ben bir kadını boyundan öpülünce hamile
kalınıyor zannederdim :)
çünkü neredeyse bütün filmlerde o sahneden sonra kadınların çocuğu olurdu :)
Tanrı'nın içimden geçen düşünceleri bilemeyeceğini sanırdım. Yalnızca yaptıklarım ve söylediklerimden sorumlu olduğumu düşünürdüm, bu yüzden içim ve dışım farklıydı, aklıma hep kötü kötü şeyler gelirdi ve eyleme dökmeden hayallerimde baya kişiye zararım dokunmuştur, ne de olsa Tanrı bile bilmiyor.
Olsun ben bildiğin baya abartıyordum kendi çapımda :D
hem düşüncelerinden de sorumlusun, içini kirletirler :D
ezanı Allah okuyor sanıyordum
eşşeğide yaramaz çocukları toplayan bir canavar oldugunu sanıyordum :D
yok aslında komik bir anısı var. ben çok küçükken yaramazlık yaparken eşşek sesi duymusum korkmusum bu ne demişim anneme ilk kez hani satıcılar geçerdi ya eskiden annemde öyle söylemiş işte yaramazları topluyor gibi sonra bir gün bir satıcı gelmiş ben annemin yanındayken essek anırmıs bende anneme hani çocuk alıcı sölüyodu bunu eşşek diyomus demişim meyve satan adamda kahkahalara bogulmuş öyle bir anı işte :D tabi ben hatırlamıyorum annem anlatır anlatır güleriz :D
anne baba mektup yazıyor onu yolluyor sonra çocuğu hastaneden alıyoruz sanıyordum :D D:
Anne baba yan yana yatınca tenleri değince çocuk oluyo sanıyorum 😁
Cevap
1Cevap
Oyuncaklarım konuşur sanırdım benle konuşmayınca hepsini döverdim asjdghs:D annem yemek yedirirken bak yemezsen arkandan ağlaarrr derdi bende onu ısırmam canını yakmam nasıl hoşuna gidebilir diye düşünürdüm bir de bülent eceviti allah sanırdım ahaha evde hep ecevitte ecevit konuşurlardı yok şöyle adam böyle adam çocukluk aklı işte :D
ben bir kere misafirlerin önünde anneme ''ben doğduğum da kız mı erkek mi olduğu mu nasıl anlamıştınız?'' diye sormuşum )) aradaki farkdan habersizmişim
Küçükken şirinlerin gerçek olduğuna inanır her kafama estiğinde çantamı toplar şirinlere kaçacağım ben diye ağlardım...
öğretmenlerin tuvalet ihtiyacı olmadığını sanıyodum :D
her mahallenin bir büfesi olduğunu ve onun dışında hiç bir yerden alışveriş yapılamayacağını sanıyordum :D
kaldırıma kaldırma
salıncağa salınıcak dermısım :D
Herkesi iyi kalpli sanardık. Herkes aynıydı bizim için. Ve canımız yanmazdı tabii. herşey tozpembeydi.
Bulutların üzerinde yürüyemezmişiz.. hayallerim yıkılmıştı resmen.
Öpüşünce çocuk oluyor zannediyordum.. :D
Anneler ve babalar her şeyi bilir.
Elektriği ediz hun buldu sanmıstım =/
Bizi leyleklerin getirdiği….
Mandalinalari portakallarin çocuğu sanardım.
Erişte yemeğiyle enişte kelimesini karıştırıyodum
Minareleri imamların füzeleri zannederdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar