bir kadının göğüsleri sarkık diyelim ve fiziğinde çatlaklar var bu kişiyle evlendiniz ama fiziğinin kötü olduğunu bilmiyorsunuz sizce bu sizin için önemli mi? veya böyle bir kız ne yapmalı :D yani ilk gecede fizik çirkinliğini nasıl gizleyebilir.
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılarkadasım fızıgıne bakan bırıyle degıl senı sen oldugun ıcın seven bırıyle ol.. seven gormez.. gorse bıle sevgısınde azalması olmaz.. kusursuzluk sadece Allaha mahsustur.. kusurlu oldugu halde baskasında kusursuzlugu arayan mental problemlidir.. dıs gorunuse bakanların boyle oldugunu dusunuyorum.. kım ne derse desın. bakıyorsa bunlara o kişi, senı haketmıyordur. vucudun yuzunden kendını suclama. sende herkes gıbı mutlulugu esıt oranda sevılmeyı hakedıyorsun. vucut deformasyonları, sevgıyı azaltan bır olcut degıldır. azalttıgını dusunen ınsan gercekten sevmıyordur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir erkek seni seviyorsa isterse suratın yamuk olsun, fark eder mi? Etmez...
Sen burada yazılan yorumlara bakma, zaten birçoğunun niyeti belli...
Spora başla ve aletli sporda göğüs sıkılaştırmak için çalış, söylersen ona göre program yazarlar sana...
Sütyen bedenini doğru belirle ve uygun sütyen kullan.
Bunları da boşver, sana değer veren adamı bulursan kaçırma :)11 Yorumla
Soran+1 yılcanımsın çok sağol dikkate alıcam moral oldu :)
+1 yılÇok saçma çatlak selülit vesayre bunlar her kadında var ve biraz kaba olucak ama erkeğe yeterki göğüs olsun kadın olsun hiç umursamaz bile
Ayrıca manken almıyor kimse kusursuz deyildir kendisi kıvanç tatlıtuğ deyil sonuçta
Böyle şeyleri dert etme zaten hep o mankenlere şarkıcılara özendiriyo medya fizikle güzellikle beyinlerinizi yıkıyo
Çatlaklar için hindistan cevizi yağıyla o bölgeye masaj yapmanı öneririm 1 ay boyunca ve sıcak suyla kesele
Ve göğüslerini gerçekten dert etme estetik gibi saçmalıklarlada uğraşma27 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler çok değerli yorumun moral veriyorsunuz bana :) umarım sizin düşünceleriniz gibidir gerçekler.
- +1 yıl
Sana şunu söyleyeyim
Kimse için kendini deyiştirme herkes olduğu gibi güzel
Seni sadece sen olduğun için yani tek olan kalbinin diyer eşi olduğun için sevecek bir insan bul
Karşındakinin arasan bin tane kusurunu bulursun sen ondan deyişmesini istemiyorsan onunda senden bunu istemeye hakkı yok
Zaten seni seven birinin o dediğin şeyleri zerre önemsiyeceğini düşünmüyorum
Eyer kusurlarından şikayetçi olursa dönüp aynaya bakmasını söylersin
Soran+1 yıl:) erkek başka birini kolay bulur ama ben onu kaybetmek istiyor muyum bilmiyorum. çok haklısın biraz kendime güvenmem lazım. çok teşekkürler değerli vaktini bana ayırdığın için iyi geceler.:)
- +1 yıl
Seni kaybettikten sonra bulsa ne olur bulmasa ne olur...
İyi geceler sanada ;))
Soran+1 yılvayy çok güzel söyledin de kıymet bilir mi bilmem :) çok sağ ol iyi birisin mutluluk hep seninle olsun iyi geceler.
- +1 yıl
Teşekkürler Mutluk inşallah seni duyarda bir kerede olsun ziyaretime gelir
Mutluluk herkesin olsun...
Soran+1 yıldaim seninle olsun ziyaretine değil kalıcı olarak gelsin inş. :) hep mutlu ol iyi geceler.
Bunları kusur olarak görmek, insanlığın bittiği demektir.
711 Yorumla
Soran+1 yılbüyük konuşma herkes iyi bir eşi olsun ister :(
Soran+1 yılçok iyisin :) herkes senin gibi olsa keşke. çok teşekkürler yorumun için.
Soran+1 yıl:) iyi geceler.
Soran+1 yıluyku bende de yok. Umarım gündüzün gecen gibi kötü geçmez hep mutlu olun tekrar teşekkür ederim :) o halde güzel geceler sizinle olsun.
