Ne nikahta, ne de düğünde keramet var hepsi koca bi komplo güzelim yaa... evlenen her canlı kendi öz mezarını hazırlamakta. Evliler mutlu değil, kendinizi boş yere kandırmayın ve lütfen nispet olsun diye sevginizi elaleme sergilemek yerine evinizde kaynaşın. Diyeceklerim bu kadar😏😅
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben mutluluğu ve saadeti evlilikte görenlerdenim bence bir kadın için evlilik cüzdanı ona en büyük hediye ve ona ömürlük seninim demektir burada eşlerin anlayışı çok önemli herşeylerini paylaşıp güven ve sadakat olduğu müddetçe çokta güzel bir ömür geçer şu an ki ilişkiler göz önüne alındımı duygu yok duygular ile oynama var menfaat çıkar var karşılıklı maddi manevi sömürme var ya da cinsellik amacı var gönül eğlendirmek var genelde işleri bitince ya da daha iyi biri çıkınca terketme aldatma falan var ben öyle bir ilişkiden yana değilim istemem de öyle bir şey tabi ki kıza ya da kadına da bağlı bir şey evliliği ayakta tutan ve yuvayı kuran onlardır anlayış sadakat olan bir kadın evini ayakta tutabilir sevgililik nereye kadar sürecek ki
Dediğim gibi eşlere özellikle kıza bağlı bir şey bu yuvayı dişi kuş kurar sözü de gerçekten buradan gelir kadın mutsuzsa ayrılır mutlu ise sürdürür kadına bağlı bir şey bu ben mesela çok sadık bir yapım vardır kendimi eşime saklıyorum çokta sever ve mutlu edecek potansiyelim vardır ama kadının da her daim mutlu olması lazımdır
Eskidendi onlar şimdi erkeğe bakıyorsun evlenene kadar kadınlarla yaşamadığı şeyler kalmamış kadınlara bakıyorsun keza aynı ama eskiden görücü usulü bir evleniyolardı gözlerini birbirlerinde açıyorlardı zaten tanıştık ettik öğrendik diyesiye evlilikte 10 sene geçmiş oluyordu şimdi her şey çok hızlı tavlama 1 hafta sevgililik 1 hafta sonra öpüşme cinsellik 1 ayın sonunda ayrılma sokayım böyle ilişki yaşayan kadınlara da erkeklere de