Önce konum attı cevap vermedim sonra aradı yanlış numara dedim sonda tekrar arayıp “Eren seni arıyorum bir bayan çıkıyor” dedi inatla ikna olmayıp tekrar yazdıVanlı var mı aranızda 😂
Yav savciliga ver gitsin a... itini besbelli numarani birinden almis hatta daha acik söyleyeyim darilip gücenmek yok çünkü yeni nesil kizlarin en büyük hatasi gidip bir bebe buluyorlar adeta gtu boklu bebek ona sevgilim diyorsunuz sonra o sevgiliniz 3 ay bilemedin 1 yil bi güzel isini görüyor sonra kaldirip cöpe atiyor daha sonra senin isin bitti ya nasil olsa o eski sevgiliyin yanina baska bir PİÇ geliyor bildigin pic o soruyor noldu olum senin is diye soruyor ya sktret biz bitirdik o isi alacak yok verecek yok. Ee simdi napiyor peki. Tabi bunlari anlatirken elinde bir tesbih daha 20 yasinda bile degil tesbihine soktuğumun piçi istersen sana vereyim numarasini bide sen götür diyor ve daha 1 ay önce senin icin ölürüm sensiz biterim diyen piç sevgilisini pazarliyor öbür piç rahat rahat seni rahatsiz edebiliyor üstelik elinde şantaj malzemesi bile var yani yanlis numara dialogunun özeti budur git kime sorsanız sorun