Soran+1 yılpeki iyi eğlenceler mutlu geceler :)
Soran+1 yıl:):)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
61Cevap
+1 yılkendinize bakmayın yiyin için şişmanlayın , vücudunuza bakmayın temiz olmayın nasıl olsa erkek alır, evlenince mecbur kalır bu ne acayip mantıktır .. tipik türk kadını hastalığı evlendim ya artık şişmanlayabilirim nasıl olsa atamaz satamaz mantığıyla.. süt ineğine dönen kadınlar.. hiç bir zaman sevilmez mecbur kalınır en fazla
fiziğindeki çatlaklar sorun değil göğsünde de sorun etmeyebilir belki. ama kendine acık bak alımlı ol iyi giyin yatak kıyafelerinde bile., güzel kok. gerisi onun seçimi..17 Yorumla
Soran+1 yılbakımlıyım çekiciyim o konuda sıkıntım yok ama görsel olarak elimde değil zaten ırsi bir durum çok üzgünüm :(
- +1 yıl
hiç üzülme o konuda canım benim, yapacak bişeyin yoksa buna üzülmeninde anlamı yok.. üzülmek yerine daha güzel olan fziki öğelerini ön plana çıkar , dediğim gibi temiz bakımlı seksi bilen seven bir kadın o küçük kusurları ( senin ki için demiyorum belkide sen abartıyosundur. ) görünmez hale getirir
Soran+1 yılsağol umarım mutlu edebilirim ve o kusurları görmez. Ne bileyim beni içten içe çirkin bulur diye korkuyorum. yani ben hep karşımdaki mutlu olsun diye çabaladım böyle eksik tarafım olunca üzülüyorum.
- +1 yıl
sen karşındakini mutlu etmeyi elbet düşüneceksin ama bunu düşünürken abartıp kendini mutsuz edersen olmaz.. ilk etap ta kendin i düşünmelisin.. sen mutlu ol önce.. kafana takma o olmasa başkası olur ruh ikizi vs palavra bunlar..
Soran+1 yılbir tane eşim olsun istiyorum o da sevdiğim. Yorumların için çok sağol :)
- +1 yıl
sende sağol , istediğin olur umarım,
Soran+1 yılhepimizin olur umarım :)
Abartma be , yüz güzelliğine içine tutulmuştur bence , ilk gecede bir şekilde geçer fiziğin çok sorun olacağını düşünmüyorum , sarkık göğüslerini farketmiştir devam ediyor sorun yok ozaman , hı gizleme konusuna gelince loş bir ortam olursa sorun olmaz ama eninde sonunda görecek eşin olacak sonunda kafaya takmaya değmez 2 3 çatlak için bırakırsa siktrsn gitsin düşüncem böyle :)
13 Yorumla
Soran+1 yılgüldüm ya :D böyle yorumlar yüzümü güldürüyor iyi ki varsınız. çok sağ ol :)
Soran+1 yıl:D ama önemli bu konular. Umarım istediğin gibi hem fiziği hem yüreği güzel bir kız denk gelir ve çok mutlu olursun :) çok teşekkürler iyi geceler.
+1 yılBence yorma kafanı... yorumların birkaçı ciddi... Evleneceğin kişi seni çoktan araştırmıştır... akrabandan... arkadaşından... vesaire... merak etme nikah oldu mu... evlilik oldumu gerisi gelir... evlilik bu ciddi bir mesele... TAKMA sen... bişey olmayacak... eşinle mutlu olmaya bak... o sorununu SORUN etme kendinide aşağılama... kendinle barışık ol gerisi gelir... Mutluluklar...
13 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol umarım dediğin gibi olur.:)
- +1 yıl
Öyledir öyle... seninle ilgili kimbilir neler bilyordur haberin olmayabilir... ÇOK TAKMA:... yol bulunur ve devam edilir...
Soran+1 yılpeki çok teşekkür ederim :)
+1 yılSen benim yaşadığım durumu anlatmışsın.
11 yıldır aynı durumu yaşıyorum kalçası selülit ve çatlak
göğüsleri biri büyük biri küçük
vücudunda büyük oranda yanık izi var
ve de hala vajinismus
Aldatınca aldattı diyorlar ben evlenirkene bunları bana kimse anlatmadı ben aldatılmış olmadımmı27 Yorumla
Soran+1 yıl:( :( ben çare yollarını arıyorum ama. senin adına üzüldüm. eğer çare bulamazsam evlenmicem zaten
- +1 yıl
Ben sana şunu söyliyim. Vajinismus olmasın da gerisi halledilmeyecek şey değil.
Soran+1 yılhmm öyle bir sorun olsa aslında tedavisi daha kolay diğer fiziki olduğu için tedavisi yok.
- +1 yıl
Hayır benim açımdan değil ben senden daha kötü durumdaki biriyleyim.
Benim tek derdim birleşememek.
Diğerleri asıl kolay sen zannediyormusun ki tedaviye gitmedik.
11 yıldır aynı yerdeyiz ama
inan diğerleri problem değil kambur değilsen topal değilsen :))))
çatlakların tedavisi var bildiğim kadarıyla
e göğüslere da silikon ve bir estetik oldun bomba daha ne olsun
beterin beteri var haline şükret dostum :)))
Soran+1 yılanladım haklısın sanırım herkesin derdi kendisine büyük geliyor. umarım tedavi olursunuz ve sıkıntınız geçer.
- +1 yıl
Sağol
sende dert etme ve vajinismus olup olmadığını keşfet
diğerleri seven için sorun değil
Soran+1 yılhmm peki çok sağ ol iyi geceler :)
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevgi ne gögüs kılı neden yüzde çıkan sakal
nede vucuttaki çatlağa bakar !
gerçek sevgi en çirkini dünya üzerinde bulunmaz kadın yapar !711 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama cinsellik görsellik önemli.
