Durumum çok zor?

Nerden başlasam bilmiyorum, hatta sonuna kadar ne kadarınız okuyacak hiç bilmiyorum bile..

Ben aslında sakin birisiyim, yani öyle şeyler hiç içmiyorum, ismini vermek istemiyorum, ama benim eski yakın arkadaşım, eski diyorum, çünkü hiç öyle birisi değildi, daha 18 yaşında bile olmadan sigaradan başlayıp, diğerlerine doğru gitti ve ben onunla sırf sokakta karşılaşmamak için hep kendimi göstermiyordum, ondan uzak durabilirim belki diye (2 yıl sürdü böyle) ve gerçekten de artık bena dışarı çık demiyordu, bende çok mutluydum. Beni anlayabilecek misiniz bilmiyorum, ama psikolojik olarak beni hoş olmayan yerlere getirdi, bende obsesyonlar, stres, kaygı vs. başladı.

Ama öyle her şey istediğimiz kadar sürer mi? Dün beni dışarda gördü, ısrar etti kal diye ve hiç değişmemiş, cebinden bir şey çıkararak içmek ister misin dedi, artık ben daha da kötü oldum, nereden gördü beni diye ve bugün dışarı çıkmak için bana mesaj attı, şu an cevap yazmadım, ama ne yazsam, nasıl davransam, artık hiç bilmiyorum, artık önü görmek istemiyorum. Keşke öyle birisini tanımasaydim, yaşadığım yer böyle insanlarla dolu, arkadaşım yok, param olsa hemen başka yerde yaşardım.

Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız.

Not: Dalga geçmek vs. geliyorsa içinizden hiç bir şey yazmayın siz, kötü etmekten başka amacınız yok sizin ❤️
Durumum çok zor?