsam başka zaman başka bur hediyeyle telafi ederdim 200e bi jean alınmıyo artık yani
200 ne be cimri atsaydın 50€ yurt dışında sen ev hediyesi o kadar mı veriyorsun
Evine gideceğim planda yoktu ani oldu ve ben normalde para üzerimde taşımam ancak bukadar üzerimden çıktı. Yoksa güzel hediye alırdım
Bi dahaki gidişine bi hediye daha al. Sonra geçen yanımda fazla para yoktu de. Anlat işte
keşke hiçbi şey vermeseydin ayrıca para vermek ne ya dkdk
Çok cömertsin 10 euro küfür etsen daha zoruna gitmez insanin
Gitmiş 10€ vermiş ev hediyesi😂 vermesen daha iyi olurdu
200 TL artık 20 TL gibi oluyor ama yapacak bir şey yok.
para vermen ayıp olmuş 200 tl vermen küfür gibi olmuş 200 ne lan 200 tl artık çerez parası
200 tl para değil omadar kazanıyorsun kralarda ne cimrisin yollasaydın yağ 200 euro
Para yerine ev eşyası göndermiştim ben parayı doğru bulmuyorum
Beni de kardeşin bil 😊
nakit yerine normal bir hediyede alabilirdiniz
Evine çıkacağımı bilmiyordum ani oldu bizimkiler aynı apartmanda oturmaya başladı ila turk kahvesi için benim evime çıkalım dedi kiramadim
anladım, 😊 yinede güzel bir düşünce incelik tebrik ederim..
Küfür etseydin daha iyi olurmuş
200 TL ye ne kaldı küfür eder gibi olmuş
😃 200 TL ne şimdi sana düz gidiyor.
Az tabi 200tl ye ancak 1 kilo kıyma alır eve
düşünmüş olman, ona para vermen bile iyi bi şey
200 TL Türkiye’de galiba hiçbişey etmiyor
Eskiden olsa iyiydi de şimdi çok değersiz.
50 Euro verseydin ya pinti bu amg
O paraya ülkede niyet bile çekilmez 🤣🤣😄
5 paket sigara alır
500 vermeliydin
Az olmus