- +1 yıl
ask varsa gercekten arkadasım
cınsellıkte onemlı olan hıc bırsey yok
Soran+1 yılzamanla aşk bitiyor
- +1 yıl
Sesli cevap verıyorum vocaroo****. com*****/i/s1UYRB98DeZM yıldızları sil dinle
Soran+1 yılanlamam böyle şeylerden :(
- +1 yıl
hiç sorun değil yazarak açıklayaım sana
Senın teoremınle gıtsek cocuklu aıle kalmyacak
dogumdan snr o karn bolgesı nasıl olur bılırsın
bence ask boyle olmalı
Soran+1 yıl:) ay çok sağol ya gerçekten çok iyisin.
- +1 yıl
Galiba en işe yarar cevabı ben verıdm =) hadı ısaretle ılk en ıyı cvbı mı :D
Soran+1 yılkızlardan da var hepiniz çok yardımcı oldunuz çok teşkkür ederim. sana en iyi cevap versem diğerlerine haksızlık olur özür dilerim.
- +1 yıl
sorun deıl ıyı geceler
Soran+1 yılçok teşekkürler anlayışın için sana da iyi geceler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunları niye sorun ediyorsunki.. Erkekler çok mu bakımlılar sanki Allah aşkına ya.. kaç kişi yatağa girmeden önce duş alıyo? Kaç kişi öpüşmeden önce dişlerini fırçalıyo? Kaç kişisi ter kokularına bir çözüm buldu? kaç kişi eve gelince ayaklarını yıkıyo? bir git yaa... sonrada bakımlı hatun ararlar bulamayıncada aldatırlar
14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama onlara fırsat vermememiz gerekiyor kadın bu konuda elinde tutmalı erkeğini. :(
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmadım ama bu kişilerin sayısı oldukça çok.. hadi hayatım duş al, hadi hayatım dişlerini fırçalamadan olmaz, eee ama ayaklarınıda yıkamadın desek bu seferde bizi annelerine benzetiyorlar
bence bunların hiç bir önemi yok eğer seni gerçekten yürekten seviyorsa bunlar söz konusu bile olamaz seni böyle şeyler için sevecekse hiç sevmesin daha iyi zaten seni sen olduğun için sevmesi daha önemli bence
13 Yorumla
Soran+1 yılevlendikten sonra umduğu şeyle karşılaşmazsa diye üzülüyorum ya beğenmezse soğursa diye :(
Soran+1 yılbenimkisi artık imkansız onlar kırmızılar için. :( çok teşekkür ederim iyi geceler :)
Diğer konusunda 407 cevap paylaştı. karsindaki insan seni sevmisse dert etmez boyle seyleri m ayrica insanlar ciplakken normalde gorundugu kadar guzel gorunmez. illaki vardir bir kusuru seninkide bir cirkinlik belirtisi degil herkes ayni kaliptan cikmadi sonucta. kimininki buyuk olr kimininki kucuk olur kimininki sarkik olur kimininki dik olur m dik duran goguste zaten kucuk oldugu icin diktir. catlaklar icin krem ve yaglar var. gogusleride dert etme cok buyuk degilse sarkikliginin cirkin duracagini sanmiyorum
10 YorumlaBence gizleme sana göre problem olusturabilcek herseyi anlat ki yarın bir gün bana böyle yaptn kandirdin yalan söyledin gizledin demesin hic gereği yok
18 Yorumla
Soran+1 yılpeki ağzını ararım bu konuda. tanışmadan önce güzelliğe bakmıyorum falan diyordu kendisi yakışıklı değil ama kültürlü kızlar sürekli peşinde ben de çok çirkin değilim ama daha güzel kızlar var tabi. böyle olunca neden ben olayım daha iyileri varken diyerek kendimi yiyiyorum
Soran+1 yılpeki çok sağol dikkate aşıcam yazdıklarını. güvenilir nasıl olcam bilmiyorum ama ben neysem oyum yalan falan yok bende
Soran+1 yıldikkate alıcam yazıcaktım yanlış yazmışım özür dilerim. Çok güzel örneklendirmişsin çok değerli tüyolar bunlar yapmadığım şeyler var söylediklerinin arasında ama uygulicam çok teşekkür ederim.:)
Soran+1 yılevet tabi ki oldun çok sağ ol :)
Göğüs için tam birşey söyleyemem ama sanırım silikonla düzeltiyorlar çatlak ve gözenek gibi şeylerde kan verince düzelebiliyormuş bir miktar bir yerde okumuştum.
119 Yorumla
Soran+1 yılçocuk emziremezmişim :(
Soran+1 yılgöğüs erkek için önemli di mi hadi fizik neyse de :(
Soran+1 yılbakalım son çare öyle olcak :(
Soran+1 yılöyle yazıyor nette :(
- +1 yıl
Şimdi merak ettim bende baktım büyütme amaçlı yapılan silikonlar engel olmuyormuş fakat dikleştirme protezleri doğru yapılmazsa oluyormuşmu ne öyle birşeyler yazıyor en iyisi bu işleri yapan birilerine sormak ama sadece estetik için böyle şeylerle uğraşmayada değmez diye düşünüyorum.
