Yok be, iki senede bitmez de üç senede biter zor değil, arkadaşım Atatürk üniversitesinde açıktan çocuk gelişimi okudu sonra, okul öncesine geçiş yapıp örgünden bitirdi, bitirdiğinin ikinci senesinde ücretli öğretmenliğe başladı, dördüncü yıl atandı hemde 68 puanla. 🙂🙂 Kız olsam kesinlikle bu bölümü okurum. 🙂
Ama arkadaşın ata aöf’de okumuş, auzef için zor diyorlar birde sınavlar sadece illerde oluyor diye biliyorum. Bende ilçede yaşıyorum napıcam bilmiyorum 😔
Bildiğim kadarıyla sınav yerleri genişledi bayağı, tekrar bir araştırma yapmak lazım. Sen bilirsin ama tarih alım konusunda çok sıkıntılı, tarih diyorsan tarih oku.
Yok aslında auzef’te çocuk gelişimi istiyorum ama azuefte çok zor ve sınavların sadece ilde yapılması sıkıntı. Ata aöf’de çok pahalı. 900tl harç ücreti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Tarih bölümü bitirdim bir şey olmadı. Çocuk gelişimi tavsiye ederim.
Ama 27 yaşındayım staj durumu olursa o yaşta nasıl staj yapıcam
Neden ki yapabilirsiniz?
Birde şimdi baktım harç ücreti 900 tl yazıyor 😔 bu nedir ya diğer bölümlerin 375. Birde AUZEF varmış orada sınavlar nasıl oluyor acaba
Auzef'de en kötü 500'dür.
Peki sınavlar nasıl oluyor İstanbul da mı oluyor
Bulunduğunuz şehirde Sınav merkezleri vardır. İstanbul'da genellikle Marmara Üniversitende oluyordu.
Bursada var mıdır acaba
Vardır
İnşallah ya tarih nasıl bir bölüm peki
Zor ve meşakketli
Tarihte atama az çocuk gelişimi daha iyi.
Çocuk gelişimi staj filan var ama birde zordur diye korkuyorum auzef için zor diyolar
Yok be, iki senede bitmez de üç senede biter zor değil, arkadaşım Atatürk üniversitesinde açıktan çocuk gelişimi okudu sonra, okul öncesine geçiş yapıp örgünden bitirdi, bitirdiğinin ikinci senesinde ücretli öğretmenliğe başladı, dördüncü yıl atandı hemde 68 puanla. 🙂🙂 Kız olsam kesinlikle bu bölümü okurum. 🙂
Ama arkadaşın ata aöf’de okumuş, auzef için zor diyorlar birde sınavlar sadece illerde oluyor diye biliyorum. Bende ilçede yaşıyorum napıcam bilmiyorum 😔
Bildiğim kadarıyla sınav yerleri genişledi bayağı, tekrar bir araştırma yapmak lazım. Sen bilirsin ama tarih alım konusunda çok sıkıntılı, tarih diyorsan tarih oku.
Yok aslında auzef’te çocuk gelişimi istiyorum ama azuefte çok zor ve sınavların sadece ilde yapılması sıkıntı. Ata aöf’de çok pahalı. 900tl harç ücreti
çocuk gelişimi oku bence
Neden peki
en azından özellerde bile rahat iş bullursun
şu an çalışıyor musun
Çocuk gelişimi harcı 900 tl’ymiş ya çok geldi
Çalışmıyorum
İstanbul ünv de 438 tl
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/gizliteacher3434
yardımcı olurum bana ulaşabilirsin istersen
Ata aöfde 900 lira dimi doğru mu bakmışım?
Evet doğru o çok pahalı
Bana ulaşırsan detaylı yardımcı olurum
Yukarıdaki yorumlardaki linke tıkla
Ney için yardımcı olacaksınız
bilgilendirme vs
orda mısın
Auzef hakkında bilgin var mı
var evet yazarsabn detaylı biigi veririm