0.77 Karat Pırlantalı Safir KüpeBunu X Pırlanta'dan alacağım. Sertifikalı vs. veriyorlarmış. Sertifikanın ne işe yaradığını bilmiyorum. Ama benim sormak istediğim ben bunu şimdi X'den alsam başka yerde bozdurabilir miyim? Mesela herhangi bir kuyumcuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her yerde bozdurabilirsin. Sertifika pırlantanın gerçekliğinin ve saflık derecesinin kanıtı olarak verilir.
Onun fiyatı 2.580 TL ama ben bir indirimden yararlanıp 1290'a alacağım. Ordan indirimli alıp başka yerde bozdursam kâr sağlayabilir miyim?
İndirimli fiyatlara inanma, indirimli fiyatı aslında o ürünün gerçek fiyatıdır
Yok benimki farklı. Biliyorum zaten, orası kesin.
sen nasıl alacaksın bilmiyorum ama mağazadansa alma. farklı şekilde alacaksan olabilir
evet bozdurabilirsin. ücreti ne kadar?
2.580 TL ama ben bir indirimden yararlanıp 1290'a alacağım. Ordan indirimli alıp başka yerde bozdursam kâr sağlayabilir miyim diye düşünüyorum.
yanılmıyorsam bu küpeler zen pırlantanın.
satan kuruluş zarar edeceği bir ticaret yapmaz ki.
Onlar niye zarar etsin ya ben sadece altın al sat mantığıyla kâr yapabilir miyim diye düşünüyorum
sanmıyorum. bunların işçilik maliyetleri var. satarken düşecek
Evet bozdurabilirsim
kimlik karti iste
Onun fiyatı 2.580 TL ama ben bir indirimden yararlanıp 1290'a alacağım. Ordan indirimli alıp başka yerde bozdursam kâr sağlayabilir miyim?
hayir zaten pirlantanin %60 dan fazlasi iscilikdir :)
Buyur dök icini
Saglayamassin zararin illaki olur
Ama aynı değer? Zaten aldığım yerde %50 değer kaybıyla alıyormuş. O yüzden sordum.
Kaybin olur istersen git sor