Soran+1 yılben de korkuyorum işte sorun çıkar diye başıma dert almak istemiyorum ama onu da üzmeye hakkım yok :(
Soran+1 yılben sorun yapmam ama erkekler o konuda biraz daha büyük beklenti içinde
- +1 yıl
Sen buradaki zıpırları erkek falan sanma her erkek aynı değildir bu sitedekiler erkekleri falan temsil edemez asla az önce bir tanesi sevgilimin annesi çok ilgimi çeiyor seksi kadın açılsammı ona falan diye utanmadan birde soru sormuş erkek olsa ne olur bu pislik insan sevdiğinin annesine o gözle bakar mı hiç
Soran+1 yılhaklısın ama her erkek evlenceği kadını mükemmel görmek ister beklentisi büyük olur.
Soran+1 yılhuy olarak iyi kültürlü kızlar sürekli peşinde :( tipi çirkiin ama benim için sorun değil diğer kızlar için de öyle. yani çocuğun tercih hakkı çok off :( beni seviyor evlensek böyle bir kusurlarım olunca diğer kızlar olsa daha mı iyi olurdu fikrine kapılması bitirir beni.
Soran+1 yılgerçekten mi böyle mi düşünüyorsun umarım o da böyle düşünüyordur. göğüslerimi evet dile getiremem ama ağzını arayabilirim fizik konusunda. çok mutlu ettin beni yorumun için çok teşekkür ederim. sayınız çoğalsın ya :)
Soran+1 yıl:) inş. çoğalsın benimkisi de sizler gibidir umarım. tekrar çok teşekkür ediyorum değerli vaktinizi ayırdınız moral verdiniz. iyi geceler.
+1 yılO kişi seninle sadece meme ve vücut için evlenmişse işin zor tabi. Yorumlara göre bir kadim evlenmeden önce kalite kontrol a sunmali kendini..
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım ama erkek milleti ya beğenmez gözü kayarsa :(
- +1 yıl
O gözün kayacagi varsa kayar zaten. Her şey görüntü değil. Sen de başka şeylerle durumu idare edersin. Tablo değilsin ya bir köşeye koyup izlemicek seni..
- +1 yıl
Bu arada şinav çek en azından göğüsler biraz toparlar kendini.
Soran+1 yılhaklısın canım çok teşekkür ederim söylediklerini uygulicam :)
- +1 yıl
Rica ederim ;)
Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. Sevdigim kadin olsan muhteelen suna bakardim. Cabaliyormu. Yani sarkik goguslerini ben begeneyim diye dirilestirmeye calisan kadin her zaman takdir gorur bende. Ha duzelirse duzelir olmazsasa sikma canini hayatim der moralini yukseltmeye calisirim.
13 Yorumla
Soran+1 yılçabalıyorum ama farkında değil. evlendikten sonra da dikkat eder çabalarım. Bakalım zaman ne göstericek. çok teşekkürler değerli yorumunuz için iyi geceler.
Soran+1 yılinş :) iyi geceler.
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıldır burada her kıza söylüyorum. Sana da söyleyeyim, bırakın bu dış görünümü. Sizinle dış görünüm için evlenen erkeğin kafasına tüküreyim. Sarkık göğüs müsün? Fizik mi kötü? Koy g*tüne ya, sen böyle güzelsin
116 Yorumla
Soran+1 yıl:) sağol
- +1 yıl
bak geçiştirme beni :) Dinle beni :) Beni dinlersen çok mutlu olursun gerçekten
Soran+1 yıldinliyorum tabi ki önemsiyorum ama hepiniz bir değilsiniz ki :)
- +1 yıl
Hepimiz derken? ben her erkeğe benzemem. Beni dinlersen takıntısız bir hayat yaşarsın :)
Soran+1 yıliyi dinleyelim bakalım :D
- +1 yıl
Dinle, gerçekten takmazsan herşey hallolur, mesela sen burada görüyorsundur abuk subuk yorumları, moralini bozma böyleleri için, moralini bozmayan kadın en güzel kadındır unutma
Soran+1 yılbozuluyor bazen ama iyi yorumlarda var sağ olsunlar. sen de onlardansın çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ben iyi yorum atmıyorum gerçek yorum atıyorum. Böyle şeyler yüzünden hastalığa yakalanan tanıdığım için siz de dış görünüm beğenmeme hastalığına yakalanmayın diyorum. Düşün yani, fiziğin iyi olursa ne değişecek kötü olursa? Yine sen olacaksın (ismini bilmediğim için). Takmayın böyle şeyleri, bak mesela ben çok zayıfım, kassızım ama moralimi bozmuyorum, çünkü birisi beni dış görünmüm için beğeniyorsa yarın sakat olunca beni bırakacak demek
Soran+1 yılkadınlar sorun yapmıyor benimkisi de yakışıklı değil ama ben bakmıyorum o konulara her türlü kabul ederim. Ama erkek hep en iyisini iste bu yüzden sorun yapıyorum :( çok teşekkür ederim gerçekten çok iyisin umarım her açıdan çok güzel hatun çıkar karşına ve çok mutlu olursun.
- +1 yıl
Son tavsiyem de şu, sakın bir erkek sana kötüsün diye tribe girme, sana eleştri yapan erkeğe kapını gösterecek cesareti kendinde bul. Hiç birşey senden önemli değil. Ben de teşekkür ederim ama aşk olaylarından uzağım ben. Son başıma gelenler bıktırdı beni
Soran+1 yılkendine güven diyorsun haklısın dikkate alıcam çok değerli bu yorumlar hepsini özenle okuyorum. Uzak olmak elimizde değil sen engel olsanda bağımsız bir şekilde yine kapılcaktır. Bu böyle gider. :) bıkma bıkma bak mantıklı birisin elbet senin de karşına senin gibi iyi biri çıkıcaktır.
