Arkadaşlar işe gitmek istemiyorum yemin ederim o kadar daraldim bunaldim ki ayağımı burmak bile istedim sırf ise gitmemek için bahaneler bulmam lazim nasıl ayağımı burkabilirim yaa ciddiyim arkadaşlar hic sormayın neden diye
Bazen bunaldigin sıkıldığın zamanlar olabilir ama geçecek merak etme eger yardimci olabileceğim başka sorunlar da varsa buyur elimden geldigince yardimci olmaya çalışırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazen bunaldigin sıkıldığın zamanlar olabilir ama geçecek merak etme eger yardimci olabileceğim başka sorunlar da varsa buyur elimden geldigince yardimci olmaya çalışırım
Evet var
Ayağımı nasıl butkabilirim lütfen şöyle ya lütfen cidden 2.3 gün rapor alsam vallaha dertlerimin %1 i gider 😓
Ayagini burkmana gerek yok tebeşir tozlu su ic bir numarali atea yukseltici gidersin hastaneye alirsin raporunu
Tahlil sonucunda çıkıyor ama o
Valla hic ayagimi burkmaya çalışmadım o dereceye gelmedim ama yuksek bir yerdwn ayagin yamuk şekilde atlarsan olabilir
Oha cesaret edemem peki 1 gün bile olsa rapor için ne yapabilirim ki
Sen bana yardımcı ol ben sana dua ediyim var ya 🙏
Cenaze bahanesi ile izin alamaz misin?
Ya da bir hastam var bahanesi ile
Hayır bende di sorun olmssa vermiyorlar
Tanıdık bir doktor vs olsa rapor yazdirabilirsin aslinda
Yok malesef ya 😓😓😓😓😫
Benim de aklima bir sey gelmiyor
topuklu ayakkabı giyip topuğunu kır zaten direk burkulur
Başka türlü nasıl burkabilirim lütfen şöyle
aklıma gelmiyor gerçekten
İşten neden çıkmıyorsun
Cikamiyorum malesef. ama. malesef mecbur baba baskısı 😫😓
Farklı bir iş bulmayı denedin mi ne iş yapıyorsun şimdi
Araba sanayisinde çalışıyorum resmen üstüm başım araba yagsı oluyor dert yah olması değil bunaldım artık işten fe babamdan da