- +1 yıl
Geleceğim yok, gelecek veremeyeceğim birini neden üzeyim? aşk başkalarının kapısını çalsın, benim psikolojimi aldı elimden, şu an deli gibiyim
Soran+1 yılzamanla oturur bu sıkıntılar bak gör ilaç gibi gelir yeni sevgiler yeni başlangıçlar. Üzülme adını deliye çıkarma kim akıllı ki hem? birileri seni kırmış olabilir ama bu böyle devam edicek diye kural yok.. umutsuzluğa kapılma :)
- +1 yıl
Üst üste 3. kız. Deliyim ben, psikolojik hastayım :)
Soran+1 yılşifa yollarını ara o zaman :) ne olursa olsun umutsuzluğa kapılma. teşekkürler yorumun için hep mutlu ol iyi geceler.
- +1 yıl
İyi geceler 😊
+1 yılartık herşeyin çözümü var kızım dert etme bu kadar fizik herşey demek değildir..
13 Yorumla
Soran+1 yılerkekler için öyle
- +1 yıl
olurmu canım asıl bayanlar için üretilmiş çözümler bunlar kafaya takcak bişi yok seven her türlü sever
Soran+1 yılpeki çok sağol :)
Ya catlaklar saten hamileykende oluyor :D o neysede sarkik gogsude ameliyat etirirsin :)
114 Yorumla
Soran+1 yılbebek emziremicem ama o zaman :(
Soran+1 yılaraştırdım öyleymiş
Soran+1 yılgerçekten mi :) peki sence fiyatı ne kadar olur ortalama?
Soran+1 yılsarkık ve çatlak var büyük zaten göğsüm dikleşsin istiyorum :(
Soran+1 yılöyle yapayım haklısın gidip sormam lazım. çok teşekkür ederim çok iyisiniz ya. moral oldunuz bana. umarım sen de hiç üzülmezsin. hep mutlu kal.
Soran+1 yılverdin tabi ki :) umarım hiç üzülmeyiz iyi geceler. tekrar çok ama çok teşekkürler
Soran+1 yıl:) teşekkürler
Peki sabaha ne olacak?
-aşkım paketi açtın artık kusura bakma.. mi diyeceksin?
Ah biraz kalbiniz olsa :(13 Yorumla
Soran+1 yılkalbim olduğu için evlenmeyi bu yüzden istemiyorum. tek derdim onu mutlu etmek öyle eleştirmek kolay :(
Soran+1 yıliyi evlenmeyeyim onun hakkına girmeyeyim :( off
Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Bence anlatmak lazım, gerçi estetik cerrahlar mükem yapıyorlar ama. Çatlak dediğin ben de bile var.
11 Yorumla
Soran+1 yılbirazcık değinicem teşekkürler yorum için
sen yinede sevgiline bu durumları bildir. mümkün olduğunca şeffaf ol ki sana güvenebilsin karşılıksızca bağlanabilsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet ufaktan çıtlatıcam haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzü güzelse estetik sonradanda yapilir ilk geceden bişey olmaz sonradan kendisine bakarsa bişey de olmaz amma ve lakin vücuduna bakcak nasil olsa bu cocuk buna katlaniyo böyle drvam derse isler kötüye gider bunu karşıdaki anladığı anda tabiki
13 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol :)
Cevap sahibi+1 yılonemli degil ama sonuçta bu benim görüşüm herkes farkli dusunebilir
Soran+1 yılevet haklısın :)
+1 yılNe kadar kotu olursa olsun o gece geldi mi kismetine razi olacaksın kiz sana sadik olsun gerisi gelir geçer ben mukemelmiyimde kızdan mukemelik bekleyim
111 Yorumla
Soran+1 yılerkekler bekler bence
- +1 yıl
Herkesi bir tutmayin mukemel birini istemek icin mükemmel olmak lazim ki ben değil ; )) hakimda yok ha öyle düşüncemde yok nasip neyse o olur
Soran+1 yılhaklısın umarım benimkisi de sizin gibi düşünüyordur.
- +1 yıl
Seni fizigin ve güzeligin icin eklenecek kisi yanlandiginda ne yapacaksın birini sevevekse o kisinin kusurlarini gormeyeceksin tabi herkes güzel ister lakin guzelikten onemli nice şeyler var ;)
- +1 yıl
Yuzu guzele 4o gunde doyarsin huyu guzele 40 yılda doymasın
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ben tsk ederim unutma bir erkek guzel bir kizi istiyorsa onu arzuladigi icin yani yatak icin ;)
Soran+1 yılişte onu o konuda tatmin edemzsem diye bütün çabam :(
- +1 yıl
Dedim gibi insanlar konusa konuşa dertleri hal edilir tabi herkes ayni degil umarim sizi anlayan biri çıkar karsina oyle olmayi sen sevmedin uzulmenin bir anlami yok allah her zamn Hayırlisini verir yeterki ondan istemesini bilelim ; (
Soran+1 yılhaklısın çok sağol umarım senin karşına da çok iyi insanlar çıkar mutlu yuvan olur :)
- +1 yıl
Tdk dizin dr umarım
+1 yılilk gecenin ne önemi var. ömür geçireceksin bu kadar kafana takma. güzel sevişen kadının vücudundaki sözüm ona kusurları hiç bir erkek görmez. Güzel sevişmek lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılhımm bu durum kusurları örter diyorsun sağ ol yorum için :)
- +1 yıl
bence bunu kusur olarak görme bu meseleler göreceli kavramlardır. Ne kızlar gördüm taş gibi ama sevişmeyi beceremiyor :) şimdi acık acık söyletme bana ama ne kızlar gördüm sıradan ama inanılmaz sevişiyor
Soran+1 yılilki olcağım için o kişinin böyle tecrübeleri yok bu yüzden daha fazla beklentileri olur düşüncesindeyim.
Diğer konusunda 470 cevap paylaştı. Sarkık gögüs falan değil de çatlak dediğin nasıl birşey ki canlandıramadım aklımda :D
17 Yorumla
Soran+1 yıl:D kötü bir şey boş ver
Soran+1 yılsen araştırsana hani kadınlar doğumdan sonra fizikleri çatlıyor ya öyle bir şey kötü yani. umarım hiç karşılaşmazsın :)
Soran+1 yıl85 büyük olması sorun değil ama sarkık :(
Soran+1 yıl:D göğüs önemli diyorlar da neyse sağ ol iyi geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldık bir kere napalım garanti belgesi yok iade de edemeyiz idareli kullancaz.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:( o üzülcekse niye idare etmesini talep edeyim ki.
eğer cok seviyorsam umursamam ama hayal kırıklığı olur :D göğüsünün sarktığınıda görüyordur heralde bence hoş değil dik gööğüs daha sağlamdır :D
15 Yorumla
Soran+1 yılgöremez destekli takıyorum :(
Soran+1 yılolmaz öyle şey
Soran+1 yıl85 sarkık duruyor o zaman gerek yok
sarkık goguslu bir kız var bizim okulda ama kalçası harika. ama evlenme degil çıkmam bile sadece elleştik okadar :D
12 Yorumla
Soran+1 yılsporla olcak bir durum değil estetik bakıcam artık en son çare. teşekkürler iyi geceler :)
+1 yılhiç fikrim yok ama bence kendini küçümsüyorsun ne kadar sarkık gögüslerin ve kaç beden sütyen takıyorsun
19 Yorumla
Soran+1 yıl85 büyük ama kilo aldım ve hızla verdim hem çatladı hem sarktı :(
- +1 yıl
kilo alıp vermene baglı sarkma olur çatlak olayını bilmiyorum kilo almadan önce dikmiydi. memelerinde büyüme var mı
Soran+1 yılevet dikti kilo aldıkça sarktı verdikçe çatladı işte :(
- +1 yıl
kilo alıp vermenle alakalı o zaman memelerinde de sarkma çatlama var mı gögüs uçlarında yani yumuşakmı sertmi gögüslerin.
Soran+1 yılevet diyorum ya kilodan dolayı diye. yumuşak. of bu şekilde sorma :(
- +1 yıl
tamam istersen özelden konuşalım. çokmu yumuşak.
Soran+1 yılevlencem diyorum neden edepsizce yaklaşıyorsun?
- +1 yıl
ALLAH mesut etsin edepsizce yaklaşmıyorum sen öyle algılıyorsun.
Soran+1 yılpeki özür dilerim yorumların için çok sağol.
fitness ile düzeltebilirsn
kendini motive etmek için netten öncesi sonrası fotolarına bak hiç üzülmene gerek yok bunun için
göğüsünede estetik yaptırırsn bende senin durumndaydım04 Yorumla
Soran+1 yılestetik zor sıkılaşsa bile iyi bir görüntü olmaz :(
Soran+1 yılbebek emzirememek bir de yaralar kapanmayabilir falan durumları varmış :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten seninle evlenen kaslı maslı bakımlı olur ondan üzülmeye devam et. dalga mı geçiyorsun canım sanki erkekler kusursuz
110 Yorumla
Soran+1 yılcanımsın :)
Cevap sahibi+1 yıltakmadığın sürece sende benim canımsın :) Ayriyeten çatlaklar lazerle siliniyor. Sarkıklıkta kolay bir ameliyatmış yaptır bizim burada 40 yaşında kadın göğüslerini küçülttü bakımlı ol ama önce kendin için :) erkekler önce kendilerine baksın
Soran+1 yıl:) çok iyisin ama işte çocuk emzirememe sorunu olunca korktum bir de bazı sorunlar oluyormuş :(
Cevap sahibi+1 yılo silikon taktıranlarda oluyor. kaliteli bir yerde olursan sorun olmaz canım
Soran+1 yılaslında ben sadece kaldırcam göğsümü belkide öyle bir sorun yoktur. Çok sağol dikkate alıcam yorumlarını :)
Cevap sahibi+1 yılsende sağ ol bir güzellik merkezine git sadece bilgi al araştır iyi bir yerde de kaldırt
Soran+1 yılpeki öyle yapayım gerçekten çok teşekkür ederim :) moral oldunuz kızlar bana iyi ki varsınız
Cevap sahibi+1 yılsende iyi ki varsın canım takma buradaki abaza erkekleri
Soran+1 yıl:) takmıyorum da bazen haklı tarafları da oluyor. çok ama çok teşekkürler vaktini ayırdığın beni mutlu ettiğin için iyi geceler canım :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin fizik bence böyle olan fizik degil abartıyorsun :)
13 Yorumla
Soran+1 yılay teşekkür ederim ama gerçekten çirkin
- +1 yıl
Sanmıyorum
Soran+1 yıl:) sağ ol canım umarım dediğin gibidir.
nefes alsın yeter diyen biz umursayacağını sanmam partnerinn
13 Yorumla
Soran+1 yılher erkek seninle aynı düşüncede değil.
Soran+1 yılüzülüyorum zaten sağ ol :(
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik formul surekli isiklar kapali tut sebep olarak utaniyorum de
12 Yorumla
Soran+1 yılgündüzleri başım ağrıyor derim :(
- +1 yıl
Hic bir erkek bir kadinin vaginasi memelerine asik olmaz vucudunuz nasil olrsa olsun yeterki kullanmay bilin o vucudu
+1 yılSevgı denen seyde bu tarz seylerımı baz almalıyız o dedıklerın olursa sevgı olmamalımı
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklsın ama adamın tek eğlencesi onu mutlu etmek lazım zehir olcaksa neden ben olayım ki başka güzel fizikli biriyle evlensin :(
- +1 yıl
Adamın mutlu olması için kendini eglence olarakmı görüyorsun... sevgi bu degıl kı
Soran+1 yılben o andan bahsediyorum :( mutlu edicek olan benim ama ya bu sebeplerden dolayı mutlu olmazsa diye üzülüyorum.
EVlenene kadar mal mıyım ben onun fiziğini görmiycek kadar
13 Yorumla
Soran+1 yılbelki maldır herkes sen mi?
Soran+1 yıl:(:(:(
Hasta mısın sen evlenen kişi mal mı anlamasın öyle olduğunu? Çarşafla dolaşmıyorsan o zor hocam.
15 Yorumla
Soran+1 yılanlaması imkansız
Soran+1 yılgöstermiyorum çünkü
Soran+1 yılsana da iyi geceler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılçatlağı niye sorun etsin ki? seni fiziğin için seviyorsa uzak dursun zaten
14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama işte bu konularda önemli
Cevap sahibi+1 yılaşkın gözü kördür canım :)
Soran+1 yılbana da öylesi denk gelsin inş. :) hepimize tabi..
Cevap sahibi+1 yılinş :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusurlarını örtücek fantazi gecelikle geceyi kurtarabilirisin:D
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D öyle olur zaten ama gündüzleri :(
Cevap sahibi+1 yılya hep saklıyamazsın sonuçta ki rahatsız olcağını çok düşünmüyorum göğüslerini dik tutucak südyen seç seni seksi göstersen şeyleri giy saçlarını aç dalgalandır kusurlarına bakmasın. kimse 4 4lük değil. bakalım onun ne kusurları olcak:)
Soran+1 yılevet ya sen de haklsın. böyle acaba saklayabilir miyim diye ben de düşündüm ama işte ne bileyim sonrasında o sorun yaparsa diye takıldı kafama. çok sağol yorumların için.
Gizli Üye(36-45)+1 yılya Allah kıymet bılenle karşılaştırsın. benım kuzenım aynı durumdaydı. ve yüzüde güzel değil. ama eşi tapıyo ona. çok sevıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi :( maşallah umarım benimkisi de öyledir.
Cevap sahibi+1 yılgerçekten. ruhunu, karakterını sevdı onun
Soran+1 yılvar demek ki böyleleri çok mutlu ettin beni :)
+1 yılCatlaklara limon yagi iyi geliyo canm goguslere de elma suyu mu neydi netten bir arastr etkili çözümler var bulabilsen taze isirgan kaynatip suyuyla goguslere masaj yapyosn bir de banyodan snra soğuk su dök o da diklestrr
04 Yorumla
Soran+1 yılonlar için çok geç :( ırsi bizde göğüslerim de bile çatlak var hızlı kilo alıp verdiğim için böyle oldu
- +1 yıl
Tamam iste limon yagi birebir canm :) dene bsey kaybetmezsn sonucta
Soran+1 yılpeki denicem çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılİstinat duvarı öneririm :))
15 Yorumla
Soran+1 yılo ne be?
- +1 yıl
Sarkmaların mucizevi ilacı 20 tuğla bir torba çimento kürek mala bunlarla duvar örüyosun sarkma kalmıyor ;)
Soran+1 yılciddi miisin hemen uygulicam sağ ol :D
- +1 yıl
Harcı fazla cıvık yapma daha fazla sarkma yapar yoksa ;)
Soran+1 yılpeki dikkate alıcam :D
+1 yılseviyorsam hiç bir kusuru görmem ve aramam.
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) çok iyisin
- +1 yıl
Hayattaki en güzel şey; Tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin olmasıdır.
Ernest Hemingway
çünkü hayatta kusursuz insan yoktur
eğer bu sözü kendine ilke edinirsen mutlu olursun ;)
sağol :)
Soran+1 yılo birileri hayatımızdan hiç eksilmesin hep olsunlar :) eşimde böyle olur umarım çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN :)
karanlık odada saklar da gögüsleri emerken ellerken anlaşılır kurtulamaz ki
20 YorumlaTibbi makyaji dene. Ama pahalıdır.
112 Yorumla
Soran+1 yılelle hissedilen bir durum var ama :(
Soran+1 yıltamam kızma sana bir şey demiyorum ki. yorumun için teşekkür ederim.
Soran+1 yılçatlak hissediliyor. sarkık olması görsel bir şey o da üzücü bir durum.
Soran+1 yılçirkinlik farklı bir şey bu durum farklı yani ne bileyim her erkek eşiyle mutlu cinsellik yaşamak ister ve fiziği güzel olsun ister böyle birini görünce üzülür diye korkuyorum :(
Soran+1 yılatamam ki. söyle utanma istersen kendini gizle önemli bir şey mi
Soran+1 yılgerek yok bu kadarı kafi teşekkür ederim iyi geceler.
+1 yılÇatlaklar için badem yağını deneyebilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılbenimkiler için çok geç :( sağ ol yorumun için
- +1 yıl
Hm rica ederim de eğer ciddiyse guzellik merkezleri sana yardımcı olabilir bir arastir derim.
Soran+1 yılevet haklısın araştırcam çok teşekkürler ilgilendiğin için iyi geceler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılGizLeyemeZ nereye gizliyo
11 Yorumla
Soran+1 yılevet işte ne yapmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum ben de
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk gecede fizik çirkinliğini gizledin sonra napacan:P böyle değildi sen bozmuşsun mu diyecen:D
00 YorumlaHangi gözle baktığına bağlı.
16 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Soran+1 yıl:D:D
Soran+1 yıliyi geceler.
ışığı kapatarak gizleyebilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılgündüzleri de sorun ışıkla olcak bir şey değil. alta da aynı yorum yapılmış yani çatlak hissedilen bir şey.
Yatakta bana iyi muamele ederse sorun olmaz.
214 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı beyler dağılın +1 kardeşim :)
Soran+1 yılfizik önemli değil diyorsun
Soran+1 yıliyi sevindim :)
Soran+1 yılanlattığım gibi işte göğüslerim sarkık ve çatlak fiziğim de çatlaklar var :( :'(
Soran+1 yıl85 takıyorum işte kilo 57 boy 1, 63. ama kilom sabit değil veriyorum.
Soran+1 yılevlenme aşamasında ki düşünceler bunlar evet biri var ama söyleyemem :( olmadı sorun olursa artık evlendikten sonra yaparım :(
Soran+1 yılevet çıtlatıcam birazcık. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için iyi geceler :)
+1 yılböyle bir kızı kaynar kazana atmalı
22 Yorumla
Soran+1 yıl:(:(:(
- +1 yıl
hatta.. neyse dur gaza geldim tutuyom kendimi nerde o kız çok sinirlendim getirin len onu bana
+1 yılKaç yaşndasın göğsünde warmı çatlak her ikisinde
21 Yorumla
Soran+1 yıl23 evet var.
Kotu durum :( allahtan oyle bisey yok gayet iyi :D
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen kötü bir durum :(
Soran+1 yılevet :(
+1 yılGizleme git sporla düzelt vücudu illa görünecek
11 Yorumla
Soran+1 yılevet çare arıyorum ben de
+1 yılSeni seven biriyle evlenirsen sıkıntı olmaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılsevgi ayrı cinsellik ayrı ama
- +1 yıl
Seni sevip baskasınımı zikecek? Veya sen onu sevip baskasınamı zikileceksin. Aklımda deli sorular. Nasıl ayrıymıs ya nasıl.
Soran+1 yılsoğur diye diyorum kızma :(
- +1 yıl
Zamanla spor yaparsın. Toparlarsın. Çizikleride estetikle hallederler.
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim iyi geceler.
Ölsün o kız :D ben olsam. utanırdım yani
13 Yorumla
Soran+1 yılöleyim ben :(:(
Soran+1 yılben de takıntı yapıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. sağol yorumun için :)
Seni fiziğin için sevmeyecek birini bul
15 Yorumla
Soran+1 yılsormadan bilemem acaba sorsam mı :(
Soran+1 yılhaklısın sorsam daha iyi olur sanırım.
Soran+1 yılpeki çok sağol
Diğer konusunda 479 cevap paylaştı. spor yap ne takıyorsn aman
21 Yorumla
Soran+1 yıl:):)
fitness yapsan sıkılaşsa biraz
11 Yorumla
Soran+1 yılgöğüs için mi sanmıyorum :(
+1 yılhuyu güzel mi bu kızın?
16 Yorumla
Soran+1 yılgüzel evet :)
- +1 yıl
ben olsaydım hiç problem olmazdı tabi kızı seviyorsam
Soran+1 yıl:) umarım benimkisi de yapmaz :) teşekkürler yorum için.
- +1 yıl
rica ederim seviyorsa yapmaz
Soran+1 yılzamanla görücez :) iyi geceler
- +1 yıl
iyi geceler
karanlıkta sevişin :D
10 YorumlaEvlendiysem gerçekten sevmişimdir hiç sorun olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yıl:):):)
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında